Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oy miniklerin hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah canım

Feza canım sen de gurbetçisin öyle mi? Terapiyi online mı alıyorsun kuzum sakıncası yoksa?

Feza canım sen de gurbetçisin öyle mi? Terapiyi online mı alıyorsun kuzum sakıncası yoksa?
Evet canım, Almanya’dayım
Ne sakıncası olacak canım, 2 sene önce felç geçirdim
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim , bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm , araba otomatik, onun rahatlığı var

Ahh çok geçmiş olsun ama bak sana helal olsun kız, neler atlatmışsın yarın senin için çocuk oyuncağı bunlar yanında, Allah yardımcın olsun ben bir şey geçirmedim, tırsağın tekiyim, sen aslanlar gibi sürersin

Canım benim, bende tırsaktım, eşim sağolsun, ehliyet almam için çok teşvik etti, sonra iyiki almışım dedim, 21 sene gayet güzel sürerken ( upuzun yol ve farklı şehir tecrübem yok, en uzak 1 saatlik mesafeye gittim, oda bikaç sefer ) 2 sene önce bacaklar tutmadı, 3 gün hiç kırmaşmadı, sonra yavaş yavaş kırmaşmaya başladı
Nerden nereye geldim, hiç umudumu kaybetmedim, ben ayağa kalkacağım dedim, kalktım, Rabbim ömür verirse ağrılardan da kurtulacağım
Sen nerdesin? Türkiye’de benim de hiç cesaretim yok araba sürmeye, maşallah trafik dehşet, herkes Allah’a emanet

Günaydın
Barıştırmak için ne yapabiliriz
Önce benim kendim için biseyler yapmam gerek
Çok sevindim abla tebrik ediyorum rabbim iyilik versin

Yaa hayırlı kapılar olsun canım
Rabbim korktuğunuza ugratmasin
amin, çok teşekkür ederim.
Ayy inanmıyorum yaa çok geçmiş olsun korktuğunuz gibi olmaz inşallah canım. Menü yazma da gel arada kafa dağıtmaya konuşmaya
valla tam eşimin vardiyasında, eşimin çalışma saatine denk geldi. yakacak adam aradıkları zaman çok güzel yakmaya bahane olacak bir durumdu, kesin kovacaklar diye endişelendim bayağı ama şükür öyle bir şey olmadı, bakalım şimdi toparlamak ne kadar sürer, ne olur. inşallah. çok teşekkür ederim. valla bakıyorum arada uzak da kalamıyorum bebişlerin doğum günü de şimdiden kutlu olsun <3
Geçmiş olsun canım, inşallah kimsenin canına zarar gelmemiştir. umarım işten olma gibi bir durum da yaşamazsınız hiç biriniz.
tek tesellim bu biliyor musun, yangın çıktığı esnada o bölgede çalışan kimse yokmuş. eşim diyo ki, orayı temizlemeye girecektik. ağır iş iftardan sonra girersiniz dedim adamlara. bunu demiş olmasaydı yaşanabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.. çok şükür diyelim.
Bu hafta gel bence hem arayı çok açmamış olursun
gelmeye çalışacağım

ay otomatik arabayı sürmesi de aşırı zevkli bikere alışınca zaten çok pratik oluyor. kimseye muhtaç olmamanın verdiği rahatlık en iyi şey. çok geçmişler olsun, arabaya insan en güzel tek süre süre alışıyo <3 kazasız belasız umarım.

kızlar bu hafta yazmadım hiç, izin istememin sebebi zaten düzenli yazamayışımdı bu ara ama bütün hafta aynı beslendim. öğlen bulgur pilavı ile hindi köfte, ara öğüne badem sütlü kahve ile lifalif ya da bi dilim kek. akşamları bir şey yemedim. eşim yoktu, ben de çocukla uğraştım. iştahım da yoktu. pazar haftalık haızrlamıştım öğlen yemeğini, o olmasa onu da yemezdim herhalde, öyle iştahsızlık çöktü. yarın tartılayım da sonucu yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…