Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım öncelikle hepinize sağlık diliyorum, inşallah üst üste geldiği gibi hepsi de üst üste gitsin, güzel haberler almak nasip olsun. Kilo işini de aşırı takma kafana, sen yine dikkat et elbette gidecektir.

Çok teşekkür ederim canım

Harikasın canım

Harikasın sende canim

Wuhuu neler görüyor gözlerim

Yaaa 6 lar gelmiss Harikasın canım

Teşekkür ederim hepinize

Canım yazın birebir aynısını 1 ay içinde yaşadım. 1 kere basardiysan daha hızlı verirsin emin ol.
Veririm, kendime güveniyorum da
Takviyelere güvenmiyorum
Damar açıcı kür kullanıyorum, limon, sarımsak, bal var, iştah açıyor, birazda uyku veriyor
Birde prebiyotik kullanıyorum
Bakalım etkisi nasıl olacak

Boncuk kaptanım ellerine sağlık, inşallah bir an önce üst lige de çıkarım, uzun zamandır 7leri görmedim çok iyi gelecek.
Kaptanlarım ve arkadaşlarım hepimizi çok tebrik ediyorum, güzel bir haftaydı. Yeni hafta daha da güzel geçsin inşallah.

Veririm, kendime güveniyorum da
Takviyelere güvenmiyorum
Damar açıcı kür kullanıyorum, limon, sarımsak, bal var, iştah açıyor, birazda uyku veriyor
Birde prebiyotik kullanıyorum
Bakalım etkisi nasıl olacak

Bende prebiyotikli peynir , yoğurt kullaniyorum. Bende eksi artisi olmadı. Diğer kuru ben zencefil ekleyerek yaptim valla ceset gibi yattım tüm gün. Birde tansiyonunu takip et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…