Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geldim tatlım, çok ödem var, bazen aynada kendime yabancı geliyorum. Düzelir elbet

Bende prebiyotikli peynir , yoğurt kullaniyorum. Bende eksi artisi olmadı. Diğer kuru ben zencefil ekleyerek yaptim valla ceset gibi yattım tüm gün. Birde tansiyonunu takip et canım
Zencefil, zerdeçal ve maydanoz da var içinde, onları yazmamıştım

Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım. Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke
Haydin yarış başlasın neyseki aynı takimdayizz yoksa kapisirdik

bugünün menüsünü yazayım:
11.30 pesto soslu mozarellalı kruvasan
14.30 flat white ve yarım tiramisu, yarım cookie
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış

tam bi cumartesi yaptım
şimdiye kadar 2lt su, suyu daha artırırım.
spor: 5000 adım
hastalığı tam atlatamadım daha halsizim, spora başlamış sayılmam.
Ellssa Boncuk2307 Jou

Eklentiler

• IMG_6366.png
    63,4 KB · Görüntüleme: 6
Kızlarım bugün menumu yazayım baya erken kapattım aslinda misafirim vardı yazamadım

Sabah
Tb ekmeğine tost el kadar vardı
Peynir zeytin
Yeşillik domates biber
1 ck bal

Ara
3 tane yulafli bisküvi attım ağzıma yemek olana kadar

İlkindi
1 kase mercimek çorbası
Patatesli tavuk yemeği salata

Su 3 lt
Bugun yapamadım ama leslie yapacam yine bu hafta inşallah adım sayımı atmıyorum bugün
Ellssa Boncuk2307 arke

Senin menulere bayılıyorum değişik değişik şeyler içim açılıyor afiyet olsun

Hayırdır canım, bir derdin yok inşallah? Bana da böyle bir gamsızlaşma nasip olsun
Liste bitti kaptanım, teşekkürler. cinecin katılmak istersen bana gelecek.
arke kaptanım inşallah seni utandırmam, baksana çikolata yedim tartı günü (

İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım

daha yeni başladım, yenmez yaa.. bir de hırsla yedim, bu çok belliydi

Senin menulere bayılıyorum değişik değişik şeyler içim açılıyor afiyet olsun
hahahahah ay canımsın teşekkür ederim saçma sapan şeyleri seviyorum
İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım
amaaannn şaka gibi hiç alakası bile yok ben her gün yediğim karbonhidrata dikkat ederim bugünkü ekstra yağ ve şekerli sadece

Olsunnn haftasonu yiyin ama az ve öz yiyinn asıl haftaiçi başlıyorr yarışmaaaa

Hayde bakalım yiğitler çıktı meydane ikiside birbirinden merdane . Bu hafta yaris çok heyecanlı olacak . 2 kaptanda çok dişli. arke Jou
Hahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart
Ben şöyle köşede talibimi bekleyim sessizce Jou arke Eki Görüntüle 3548458
Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk
hadi son cumartesi kaçamağım ile heyecanla takımları bekliyorum haftalık menü çıkarıcam sonra hızlı seçinnn arke Jou
Hahahaha
Jou kırmızı takım kaptanı sanırım canım, o yüzden sen onun yerine başlayacaksın.
Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınım
Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzz

Değerlerii sakin üyelerimm güzel dostlarımm totolarınızı şaplatmamak için dişimi sıkıyorumm şaka bi yana sizler beni üzmeyeceğinizi hayli hayli güzel sağlıklı beslenme yapıcağınıza hiç şüphem yoktur heee yok yiycemm yok yapamam yok kaçamak yapıcam dersenizzz şöylee bi don giymeye nedersenizzz vallahaa giydiririmm affetmemmm !!!!!!! Yoksaaammmm şöylee güzel bi mor mayo şöyle hain bikini offff

94bassuk @Azmet5255 belmayne @bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa @Lavinia_98@Lotus1234

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…