- 18 Mart 2018
- 30.622
- 121.785
- 598
- 35
Geldim tatlım, çok ödem var, bazen aynada kendime yabancı geliyorum. Düzelir elbetTebrik ederim canmbu yoğun günlerinden bile harika bir sonuçla geldin
tebrik ederim harikasın
Teşekkür ederim canmben de seni tebrik ederim harika bir sonuçla gelmişsin
Teşekkür ederim canm
400 gr hiç de az değil canmyavaş gitsin ama gitsin ben böyle böyle 80den 62ye geldim
Tebrik ederim canm eksiye dönmüşsün
Tebrik ederim canm çok güzel bir sonuç
Afiyet olsun kaptanım
Canm senin hem hastane hem okul koşturmaların da seni olumsuz etkiliyoruzman desteği alırsan hem kilo vermede hem de kan değerlerini dengelemede yardımcı olur diye düşünüyorum
Sıkma canını canım hallederiz ama uzman desteğini bir düşün derim
Salıya göre bayağı bir eksiye düşmüşsün canm tebrik ederim
Kaptanım harikasın tebrik ederim
seni kocaman tebrik ederim
Tebrik ederim canm
Harika bir sonuç daha tebrik ederim canm
tebrik ederim canm
Hoşgeldin canm
Canm tebrik ederimsporunda boşa gitmiyor ayrıca onı aynada daha güzel fark edeceksin
Tebrik ederim canm
Bence de seni aramızda görmek hepimiz için iyi olacak abla
Zencefil, zerdeçal ve maydanoz da var içinde, onları yazmamıştımBende prebiyotikli peynir , yoğurt kullaniyorum. Bende eksi artisi olmadı. Diğer kuru ben zencefil ekleyerek yaptim valla ceset gibi yattım tüm gün. Birde tansiyonunu takip et canım
Kızzz unuttumm yaaa benim kafammı kaldı bugün çok yoruldum yaEllssa Boncuk2307 kaptanlarım biriniz şu işe el atın artık, seçimleri yapalım. Valla çıkmak için bekliyorum.
Jou hani sen kaptan olacam diyordun, seçimler yapılacak nerdesin sen
Sagol bitanemm iyi ettiniz yetişemedim bikaç saat sonra geleceğim evde çok yoğunumEvet canımJou yerine seçicem
Zencefil, zerdeçal ve maydanoz da var içinde, onları yazmamıştım
Haydin yarış başlasın neyseki aynı takimdayizz yoksa kapisirdikHadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım.Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke
senin yeterince dişli bi rakibin var ayağını denk alHaydin yarış başlasın neyseki aynı takimdayizz yoksa kapisirdik
Yerim o rakibisenin yeterince dişli bi rakibin var ayağını denk al
Haydin yarış başlasın neyseki aynı takimdayizz yoksa kapisirdik
haauhaha yok ben de bu hafta o kadar veremem o ödem ve başlangıç haftası kilosuydu ama yine de hırslıyımYerim o rakibikazanan belli canım tabiki ben sen daha veremen yok yok o kadar verdiğin kilonun üstüne
Senin menulere bayılıyorum değişik değişik şeyler içim açılıyorbugünün menüsünü yazayım:
11.30 pesto soslu mozarellalı kruvasan
14.30 flat white ve yarım tiramisu, yarım cookie
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış
tam bi cumartesi yaptım
şimdiye kadar 2lt su, suyu daha artırırım.
spor: 5000 adım
hastalığı tam atlatamadım daha halsizim, spora başlamış sayılmam.
Ellssa Boncuk2307 Jou
Hayırdır canım, bir derdin yok inşallah? Bana da böyle bir gamsızlaşma nasip olsunAy evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim:) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?
Liste bitti kaptanım, teşekkürler.cinecin katılmak istersen bana gelecek.
var politik bir yanımız bizim de
şekerim biraz çikolata yedin diye kızmaya gerek yok ki. bugün cumartesi hem, biraz kendimizi ödüllendirmek hakkımız. bu kadar dişimizi sıkıyoruz.
bütün bu metinde kızdığım tek nokta tam buğday makarna yemene kızmış olmankarbonhidratlar en nihayetinde vücudumuzun temel enerji kaynağı. tabiki doğru porsiyonlarda yiceksin takım seçimlerinin arasına girip yazmim dedim ama dayanamadım
İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşımbugünün menüsünü yazayım:
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış
tam bi cumartesi yaptım
Ellssa Boncuk2307 Jou
hahahahah ay canımsın teşekkür ederim saçma sapan şeyleri seviyorumSenin menulere bayılıyorum değişik değişik şeyler içim açılıyorafiyet olsun
amaaannn şaka gibi hiç alakası bile yok ben her gün yediğim karbonhidrata dikkat ederim bugünkü ekstra yağ ve şekerli sadeceİki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım
Olsunnn haftasonu yiyin ama az ve öz yiyinn asıl haftaiçi başlıyorr yarışmaaaabugünün menüsünü yazayım:
tam bi cumartesi yaptım
Ellssa Boncuk2307 Jou
Hahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart
Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk
Hahahaha
Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınımJou kırmızı takım kaptanı sanırım canım, o yüzden sen onun yerine başlayacaksın.
Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzzBu hafta başlayabilirsin ben sen tartı atmadığın için hazırlığa aldım takımlara girersin.
Evet kaptanımJou nun oranı 1.274, senin 1,201 Hatta Ellssa kaptanın da 1,255 ama o zaten genel kaptan olduğu için yormayalım onu
Yok canım çok şükür bir sıkıntı. Öyle sebepsiz kaçıverdi :)Hayırdır canım, bir derdin yok inşallah? Bana da böyle bir gamsızlaşma nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?