- 18 Mart 2018
- 30.752
- 122.309
- 598
- 35
Amin kuzum, sanada iyilik, ferahlık versinGünaydın
Önce benim kendim için biseyler yapmam gerek
Çok sevindim abla tebrik ediyorumrabbim iyilik versin
Konuyu kaçırmışım canım hayrolsun?amin, çok teşekkür ederim.
valla tam eşimin vardiyasında, eşimin çalışma saatine denk geldi. yakacak adam aradıkları zaman çok güzel yakmaya bahane olacak bir durumdu, kesin kovacaklar diye endişelendim bayağı ama şükür öyle bir şey olmadı, bakalım şimdi toparlamak ne kadar sürer, ne olur. inşallah. çok teşekkür ederim. valla bakıyorum arada uzak da kalamıyorumbebişlerin doğum günü de şimdiden kutlu olsun <3
tek tesellim bu biliyor musun, yangın çıktığı esnada o bölgede çalışan kimse yokmuş. eşim diyo ki, orayı temizlemeye girecektik. ağır iş iftardan sonra girersiniz dedim adamlara. bunu demiş olmasaydı yaşanabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.. çok şükür diyelim.
gelmeye çalışacağım
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın hayırlı cumalar . menümü yazıp kaciyim korkunç başım ağrıyor.
Sahur 1 dilim yumurtali ekmek peynir zeytin çay
Akşam 3 parça kanat 3dilim patates bol salata 1 dilim ekmek
Su 1litre. Şu olayını çözmem lazım
arke Ellssa Boncuk2307
çalıştığımız fabrikada bayağı büyük bi yangın çıktı ablacım pazar günü.Konuyu kaçırmışım canım hayrolsun?
Burçlarla alakalı değil kan grubu ile alakalı canımAaaaa kaptanım o ne oluyor, burçlara göre mii ??ben neyim acaba
Nete bakabilirsin aslında ne yiyebileceklerin çıkar aslında. Zararlı etler Sığır eti geyik eti manda eti Orman tavuğu Ördek Sığır eti tavuk eti Uykuluk ve Sığır yüreği.Benim kan grubum AB+ ne oluyor siboş ablam
Valla benim için gayet korkulacak bişey. Allah kolaylık versinKız korkutma. Üç güveç yapılacak topu topu. Herşey ayarlansa yapmak sıkıntı değil de. 15 dakikalık teneffüslerde nasıl yetişecek.
Senin kan grubun ne canımEllssa daha bilgili bu konuda canım herhalde. Ben kendime odaklanmisim hep.
MüthişşCümleten selamlar,
Bugünün raporu, her gün benzer galiba ama napayım;
Öğlen (14:00) geç kahvaltı 2 yumurta + 2 dilim glutensiz ekmek (hiç şişlik yapmıyor çok tavsiye ederim) + salata + 1 kibrit kutusundan hallice keçi peynirim + 8-9 zeytin + 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Ara (17:00) 1 capuccino + 1 kare bitter
Akşam (20:00) koca tabak bulgur pilavı mercili + 80 gr ton balığı
Ara 2 (21:00) 1 portakal
Uyuyorum şimdi galiba bir çilekli yoğurt yicem
6.500 adım
Ama su
Pilavı yarım porsiyon yeseydim iyi olurdu.
Suyla hiç aram yok ya o stanley termoslardan alıcam belki
Ellssa Boncuk2307 arke
Bahçede kahvaltı sezonumu açmış bulunuyorum
Eki Görüntüle 3555123
çok geçmiş olsun canımçalıştığımız fabrikada bayağı büyük bi yangın çıktı ablacım pazar günü.
Çok sevindim senin adına çok şükürEvet canım, Almanya’dayım
Ne sakıncası olacak canım, 2 sene önce felç geçirdim
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim, bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm , araba otomatik, onun rahatlığı var
Sizler kime emanetsiniz canımCanım benim, bende tırsaktım, eşim sağolsun, ehliyet almam için çok teşvik etti, sonra iyiki almışım dedim, 21 sene gayet güzel sürerken ( upuzun yol ve farklı şehir tecrübem yok, en uzak 1 saatlik mesafeye gittim, oda bikaç sefer ) 2 sene önce bacaklar tutmadı, 3 gün hiç kırmaşmadı, sonra yavaş yavaş kırmaşmaya başladı
Nerden nereye geldim, hiç umudumu kaybetmedim, ben ayağa kalkacağım dedim, kalktım, Rabbim ömür verirse ağrılardan da kurtulacağım
Sen nerdesin? Türkiye’de benim de hiç cesaretim yok araba sürmeye, maşallah trafik dehşet, herkes Allah’a emanet
Omurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyleTeşekkür ederim kaptanım
Dünkü sonuçların nasıl geldi canm inşallah güzeldir
Teşekkür ederim canmbenim sıpa büyüdü emiyor ek gıda da alıyor o yüzden normal diyet şekline geçtim ama tabiki takıldığı yerde yardımcı oluruz
Geçmiş olsun canım. Başın muhtemelen susuzluktan ağrıyordur. Bol su iç canım iftardan sonra.Kızlar günaydın hayırlı cumalar . menümü yazıp kaciyim korkunç başım ağrıyor.
Sahur 1 dilim yumurtali ekmek peynir zeytin çay
Akşam 3 parça kanat 3dilim patates bol salata 1 dilim ekmek
Su 1litre. Şu olayını çözmem lazım
arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım5 Mart
Sahur yok
İftar
Birkaç çatal makarna
1 tost
2 dilim ekmek, sürme peynir, bal
1,5 lt üzeri su
3 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı
6 Mart
Sahur
1 dilim ekmek, sürme peynir, bal
İftar
Yarım piliç
Bikaç çatal balık
1 paneli peynir
3 hurma, az çekirdek
3 saat sonra 2 avuç çekirdek ( tatlı yememek için oyalandım)
1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay
Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Daha iyi hadi bakalım toparlıyorsun5 Mart
Sahur yok
İftar
Birkaç çatal makarna
1 tost
2 dilim ekmek, sürme peynir, bal
1,5 lt üzeri su
3 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı
6 Mart
Sahur
1 dilim ekmek, sürme peynir, bal
İftar
Yarım piliç
Bikaç çatal balık
1 paneli peynir
3 hurma, az çekirdek
3 saat sonra 2 avuç çekirdek ( tatlı yememek için oyalandım)
1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay
Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
İyi bari buna da çok şükürOmurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyle
Çok geçmiş olsun canımçalıştığımız fabrikada bayağı büyük bi yangın çıktı ablacım pazar günü.
Çok teşekkür ederimÇok sevindim senin adına çok şükür
Sizler kime emanetsiniz canım
Omurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım. Başın muhtemelen susuzluktan ağrıyordur. Bol su iç canım iftardan sonra.
Bugünde iyi olacak kaptanım, kötüsü iftara davetliyiz, iftardan sonra bir tanıdığa taziyeye gideceğiz, eve geç geleceğiz, ödem hapı geçe kalıyor, bana gene uykusuz gecelerDaha iyi hadi bakalım toparlıyorsun
çalıştığımız fabrikada bayağı büyük bi yangın çıktı ablacım pazar günü.
Benimki yine 78 olsun canımMART AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 29.02.25 08.03.25 HEDEF @Mthn83 40 17285 77 75 Ellssa 27 16473.2 70.9 @sibel_84 40 15874.55 77.2 60kiloyum 49 16289.5 83.2 @Lotus1234 37 174101.8 98.4 Boncuk2307 25 16776.35 61.15 bluegreeneyes 32 157 78.8 62.25 Cicekbocekkaktus 43 157 85.8 77.2 Sem2024 40 160 95.6 85.8 arke 40 160 89.8 82.4 @Purple58 35 170 110 103.5 @Azmet5255 28 162 70.5 68.35 94bassuk 30 180 73.75 71.85 @Ilyusa 32 165 84 72 FitFiliz 43 160 85 80.5 @Nazlimuuu 34 158 91 85.1 @Lavinia_98 26 167 74 63.4
Mart ayı ramazan hedeflerinizi bekliyorum
Bayramda kimler şekeri hak edecek bakalım
Olumsuz konusmamaya çalış. Vardır bir sebebi. Kabızlık regl vs. Menüler kötü degilse birden gidecek emin olİyi aksamlar kızlar bugünkü menuyude yazıyım. Ramazan bana hiç yaramadı. Herkes kilo veriyor ben kilo alıyorum. Şimdi tartildim onca saat aç kalıyorum +1 kg . Yarından sonra hazırlığa geciyim.
Menü
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz salatalık 1dilim peynir 1 dilim füme
İftar 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yerim
Su gece yarım litre içtim. Sahura kadar 2litreye tamamlarımarke Ellssa Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?