Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve
Kızlarrrr gelicem akşam. Bakamadım yine buralara.
Sen buradayken de etiketliyordunuz baya uzun zaman oldu aslında işlere el atalı. Unutmuşsundur belki çiçeğimBen ayrılalı değişmiş sanırım senide etiket yapıyoruz bende bundan sonra yapayım canım
Aynen canım allak yataklara düşürmesin kimseyi muhtaç etmesin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin baya bi salgın var bizde ailece 10 günde ancak duzeldik
Çok geçmiş olsun papatyam, spor önemli değil sen iyi ol yeter attığın zaman kaydederim problem yokhayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..
sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim
öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim
aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim
su hiç içemedim bulantıdan
ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)
Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
@JouEllssa
Elbette katılabilirsiniz, ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Cumartesi günü tartı günümüz o gün tartı resmi atarsanız başlamış olursunuzMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim
Oyy olmasa zaten şaşarım iyi olsunlar da didişsinlerNergiskoommm iyiyim tesekkür ederim sen nasılsın evlatlarım arada kavga edeyler
Aaaa inan çıkmış aklımdan son zamanlar zar zor giriyordum kusura bakma canım benimSen buradayken de etiketliyordunuz baya uzun zaman oldu aslında işlere el atalı. Unutmuşsundur belki çiçeğim
Haklısın canım her gün spor menü yazmak biraz beni de zorluyor ama düzene de sokuyor. Aslında haftada 4 gün menü yazsak 3 gün yazmasak daha işime gelirFilizcim canımm
Buraya gelmek çok vaktimi almıyor aslında ama her gün Sporu menümü yazmalıyım düşüncesi kafamdaki tüm diğer sorumluluklara eklenince fazla geliyor. Sınav stresini biliyorsun insan hep daha fazla calismaliyim düşüncesinde oluyor. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinYokluğum hissedildiği için de çook mutlu oldum
KeşkeO kadar hareket ettik şöyle direk tavuğun kendisini yakmış olmam lazımdı değil mi
Ben de yok hükmündedir. Aralık ortasında 74.9 u görüp geri kilo almaya geçtim. Ocak ortasinda 77 oldum toparlamam lazım dedim yine istikrarlı olamadım. 79.5 oldum.nasılsın çiçek nasıl gidiyor bayadır yoktum buralarda @Tutku44 ile menü yazma şekilleriniz hep çok özenli ve güzellerdi
Bunlar geceici günler ama sağlıklı geçirmek lazım. Hem senin hem çocuklarin iyiliği için senin nefes alman lazım. Eşin ve aile büyüklerinden yardım edecek kimsen yoksa sana tavsiyem bakıcı bulman. Haftada bir gün hatta yarım gun bile biri gelse kafanı toparlar bir plan yaparsın , alışverişe kuaföre gidersin . Birini bulmak, güvenmek zor geliyor belki ama yapmak lazım. Oyun ablası gibi biri olur genelde , üniversite öğrencisi vs. İlk gün birlikte bakarsınız sonra sorumluluk alabilecekse bakarım der , yalnız birakirsin. Benim aklıma bu geliyor. Ya da eşin daha çok yardım etmeli.Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve
Allah im o evreye ne zaman geçeriz inşallah sağlık bir şekilde büyürler de beni en iyi sen anlarsın. Çok sagol desteğin içinBunlar geceici günler ama sağlıklı geçirmek lazım. Hem senin hem çocuklarin iyiliği için senin nefes alman lazım. Eşin ve aile büyüklerinden yardım edecek kimsen yoksa sana tavsiyem bakıcı bulman. Haftada bir gün hatta yarım gun bile biri gelse kafanı toparlar bir plan yaparsın , alışverişe kuaföre gidersin . Birini bulmak, güvenmek zor geliyor belki ama yapmak lazım. Oyun ablası gibi biri olur genelde , üniversite öğrencisi vs. İlk gün birlikte bakarsınız sonra sorumluluk alabilecekse bakarım der , yalnız birakirsin. Benim aklıma bu geliyor. Ya da eşin daha çok yardım etmeli.
Benimkiler de 6-12 ay arası çok huxursuzdu. Mama yemiyorlardi ek besin yiyemiyorlardi . O dönemlerde inek sütune bu kadar kötü bakilmiyordu. Ek besine ekliyordum. Belki o yüzden rahatsız oluyordu kuzum
Yine de en zor zamanlarinda aklında bulunsun bu günler geçecek. Karşımda test çözüyor biri , diğeri derste .
Sen 63 kırdın ben ne yapabilirim acaba kırmak için 63 ü kaptanımGünaydın fit olma yolculuğunda ilerleyen güzel kadınlar
Merhaba canım nasılsın?
Gel gel çözersin sen. Ben de 80in kıyısından döndüm, buradayım. Ara vermek yaramiyorEllssa kaptanım nasılsın
Beni bu günden itibaren hazırlığa alabilir misin? Sabah tartı fotoğrafı atarım 80 kg doğru gidiyorum
Eşimin iş saatleri değişti yürüyüşe çıkamıyorum tartıda artı gördükçe yiyorum yedikçe artıyorum böyle bir kısır döngü içindeyim
hoşgeldin canımOyy olmasa zaten şaşarım iyi olsunlar da didişsinler
Aaaa inan çıkmış aklımdan son zamanlar zar zor giriyordum kusura bakma canım benim
Gel kuzum niye gelmiyorsun özlettin kendiniiGelmeye yüzüm yok
Sen yaparsın yine çiçeğim yazdan kalma zamanlarımiza dönelim geriiBen de yok hükmündedir. Aralık ortasında 74.9 u görüp geri kilo almaya geçtim. Ocak ortasinda 77 oldum toparlamam lazım dedim yine istikrarlı olamadım. 79.5 oldum.
1.5 haftadır takimdayim. Pazartesi ketoya başladım. 3. Günümüz. İyi gidiyor.
Senin nasıl gidiyor?
İyiyim asyacim bende de kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp evime geliyorum sende gel burda olmak iyi geliyorMerhaba canım nasılsın?
Gelmem gerekiyor yoksa verdiğim kiloları geri alıyorum
Aynen canım ya. Maalesef bizim metabolizma çok yavaş ve su içsem yarıyorGel gel çözersin sen. Ben de 80in kıyısından döndüm, buradayım. Ara vermek yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?