Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22 Şubat Menü

Sabah: Sade kahve
14.00: Ev yapımı pizza (organik undan, mayasız, lavaş gibi incecik taban; üzerine kaşar, mısır, sucuk, biber)
15.30: Türk Kahvesi, iki tatlı kaşığı tahin pekmez

20 dk dışarıda yürüyüş
1,5 lt su (daha içerim)

Ellssa Boncuk2307 Jou (etiketler doğru mu ki acaba :) Yoksa sadece takım kaptanını mı etiketliyoruz?)

Boncuk2307 banada yer var mı boncuğum bayadir borç oruçlarını tutuyordum yine devam ediyorum ama akşamları gelen tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum artık korkudan geleyim dedim burası beni dizginliyor ya hahaha şuan 50 yım takıma da girebilirim hazırlıkta olur nasıl isterseniz eğer Ellssa

Ben gazi verdim kuzum . geminin dümeni sizde ( arke Jou ) salı günü ak koyun kara koyun çıkar meydana

tek derdin 50 kilon olsun

senin yeterince dişli bi rakibin var ayağını denk al

Yerim o rakibi kazanan belli canım tabiki ben sen daha veremen yok yok o kadar verdiğin kilonun üstüne
Abooo heryer alev almış yiyin birbirinizi Ben çekirdeğini aldim izliyorum 94bassuk
Ahanda patladı gitti ama şimdi bu menü oldumu ?

Hepimize canim. Ama sana şunu soyliyim bende kan pietilasmasi sorunu var bazı genlerde. Eklemlerim çok ağrıyordu damarlarım geriliyordu birde kanda crp değerim çok yuksekti . Bu kürü 10gün yaptim tüm değerlerim düzeldi .eklem ağrılarında ciddi anlamda azaldı. 6ay diyorlar ama ben 3 4 ayda bir 10gun yapmayı düşünüyorum . Sanada şifa olsun .

Bir de son iki aydır nefes almadan yoğun bir şekilde çalışıyorduk stres de yediriyordu bu cuma biraz daha rahatladım sayılır yani geçen hafta bile anam ağladı desem yeridir yine de elim gidiyor hep tatlılara buraya belki yazmak dizginler beni bilemedim yani

Sana kızgın bir mesaj yazıcam tabi ki ama kendine böyle davrandığın için canım. Dediğin gibi 5 günde 1 kilo vermişsin zaten, ne demek veremeyince hemen motivasyonum düşüyor. Hiç veremediğin ya da artı geldiğin zamanlar da olacak ama sen pes etmeyeceksin. Bu kiloları 1 haftada almadığın gibi 1 haftada da veremeyeceksin, bu uzun bir yol. Motivasyon kaybetmek moral bozmak falan yok. O çikolatayı da kendine haftalık ödül olarak sayıyorsun ve bu hafta mavi takımda olan biri olarak hemen kaldığın yerden devam ediyorsun canım. Bu hafta kaptanın benim, senden çok güzel bir sonuç geleceğine de eminim

22 şubat

11:00

1 ekmekcik ile sürme peynir ve bal
1 çubuk balık, bikaç tane çatlak patates

14:00
Bikaç tatlı kaşığı dondurma
Bir avuçtan fazla çekirdek

16:00
Ekmek arası döner

1,5 lt su
5 kupa siyah çay
3 kupa kahve

Kürü yazmayı unutmuşum, günde 2 sefer püre, 1 sefer sıvı olanı kullanıyorum

Ellssa Boncuk2307 arke

Ay ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor. . . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar

Oh, nasıl sevindim
Benim de damarlar açılır inşallah

Nasıl başettin, ben kendimden vazgeçmiştim, Rabbim bırakmadı
Gerçi benim görümceler iyi, tek başına elti tüm aileyi kaynattı

Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım. Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke
Şimdi o uzayıp giden espriyi tekrar yaparak balkon konuşmamı da yapacağım canım. Sloganımız @arkemiz sağlam

Abooo 3 görümce Allah başa vermesin neyseki seni bırakmışlar kendi başlarına düşmüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…