bu hafta o hafta kaptanımmmmm hadi şampiyonluk bizimHaftaya birileri beni kaptan yapsa bende gaza gelsemm iyice bi versem kiloşları
Yoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayinbu hafta o hafta kaptanımmmmm hadi şampiyonluk bizim
tek derdin 50 kilon olsunBoncuk2307 banada yer var mı boncuğum bayadir borç oruçlarını tutuyordum yine devam ediyorum ama akşamları gelen tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum artık korkudan geleyim dedim burası beni dizginliyor ya hahaha şuan 50 yım takıma da girebilirim hazırlıkta olur nasıl isterseniz eğer Ellssa
senin yeterince dişli bi rakibin var ayağını denk al
Abooo heryer alev almış yiyin birbirinizi Ben çekirdeğini aldim izliyorumYerim o rakibikazanan belli canım tabiki ben sen daha veremen yok yok o kadar verdiğin kilonun üstüne
Ahanda patladı gittibugünün menüsünü yazayım:
11.30 pesto soslu mozarellalı kruvasan
14.30 flat white ve yarım tiramisu, yarım cookie
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış
tam bi cumartesi yaptım
şimdiye kadar 2lt su, suyu daha artırırım.
spor: 5000 adım
hastalığı tam atlatamadım daha halsizim, spora başlamış sayılmam.
Ellssa Boncuk2307 Jou
Şifa olsunBende koyuyorum canım maydanoz zerdecal zencefil limon sadece sarımsak koymuyorum. Sarımsak koyunca kafam odun vurmuş gibi oluyor
Yaa kilo az ama yaglandim be kuzum kızartmalar tatlılar derkene cozuttum iyice beetek derdin 50 kilon olsun
Şifa olsun
hahahahahahahaha ay sen bana güvenAhanda patladı gittiama şimdi bu menü oldumu ?
Sana kızgın bir mesaj yazıcam tabi ki ama kendine böyle davrandığın için canım. Dediğin gibi 5 günde 1 kilo vermişsin zaten, ne demek veremeyince hemen motivasyonum düşüyor. Hiç veremediğin ya da artı geldiğin zamanlar da olacak ama sen pes etmeyeceksin. Bu kiloları 1 haftada almadığın gibi 1 haftada da veremeyeceksin, bu uzun bir yol. Motivasyon kaybetmek moral bozmak falan yok. O çikolatayı da kendine haftalık ödül olarak sayıyorsun ve bu hafta mavi takımda olan biri olarak hemen kaldığın yerden devam ediyorsun canım. Bu hafta kaptanın benim, senden çok güzel bir sonuç geleceğine de eminimTartı gününden selam,
Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beridiğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım
5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm
Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon
Ellssa Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım
Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 3548473
Eki Görüntüle 3548474
Oh, nasıl sevindimHepimize canim. Ama sana şunu soyliyim bende kan pietilasmasi sorunu var bazı genlerde. Eklemlerim çok ağrıyordu damarlarım geriliyordu birde kanda crp değerim çok yuksekti . Bu kürü 10gün yaptim tüm değerlerim düzeldi .eklem ağrılarında ciddi anlamda azaldı. 6ay diyorlar ama ben 3 4 ayda bir 10gun yapmayı düşünüyorum . Sanada şifa olsun .
Nasıl başettin, ben kendimden vazgeçmiştim, Rabbim bırakmadıAy ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor.. . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar
Şimdi o uzayıp giden espriyi tekrar yaparak balkon konuşmamı da yapacağım canım. Sloganımız @arkemiz sağlamHadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım.Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke
Abooo 3 görümce Allah başa vermesinAy ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor.. . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?