Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim çok normal 3 küçük çocuk var. Eşin izinli olduğu günler 2 3 saat yanliz dışarı çıksan, arkadaşlarınla zaman geçirme şansın olmuyormu . Eş desteği çok önemli. Hepimiz aynı durumdayız canım az kaldı mart geldimi Nisan mayıs kapıda oluyor.

Kizlarcım bugünkü menüyüde yazıyım unutmadan .

Sabah 3 ceviz 1 yumurta haşlanmış 1parca peynir 1dilim ekmek 6zeytin

Ara yesil çay 1hurma

Saat 15.00 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1 baget tavuk haşlama,3 parça lahana turşusu, 1ufak kase cacık . Uzun zamandır pilav yemiyordum çok iyi geldi.

Saat 19.00 fındık sütü ile kahve ve 3 hurma yerim
Su 2litre tamamlanır
arke Boncuk2307 Ellssa

@

Sen buradayken de etiketliyordunuz baya uzun zaman oldu aslında işlere el atalı. Unutmuşsundur belki çiçeğim
Çok geçmiş olsun papatyam, spor önemli değil sen iyi ol yeter attığın zaman kaydederim problem yok
Merhaba kızlar ben de katılabilir miyim
Elbette katılabilirsiniz, ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Cumartesi günü tartı günümüz o gün tartı resmi atarsanız başlamış olursunuz

Nergiskoommm iyiyim tesekkür ederim sen nasılsın evlatlarım arada kavga edeyler
Oyy olmasa zaten şaşarım iyi olsunlar da didişsinler
Sen buradayken de etiketliyordunuz baya uzun zaman oldu aslında işlere el atalı. Unutmuşsundur belki çiçeğim
Aaaa inan çıkmış aklımdan son zamanlar zar zor giriyordum kusura bakma canım benim

Kaptanlarim bugün için kusuruma bakmayın onume ne geldiyse yedim kendimi durduramadım duygusal açlığımı yendim sanmıştım aslinda uzun bir süredir de böyle olmuyordum ama bugün başkaydı anlatamıyorum sabah normal kahvaltı yapsam da öğlen den sonra bozuldu yediklerim bugün menüsü bu şekilde olsun yarın inşallah toparlarım
Ellssa Boncuk2307 arke

Haklısın canım her gün spor menü yazmak biraz beni de zorluyor ama düzene de sokuyor. Aslında haftada 4 gün menü yazsak 3 gün yazmasak daha işime gelir
Sınavın ne zaman peki? Sporlarına devam ediyorsun di mi canım? Ben her gün yürüyorum. Az önce bisküvi yedim suçluluk hissiyle buraya geldim mesajını gördüm

nasılsın çiçek nasıl gidiyor bayadır yoktum buralarda @Tutku44 ile menü yazma şekilleriniz hep çok özenli ve güzellerdi
Ben de yok hükmündedir. Aralık ortasında 74.9 u görüp geri kilo almaya geçtim. Ocak ortasinda 77 oldum toparlamam lazım dedim yine istikrarlı olamadım. 79.5 oldum.
1.5 haftadır takimdayim. Pazartesi ketoya başladım. 3. Günümüz. İyi gidiyor.
Senin nasıl gidiyor?

Bunlar geceici günler ama sağlıklı geçirmek lazım. Hem senin hem çocuklarin iyiliği için senin nefes alman lazım. Eşin ve aile büyüklerinden yardım edecek kimsen yoksa sana tavsiyem bakıcı bulman. Haftada bir gün hatta yarım gun bile biri gelse kafanı toparlar bir plan yaparsın , alışverişe kuaföre gidersin . Birini bulmak, güvenmek zor geliyor belki ama yapmak lazım. Oyun ablası gibi biri olur genelde , üniversite öğrencisi vs. İlk gün birlikte bakarsınız sonra sorumluluk alabilecekse bakarım der , yalnız birakirsin. Benim aklıma bu geliyor. Ya da eşin daha çok yardım etmeli.
Benimkiler de 6-12 ay arası çok huxursuzdu. Mama yemiyorlardi ek besin yiyemiyorlardi . O dönemlerde inek sütune bu kadar kötü bakilmiyordu. Ek besine ekliyordum. Belki o yüzden rahatsız oluyordu kuzum
Yine de en zor zamanlarinda aklında bulunsun bu günler geçecek. Karşımda test çözüyor biri , diğeri derste.

Allah im o evreye ne zaman geçeriz inşallah sağlık bir şekilde büyürler de beni en iyi sen anlarsın. Çok sagol desteğin için

Hayırlı güzel akşamlar herkese
Bu sabah kahvaltı yapmadım şekersiz çay, bitki çayı içtim akşam
20.00 civarı az zeytinyağlı brüksel lahanası yemeği ve yaptığım tatlıdan tattım bir miktar.
20.40 civarı yarım kase yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın ekleyerek yedim
1 lt e civarı su içtim daha içerim.
Sporumu da çocukları yatırıp yaparım inşaallah Onu da yaptıktan sonra eklerim.
Ellssa Boncuk2307

Ellssa kaptanım nasılsın
Beni bu günden itibaren hazırlığa alabilir misin? Sabah tartı fotoğrafı atarım 80 kg doğru gidiyorum
Eşimin iş saatleri değişti yürüyüşe çıkamıyorum tartıda artı gördükçe yiyorum yedikçe artıyorum böyle bir kısır döngü içindeyim

Gel gel çözersin sen. Ben de 80in kıyısından döndüm, buradayım. Ara vermek yaramiyor

Gelmeye yüzüm yok
Gel kuzum niye gelmiyorsun özlettin kendinii
Sen yaparsın yine çiçeğim yazdan kalma zamanlarımiza dönelim gerii
Merhaba canım nasılsın?
Gelmem gerekiyor yoksa verdiğim kiloları geri alıyorum
İyiyim asyacim bende de kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp evime geliyorum sende gel burda olmak iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…