Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinPazartesi gunune kadar kesin hastanedeyiz
Yarin tartilamiycam
Kusura bakmayin
TAkimida zor duruma soktum
arke Ellssa Boncuk2307
Gündüz iyiydim akşam yine kötü oldum canım. Boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor ve yanıyor.Canım nasıl oldun toparlandin mi biraz. Bizde kız daha iyi ama oğlum özellikle gece sabaha kadar öksürüyor. Normaldede alerjik öksürüğü oluyordu . Sanırım o yüzden geçmiyor bizimde .
Off ya gerçekten artık dışarda yemek Rus ruleti gibi. Dışardaki yemeklerin çoğunu ben de evde yapmaya çalışıyorum artık.Ohhh ellerine sağlık canim. Yiyenlere şifa bal olsun inşallah. Bende evde yapıyorum lahmacunu. Daha önce çok iyi bir restoranda lahmacun yiyip zehirlendim. hatta midemden parça alındı. 3ay tedavi gördüm. Doktor çürümüş ey yemişsin demişti. Ogünden sonra asla dısardan yemiyorum. En güzeli evde yapmak
Bildiğimiz bamyanin içine nohut çok yakışıyor bence. Etli sevmiyorum, böyle ekşili yapıyorum, en sevdiğim sebze yemeği bamyaCanim nohutlu bamya yemeği ilk kez duydum muhakkak deneyecegjm . Şifa bal olsun
Hadi yaa şansa bak gerçekten. Üniversite hastanesinde bile yok mu. İnşallah bir an önce birileri göreve başlar.Kızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada
Sanırım transferleri yazmayı unutmuş canım. Cinecin ile yer değiştinizBen kırmızı da mıyım mavide miyim ?
Afiyet olsun rakibem hem menü hem spor çok güzel.Cuma
Sabah 9
3 d hellim peyniri
1 yumurta
2 yk domates sos
2 ceviz
Marul, tere
Öğlen .h cevizi yağli kahve
Keto tatlı ( 1 yumurta,10 g bitter , 1 YK keten tohumu,2 badem,2 böğürtlen)
18-19
Yarım kase kremalı kabak çorba
5 YK lahmacun içi
5 marul
10 kabuklu yer fıstığı
Spor .20 dk Leslie 20dk Ebru Şallı ile pilates
4500 adim
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım çok güzel menü.arke Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı 06.00
Haslanmış yumurta
1çatal patates kızartma
2 dilim kaşar peynir
4zeytin
Siyah çay
2dilim siyez
12.00
Tarçınlı türk kahve
15.40
1kepce kase kereviz yemeği
IFtarda
4 izgara köfte
Bol sade kıvırcık salata
Yatmadan 2 saat önce
Yarım limon sumak ve pulbiber yoğurt kürü
Afiyet olsun canım güzel menü.7 Mart menü
12.00 5 yk menemen domates salatalık bir çk çikolata 2 dilim ekmek çay
16.00 2 ceviz 20 antep fıstık kahve
19.00 1 kase tavuk çorbası 1 dilim ekmek
Su 1.5 litre 1 litre dukan içeceği
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım güzel menü.Iyi akşamlar canlar gelemedim buralara temizlik yaptık annem gelmişken canım çıktı amaaa süper oldu menü yazayım hemen
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi
İftar
1 kase şehriye çorbası
2 Kepçe kuru fasulye
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke kızlar etiket yapamadım ama bakalım olmuş mu bilmiyorum site bi acayip
Canın sağolsun, yavru iyi olsun yeter.Pazartesi gunune kadar kesin hastanedeyiz
Yarin tartilamiycam
Kusura bakmayin
TAkimida zor duruma soktum
arke Ellssa Boncuk2307
Çok geçmiş olsun.7 Mart
Kahvaltı: 1 Muz 1 mandalina
Ara öğün: 1 Türk kahvesi
Akşam: Fırında tavuk, patates, yeşillik, 1 dilim ekmek
(Aşırı mide ağrım ve kusmam var, halsizligimden dolayı spor yapamadım.)
Bugün hatırlatma ya dikkat etmedim o yüzden, yarın değişiklik yapılmış haliyle atarımBen kırmızı da mıyım mavide miyim ?
Herşey bir işaret, demekki ileriki zamanlarda daha iyileriyle karşılaşabilirsinKızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada
Geçmiş olsun canım7 Mart
Kahvaltı: 1 Muz 1 mandalina
Ara öğün: 1 Türk kahvesi
Akşam: Fırında tavuk, patates, yeşillik, 1 dilim ekmek
(Aşırı mide ağrım ve kusmam var, halsizligimden dolayı spor yapamadım.)
İşte buuu7 Mart
Sahur yok
İftar
1 kepçe ezogelin çorbası
Yarım piliç
2 çatal pirinç pilavı
1 lokma lahana turşusu ( bilinçli yemedim, niye yedim bilmiyorum, farkedince dahasını yemedim)
2 saat sonra biraz çekirdek
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa latte macchiato
2 kupa çay
1 kupa açlık otu çayı
Spor
20 dakika aletli çalışma,
Ağrı çoktu, biraz masaj yaptı
Davete gitmiştik, fıstıklı baklava ve un helvası vardı, normalde asla hayır demeyeceğim tatlılar, ağzıma sürmedim
Ordan kalkıp taziyeye gittik, kek, kurabiye, tatlı vardı, ağzıma sürmedim
Bence aferini hakettim
Eve gelince de su hapını içtim, WC yollarını arşınlıyorum
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
O haptan bana da lazım. Dünden beri içtiğim suyun haddi var hesabı yok. Ama bir kere çıktım lavaboya.7 Mart
Sahur yok
İftar
1 kepçe ezogelin çorbası
Yarım piliç
2 çatal pirinç pilavı
1 lokma lahana turşusu ( bilinçli yemedim, niye yedim bilmiyorum, farkedince dahasını yemedim)
2 saat sonra biraz çekirdek
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa latte macchiato
2 kupa çay
1 kupa açlık otu çayı
Spor
20 dakika aletli çalışma,
Ağrı çoktu, biraz masaj yaptı
Davete gitmiştik, fıstıklı baklava ve un helvası vardı, normalde asla hayır demeyeceğim tatlılar, ağzıma sürmedim
Ordan kalkıp taziyeye gittik, kek, kurabiye, tatlı vardı, ağzıma sürmedim
Bence aferini hakettim
Eve gelince de su hapını içtim, WC yollarını arşınlıyorum
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Gündüz iyiydim akşam yine kötü oldum canım. Boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor ve yanıyor.
Oğlunla durumumuz aynı muhtemelen, öksürük aşırı zorlayıcı. Bir sürü şey denemiş olabilirsin ama durumu kurtarıcı bir önerim var. Ayaklarının altına bir miktar vicks sürüp iki kat çorapla yatır, ciddi anlamda rahatlatıyor.
Off ya gerçekten artık dışarda yemek Rus ruleti gibi. Dışardaki yemeklerin çoğunu ben de evde yapmaya çalışıyorum artık.
Bildiğimiz bamyanin içine nohut çok yakışıyor bence. Etli sevmiyorum, böyle ekşili yapıyorum, en sevdiğim sebze yemeği bamya
Hadi yaa şansa bak gerçekten. Üniversite hastanesinde bile yok mu. İnşallah bir an önce birileri göreve başlar.
Geçmis olsun canım. Ben de dün sahurda rahatsizlandım. Boğazım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim... Bu kış ikinci defa yakalandım hastalığaGündüz iyiydim akşam yine kötü oldum canım. Boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor ve yanıyor.
Oğlunla durumumuz aynı muhtemelen, öksürük aşırı zorlayıcı. Bir sürü şey denemiş olabilirsin ama durumu kurtarıcı bir önerim var. Ayaklarının altına bir miktar vicks sürüp iki kat çorapla yatır, ciddi anlamda rahatlatıyor.
Off ya gerçekten artık dışarda yemek Rus ruleti gibi. Dışardaki yemeklerin çoğunu ben de evde yapmaya çalışıyorum artık.
Bildiğimiz bamyanin içine nohut çok yakışıyor bence. Etli sevmiyorum, böyle ekşili yapıyorum, en sevdiğim sebze yemeği bamya
Hadi yaa şansa bak gerçekten. Üniversite hastanesinde bile yok mu. İnşallah bir an önce birileri göreve başlar.
Ne güzel yazmışsın gel sarılayım sanaİyi bari buna da çok şükürGeçecek canm bunların hepsi de sen olumsuz düşüncelere yorumlara takma benim gittiğim prof da bana demişti en olumsuzları ona göre ben çoktan ölmüştüm kemiklerim bile çürürdü şimdiye kadar bak kanlı canlı ayaktayım ölmedim çoğaldım üzerine 2 çocuk daha doğurdum hatta fazlalıkları vermeye çalışıyorum
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim
Hepimiz Allah’a emanet, ona şüphemiz yokyanlış cümle kullandım deyil mi
İnan Türkiye’de eşim araba sürerken gözünü 4 deyil 8 açıyor, sadece eşim deyil, yanında bende gözlerimi 8 açıyorum, kural tanımak yok, insan sağ şeritten sola döner mi? Hiç yüzümüze de bakmıyor, yahut sol şeritten sağa döner mi? Kaç sefer kazadan kurtardık
Canım bir kere her gün tartılmıyoruz. İkincisi de Ramazan ayındayız canım. Müthiş bir ibadet oruç ve sen gayet güzel besleniyorsun hakszlık etme kendine lütfen. Yok öyle hemen hazırlığa geçmek. Yarışıcaz birlikte canımİyi aksamlar kızlar bugünkü menuyude yazıyım. Ramazan bana hiç yaramadı. Herkes kilo veriyor ben kilo alıyorum. Şimdi tartildim onca saat aç kalıyorum +1 kg . Yarından sonra hazırlığa geciyim.
Menü
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz salatalık 1dilim peynir 1 dilim füme
İftar 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yerim
Su gece yarım litre içtim. Sahura kadar 2litreye tamamlarımarke Ellssa Boncuk2307
Çok tuhaflık var ya. Alıntıları cevaplarken bir anda alıntı cümlesi ben yazmışım gibi oluyor hepsini silmek zorunda kalıyorum meselaKızlar konudan bağımsız benim sürekli foruma girince yorum yazarken birden BİM marketin sayfasına geçiyor ,yazdığım kayboluyor bende mi tuhaflık var .
Nohutlu bamya , nohutlu kabak yemeği güzel oluyor, su oranı yüksek sebzeler daha doyurucu yemek oluyor.Canim nohutlu bamya yemeği ilk kez duydum muhakkak deneyecegjm . Şifa bal olsun
Hayırlı olsun canimm hosgeldinGünaydın kızlar çok özledim sizleri
Yeni işime geçtim bir haftayı da geride bıraktım, haftaya düzenimi oturtacağımı düşünüyorum . Takıma geri dönebilir miyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?