Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma

Sabah
9

3 d hellim peyniri
1 yumurta
2 yk domates sos
2 ceviz
Marul, tere

Öğlen .h cevizi yağli kahve
Keto tatlı ( 1 yumurta,10 g bitter , 1 YK keten tohumu,2 badem,2 böğürtlen )

18-19
Yarım kase kremalı kabak çorba
5 YK lahmacun içi
5 marul
10 kabuklu yer fıstığı

Spor .20 dk Leslie 20dk Ebru Şallı ile pilates
4500 adim

Ellssa Boncuk2307 arke

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 15.30 en geç 16.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi kazanacak.

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii

Masterfit 149.Etap

KIRMIZI TAKIM01.03.202508.03.2025FARKORAN
Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı77.20
@bluegreeneyes62.25
@Lavinia_9863.40
I Ilyusa 72.00
@gezegenfeza82.90
FitFiliz 80.50
Ellssa 70.90
@Nazlimuuu85.10
@cinecin84.50
@belmayne73.00
TOPLAM ORAN
MAVİ TAKIM
arke Mavi Takım Kaptanı-82.40
Sem2024 85.80
Azmet5255 68.35
P Purple58 103.50
@Lotus123498.40
sibel_84 77.20
@Nergis 3573.60
@Thinkerwoman66.60
@gibibiseydi93.30
Jou 69.80
TOPLAM ORAN
HAZIRLIK
@60kiloyum83.20
@yosunlupapatya48.90

arke Ellssa Boncuk2307

Kahvaltı 06.00
Haslanmış yumurta
1çatal patates kızartma
2 dilim kaşar peynir
4zeytin
Siyah çay
2dilim siyez
12.00
Tarçınlı türk kahve
15.40
1kepce kase kereviz yemeği
IFtarda
4 izgara köfte
Bol sade kıvırcık salata

Yatmadan 2 saat önce
Yarım limon sumak ve pulbiber yoğurt kürü

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım, adımlar çok güzel.

Canım özellikle akşam yemeklerinde hem pilav hem ekmek ve çiğ köfte var, bir arada olmaları iyi olmamış maalesef.
Haklısınız kaptanım Dikkat etmeye çalışırım

Çok güzel

Doğum günleri kutlu olsun canım nice anneli babalı yılları olsun

Çok güzel canım

Afiyet olsun güzel menü

Çok güzel

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım

Iyi akşamlar canlar gelemedim buralara temizlik yaptık annem gelmişken canım çıktı amaaa süper oldu menü yazayım hemen

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase şehriye çorbası
2 Kepçe kuru fasulye
Salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke kızlar etiket yapamadım ama bakalım olmuş mu bilmiyorum site bi acayip

Kuzum beni yarından itibaren ramazan boyu hazırlığa alırsan sevinirim. Ben ramazanda kilo veremiyorum. Bir süre değişik şeyler deneyeceğim grupları etkilemek istemiyorum.

Kuzum beni yarından itibaren ramazan boyu hazırlığa alırsan sevinirim. Ben ramazanda kilo veremiyorum. Bir süre değişik şeyler deneyeceğim grupları etkilemek istemiyorum.
Niye öyle oldu ki acaba canım aslinda yediklerine de bise yok ama demek ki iste vücudun farklı tepki veriyor belki de

7 Mart cuma

Kızlar yine bir felaket menuyle karsinizdayim utanmadan
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Şimdi sabah okula kahvalti diye geçen günden kalan tavuk etlerinden götürdüm birkaç parça. Neyse sabah menüsü garip de olsa iyiydi aslında sağlıklı protein. Kahve eşliğinde onları yedim saat 10 gibi.
Ama sonra hem öğlen hem akşam öğününde duygusal açlığa düştüm ve ıspanaklı börekle doyurdum karnımı. Neredeyse göbeğim iki katına çıktı akşam tam iki saat yürüdüm aklım basima gelince. Yarın için takım arkadaşlarım beni affedin. Hem şişman hem pişmanim

Eklentiler

• 1000170719.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 1
0 Rh pozitif canım benim kan grubu.

Niye öyle oldu ki acaba canım aslinda yediklerine de bise yok ama demek ki iste vücudun farklı tepki veriyor belki de

Canım uzun süredir diyetteyim. Belkide vücudum direnç kazandı bilmiyorum. Birde yatarak kilo verilmiyor spor yapmadan bu kadar oldu. Zaten ben ramazanlar da hiç kilo veremiyorum. Ramazan sonuna kadar kendi çapımda debelenicem . Ramazan sonrası beyin emarı çektirip temiz çıkarsa doktor ile görüşüp spor olayını sorucam tekrar. Bende pko ve insilun direnci var zaten kolay olmayacağı belli birsey. Sporda yok. Mucize beklemek benimkisi

Ben kırmızı da mıyım mavide miyim ?

Abooo ben b pozitifim kırmızı et yeme diyor. Benim diyetisyen 1 ay boyunca hergun kırmızı et yazdı

0 Rh pozitif canım benim kan grubu.
Geçenlerde Instagram'da bir yorum okudum 0 grubu insanların dudakları ince olurmuş diye. Benim eşim de 0 grubu ve tuttu yani o yorum. Sonra merak ettim yorumu yazan kişinin sayfasına baktım. Hep kan grubuna göre beslenmeden bahsetmiş. Ki bence 0 grubu bu konuda şanslı eğer dedikleri doğruysa. Mesela lahana zararliymis onlara istedikleri kadar et yiyebilirlermis filan

Lahanayı zatten tiroidden dolayı yiyemiyorum ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…