Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım nasıl oldun toparlandin mi biraz. Bizde kız daha iyi ama oğlum özellikle gece sabaha kadar öksürüyor. Normaldede alerjik öksürüğü oluyordu . Sanırım o yüzden geçmiyor bizimde .
Gündüz iyiydim akşam yine kötü oldum canım. Boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor ve yanıyor.

Oğlunla durumumuz aynı muhtemelen, öksürük aşırı zorlayıcı. Bir sürü şey denemiş olabilirsin ama durumu kurtarıcı bir önerim var. Ayaklarının altına bir miktar vicks sürüp iki kat çorapla yatır, ciddi anlamda rahatlatıyor.
Off ya gerçekten artık dışarda yemek Rus ruleti gibi. Dışardaki yemeklerin çoğunu ben de evde yapmaya çalışıyorum artık.
Canim nohutlu bamya yemeği ilk kez duydum muhakkak deneyecegjm . Şifa bal olsun
Bildiğimiz bamyanin içine nohut çok yakışıyor bence. Etli sevmiyorum, böyle ekşili yapıyorum, en sevdiğim sebze yemeği bamya
Kızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada
Hadi yaa şansa bak gerçekten. Üniversite hastanesinde bile yok mu. İnşallah bir an önce birileri göreve başlar.

Afiyet olsun rakibem hem menü hem spor çok güzel.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Pazartesi gunune kadar kesin hastanedeyiz
Yarin tartilamiycam
Kusura bakmayin
TAkimida zor duruma soktum
arke Ellssa Boncuk2307
Canın sağolsun, yavru iyi olsun yeter.
7 Mart

Kahvaltı: 1 Muz 1 mandalina

Ara öğün: 1 Türk kahvesi

Akşam: Fırında tavuk, patates, yeşillik, 1 dilim ekmek

(Aşırı mide ağrım ve kusmam var, halsizligimden dolayı spor yapamadım.)
Çok geçmiş olsun.
Menüleri saatleriyle birlikte ve miktarları belirterek yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz. Aramıza hoş geldin.

Kızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada
Herşey bir işaret, demekki ileriki zamanlarda daha iyileriyle karşılaşabilirsin

7 Mart

Sahur yok

İftar

1 kepçe ezogelin çorbası
Yarım piliç
2 çatal pirinç pilavı
1 lokma lahana turşusu ( bilinçli yemedim, niye yedim bilmiyorum, farkedince dahasını yemedim)

2 saat sonra biraz çekirdek

1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa latte macchiato
2 kupa çay
1 kupa açlık otu çayı

Spor
20 dakika aletli çalışma,
Ağrı çoktu, biraz masaj yaptı

Davete gitmiştik, fıstıklı baklava ve un helvası vardı, normalde asla hayır demeyeceğim tatlılar, ağzıma sürmedim
Ordan kalkıp taziyeye gittik, kek, kurabiye, tatlı vardı, ağzıma sürmedim
Bence aferini hakettim

Eve gelince de su hapını içtim, WC yollarını arşınlıyorum

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

İşte buuu

O haptan bana da lazım. Dünden beri içtiğim suyun haddi var hesabı yok. Ama bir kere çıktım lavaboya.

Canım viks yarın hemen deneyeceğim. Bir o kaldı zaten. Burda sadece orta ölçekli devlet hastanesi var.ondada sürekli doktor gelip gidiyor durmuyorlar . Mart sonuna kadar bekleyip olmazsa en yakın şehirden randevu alicam. Bu hastalık son süreçte kulağa vuruyor dedi doktor. O başlı başına farklı tedavi gerektiriyor dedi. Kızıma kulak damlası verdi o çok iyi geldi. Öyle Nalet bir hastalıktır tam iyileştim diyorsun farklı taraftan saldırıyor. Kuzenimin kızı 2 aydır öksürüyormuş o da alerjik öksürük yaşıyordu sürekli . Demekki belli bir grubu daha çok etkiliyor

Geçmis olsun canım. Ben de dün sahurda rahatsizlandım. Boğazım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim... Bu kış ikinci defa yakalandım hastalığa

Ne güzel yazmışsın gel sarılayım sana sana da gelmiş geçmiş olsun.
Prof o kadar ukala o kadar şımarık anlatamam yaşanır cinsinden yani. En genç proflardanmış sanırım. İlk gittiğimde söz atışması yaptık üstelik az çata pata türkçemle. Sonra ağrım önüme geçti sustum ama çok moralim bozulmuştu. çevremdekilere belli etmemeye çalıştım içime kapandım iftar sonrası zamansız saçma sapan beslendim. Sanki girdiğim savaş apansız yenilme ile sonuçlanmıştı.
Buraya yazdığıma aldığım cevapları okudukça içimde yavaş yavaş tekrar filizlendi sanki mücadeleci ruhum. Dedim okyanusta boğulmayıp 1 kaşık suda boğuluyosun. İlaç tedavisi de başarılıydı çünkü hiç geçmeyecek gibiydi. Çok daha iyiyim elhamdülillah. Derdim ne kadar büyük olursa olsun Allah çok daha büyük. E o zaman küçülen bu derdi düşünerek zamanı boşa harcamamak lazım
Rica ederim canım
Senle alakalı değil malesef dilimize yerleştirilen sinsice cümleler. Bizde bilmeden doğru sayıp kullanıyoruz canım. Ben teşekkür ederim anladığın için
Canım bir kere her gün tartılmıyoruz. İkincisi de Ramazan ayındayız canım. Müthiş bir ibadet oruç ve sen gayet güzel besleniyorsun hakszlık etme kendine lütfen. Yok öyle hemen hazırlığa geçmek. Yarışıcaz birlikte canım
Kızlar konudan bağımsız benim sürekli foruma girince yorum yazarken birden BİM marketin sayfasına geçiyor ,yazdığım kayboluyor bende mi tuhaflık var .
Çok tuhaflık var ya. Alıntıları cevaplarken bir anda alıntı cümlesi ben yazmışım gibi oluyor hepsini silmek zorunda kalıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…