Güzel afiyet olsun
Afiyet olsun özellikle tavuklu pilava
Bekliyoruz canım
Afiyet olsun harikasın
Türkiyeye gelmekte mi sürpriz oldu?
Afiyet olsun doğum günü kızı
Harika afiyet olsun canım
Gayet güzel afiyet olsun kaptanım
Teşekkür ederim kaptanımHayırlı yolculuklar
Çok sevindim aktif olacağına
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Başlama vakti gelmiş demekki
ay neeee maşallah diyorum burdan enerjine harikasınEvet canım Almanya’da yaşıyorum
50 yaşıma girdim ( ruh yaşım 30 a yaklaştı)
Bende, kızımda erken evlendik, 1 kızım, 2 oğlum, 4 torunum var, oğullarım bekar
Burçlarla hiç ilgim, merakım yok, öylesine bulduğum bir nick sadece
regl insanı öyle bi baltalıyo ki zaten... üff regl kalorileri (bazen) sayılmaz diyelimSelamlar tam listeme uyduğum bir gün çok iyi gidiyordum ama regl im inanılmaz şiş bir günyarın tartıda ne olacak acaba artı çıkabilirim ama cumartesiye mutlaka düzelir diye düşünüyorum
geçmiş olsunmerhaba kızlar nasılsınız? benim hastalık devam... bir süre daha evdeyim.
hep birlikte yüksek sesle tekrarlayalım: regl kalorilerii sayılmazIyi akşamlar hatunlar girmişken menumu de yazim
1 tk tahin pekmez regl Olcam canım acayip tatlı istiyor yaaa
hoşgeldiiinSelamlar, 1.5 sene önce Almanya'ya taşındık biz. Buraya alışmakta çok zorluk yaşadım diyemem ama yeni bir dil, çevre ve bunlara uyum sağlama çabası, hep tetikte olmak zordu. Ve ben çareyi sadece yemek yemekte buldum. Tabaklarca yemek yemedim ama çikolata, jelibon, tatlılar havada uçuştu. Kısa süre içerisinde 20 kilodan fazla aldım. Hamileliğimde bile en fazla 84-85'i görmüşken burada 93 kiloya kadar çıktım ve asla kendime dur diyemedim. Şu an dil kursuna gidiyorum, Mart ayında bitecek inşallah. Artık sürecimiz daha kolay ilerliyor ve ben de ipleri elime almak istiyorum. Diyete başlayalı 1 hafta oldu. Grupla ilerlemenin ne kadar keyifli olduğunu önceden deneyimledigim için sizi buldum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Oncekinden bahsettim kız tartım yapıldı buarada kocam sağolsunkız sen tartım bozuldu yeni tartı alana kadar hazırlıkta kalayım demedin mi
Afiyet olsun canım
Canım sistem kapalı idiBu nedir anlamadım. En son 13 Ocak mesajları var hep.
Bu nasıl oldu anlayamadım sadece ben mi 30 ocak yaşıyorum acaba :} smiller de gitmiş
Ay çok şükür benden bitane daha varmışKızlar mesajlar en son 13 Ocak tarihli, sanırım sitede sorun var
Evet akşam giremedim bir türlüCanım sistem kapalı idi
Düzenleme var herhalde.
Allah kabul etsin canımBugün ki menümü yazayım. Oruçlu idim.
Sahurda
2 yumurta
1 parça peynir
5 adet zeytin
2 dilim ekmek
Akşam
İki kepçe yeşil fasulye
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir tabak salata
Ara öğün
Yarım Trabzon hurması
1 bardak çay
Yarım mandalina.
Adım sayım 3500
Suyu sahur ve akşam tamamladim. İki letreyi geçti
Ellssa FitFiliz Boncuk2307
Afiyet olsun canımMenüm
11:00
1 bardak sütlü yulaflı shake
14:00
Yoğurtlu kabak sote
16:00
1/2 muz 1 mandalina
18:00
5 kaşık bulgurlu kısır
19:00
1 mandalina 7-8 fındık
Mthn83
Ellssa
Boncuk2307
aynen ben de şimdi ona bakıyordumBu nedir anlamadım. En son 13 Ocak mesajları var hep.
Bu nasıl oldu anlayamadım sadece ben mi 30 ocak yaşıyorum acaba :} smiller de gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?