Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Konuyu kaçırmışım canım hayrolsun?

Çok geçmiş olsun canım

5 Mart

Sahur yok

İftar

Birkaç çatal makarna
1 tost
2 dilim ekmek, sürme peynir, bal

1,5 lt üzeri su
3 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

6 Mart

Sahur

1 dilim ekmek, sürme peynir, bal

İftar

Yarım piliç
Bikaç çatal balık
1 paneli peynir
3 hurma, az çekirdek

3 saat sonra 2 avuç çekirdek ( tatlı yememek için oyalandım)

1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay

Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Aaaaa kaptanım o ne oluyor, burçlara göre mii ?? ben neyim acaba
Burçlarla alakalı değil kan grubu ile alakalı canım
Benim kan grubum AB+ ne oluyor siboş ablam
Nete bakabilirsin aslında ne yiyebileceklerin çıkar aslında. Zararlı etler Sığır eti geyik eti manda eti Orman tavuğu Ördek Sığır eti tavuk eti Uykuluk ve Sığır yüreği.
Bunların harici etleri rahatlıkla tüketebilirsin. Sindirim sistemi eror veriyor çünkü.
AB lerin sindirim sistemi çok hassastır. Fakat kırmızı et kullanımında A lardan biraz daha iyi durumdadırlar.. AB ler koyun/kuzu etini rahatlıkla yiyebilirken A gubunda olanlar çok hassas olmalıdır.
Kız korkutma. Üç güveç yapılacak topu topu. Herşey ayarlansa yapmak sıkıntı değil de. 15 dakikalık teneffüslerde nasıl yetişecek.
Valla benim için gayet korkulacak bişey. Allah kolaylık versin
Ellssa daha bilgili bu konuda canım herhalde. Ben kendime odaklanmisim hep.
Senin kan grubun ne canım
Müthişş afiyet olsun canım

Çok sevindim senin adına çok şükür
Sizler kime emanetsiniz canım
Omurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım. Başın muhtemelen susuzluktan ağrıyordur. Bol su iç canım iftardan sonra.

Afiyet olsun canım

Daha iyi hadi bakalım toparlıyorsun

Omurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyle
İyi bari buna da çok şükürGeçecek canm bunların hepsi de sen olumsuz düşüncelere yorumlara takma benim gittiğim prof da bana demişti en olumsuzları ona göre ben çoktan ölmüştüm kemiklerim bile çürürdü şimdiye kadar bak kanlı canlı ayaktayım ölmedim çoğaldım üzerine 2 çocuk daha doğurdum hatta fazlalıkları vermeye çalışıyorum

Çok teşekkür ederim

Hepimiz Allah’a emanet, ona şüphemiz yok yanlış cümle kullandım deyil mi
İnan Türkiye’de eşim araba sürerken gözünü 4 deyil 8 açıyor, sadece eşim deyil, yanında bende gözlerimi 8 açıyorum, kural tanımak yok, insan sağ şeritten sola döner mi? Hiç yüzümüze de bakmıyor, yahut sol şeritten sağa döner mi? Kaç sefer kazadan kurtardık

İyi aksamlar kızlar bugünkü menuyude yazıyım. Ramazan bana hiç yaramadı. Herkes kilo veriyor ben kilo alıyorum. Şimdi tartildim onca saat aç kalıyorum +1 kg . Yarından sonra hazırlığa geciyim .

Menü
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz salatalık 1dilim peynir 1 dilim füme

İftar 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yerim
Su gece yarım litre içtim. Sahura kadar 2litreye tamamlarım arke Ellssa Boncuk2307

Benimki yine 78 olsun canım

Olumsuz konusmamaya çalış. Vardır bir sebebi. Kabızlık regl vs. Menüler kötü degilse birden gidecek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…