Ellerine sağlık canım, hafta içi bayağı rahat edeceksin ne güzel.haftaya menülerim hazır ama ben bittim
Afiyet olsun canım, menün çok güzel. Spor da var daha ne olsun tebrikler.Iyi akşamlar kızlar menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates yeşillik
Ogle
Tavuk yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
Yarim armut
Yarim elma
Akşam
Bise yapasım gelmedi kendime
1 yumurta hasladim
1 dilim peynir Yeşillik domates biber ile yedim
Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 arke
Aynen öyle valla, sağolsun geç de olsa anladıAman uzak kalsınlar fezacım, neyse ki eş de farkına varmış çünkü onların gerçeği görmesi ve desteği çok önemli. İnsan ancak o zaman katlanabiliyor bazı şeylere.
Yarından itibaren daha dikkatli olacağım sözEki Görüntüle 3548778Benim güzel maviş pırlantalarım
@Sem2024 +
@sibel_84
gezegenfeza +
@Ilyusa
FitFiliz
@Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
@cinecin +
menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.
Bu hafta sloganımızarke MİZ SAĞLAM Çünkü arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar
Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım,arke kaptanınızın arkesinde misiniz
Benim kadar almış olamazsın, bak dönüp dolaşıp bende geldimGelmeye yüzüm yok
kayınbabamın değirmeni var benim hep çok güzel unlar yiyorum böyleAaa karakılçık unu ilkkez duyuyorum kızzz afiyet olsun
bu ne ya spor bile yapmış az kaçırsana kızım aaaaaIyi akşamlar kızlar menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates yeşillik
Ogle
Tavuk yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
Yarim armut
Yarim elma
Akşam
Bise yapasım gelmedi kendime
1 yumurta hasladim
1 dilim peynir Yeşillik domates biber ile yedim
Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 arke
ay di miiii, çok yoruldum ama değdi.Ellerine sağlık canım, hafta içi bayağı rahat edeceksin ne güzel.
Çok iyi vallahikayınbabamın değirmeni var benim hep çok güzel unlar yiyorum böyle
bu ne ya spor bile yapmış az kaçırsana kızım aaaaa
ay di miiii, çok yoruldum ama değdi.
Şimdi ekledim canım menülerimi. Hafta sonları fırsat olmuyor çokEki Görüntüle 3548778Benim güzel maviş pırlantalarım
@Sem2024 +
@sibel_84
gezegenfeza +
@Ilyusa
FitFiliz
@Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
@cinecin +
menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.
Bu hafta sloganımızarke MİZ SAĞLAM Çünkü arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar
Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım,arke kaptanınızın arkesinde misiniz
Afiyet olsun kaptanım, sabahki kahvaltının hakkını verdin dimi :))Aç karna : zencefilli zerdecalli sicak su - sirkeli tarçınlı su -
Kahvaltı 10.00
Serpme kahvaltı
3dilim ekşili ekmek
15.00
kakao türk kahve tarçınlı çay
18.30
4 kuzu köfte bol sade kıvırcık salata
2litre su
arke Ellssa Boncuk2307
Ahaha yoeeek canimm yenecem senikayınbabamın değirmeni var benim hep çok güzel unlar yiyorum böyle
bu ne ya spor bile yapmış az kaçırsana kızım aaaaa
ay di miiii, çok yoruldum ama değdi.
Canım maalesef iyi bir gün olmamış, sabahki simit çok fazla. Onun haricinde akşam hem pilav hem ekmek var, yarın daha iyisini bekliyorum fezacım23 şubat
12:00
1,5 simit
Sürme peynir, bal, küflü peynir
17:30
Patlıcan oturtma malesef ekmekli
2 kaşık Pirinç pilavı
3 hurma
1,5 lt su
2 kupa kahve
5 kupa siyah çay
Ne kadar spor sayılır bilmem, daha yeni oturdum.
Arkadaş Tr ye gitmişti, cenazeleri vardı, bu sabah döndü. Onlara yemek hazırladım, arada ev işi yaptım, yemekleri bırakıp geldim, ayaklar, bacaklar, belim, sırtım pert
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım günü erken kapatmış olman durumu kurtarır gibi duruyor, inşallah yaş pasta da ince bir dilimdir ve keşke ara öğünde yemiş olsaydın daha kolay eritmiş olurdunDükü menüm 22 ŞubatBoncuk2307 arke Ellssa
Sabah 10: iki yumurtadan peynirli yumurta. Bir dilim ekmek 5 zeytin, bir hurma
Ara: sütlü türk kahvesi yanında da kuru incir
Akşam 15.30
Bir büyük dilim tavuk göğsü (airfryerda) yanında salata.
17:00 bir dilim yaş pasta (ödül diye yedim bunu )
Spor olarak da yürüyüş yapmıştım. Dünkü adım sayim şöyle:
Afiyet olsun canım bugünkü menün gayet güzel olmuş. Yürüyüş yapman harika.Bugünkü menüm 23 şunat
Boncuk2307 Ellssa arke
Sabah 10:30 2 dilim hindi füme, bir dilim kaşar peyniri, yarım avokado ve bir haşlanmış yumurta, çeyrek simit
12:00 bir fincan filtre kahve ve iki kuru incir
13: bir hurma bir kaşık yoğurt 5 tane çubuk kraker
16:00 iki kaşık bulgur pilavı 6 köfte, biraz da mor lahana
Bugün iki kere yürüyüş yaptim
Zaten yedikten sonra pişman oldum o pastayı. Üstüne yürüyüşe çıkmıştım. Yemesem de olurdu yani ama o kadar da keyfim olsun modumdaydim o anCanım maalesef iyi bir gün olmamış, sabahki simit çok fazla. Onun haricinde akşam hem pilav hem ekmek var, yarın daha iyisini bekliyorum fezacım
Afiyet olsun canım günü erken kapatmış olman durumu kurtarır gibi duruyor, inşallah yaş pasta da ince bir dilimdir ve keşke ara öğünde yemiş olsaydın daha kolay eritmiş olurdun
Afiyet olsun canım bugünkü menün gayet güzel olmuş. Yürüyüş yapman harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?