Aa ben bu ay hedef almadım ve tablo yapmadım ,Kızlar buraya not düşmüş olayım . Şuan 87.80 kg yum. Şubat sonu hedefim 83kg . Gerçi şimdiye kadar hiç hedef tutturamadım ama olsun hayal dünyası
MASTERFİT 147. ETAP |
KIRMIZI TAKIM |
|
P Purple58 |
@Nazlimuuu |
|
|
@sibel_84 |
|
MAVİ TAKIM |
|
|
|
@bnnu |
@Ilyusa |
@Deltavealfa |
HAZIRLIK |
@94bassuk |
@arke |
|
@Cicekbocekkaktus |
@Lavinia_98 |
@Lotus1234 |
Aa ben bu ay hedef almadım ve tablo yapmadım ,
Ayy onu bende yaptımm ama ne aldım ne verebildimm gögüslerimi tutuyorum öyle zıplıyorumm yoksa hepten sarkacakCanımmmmm güzel menülerini bekliyorum.. Sabah beni bir zıplattın ekmek diye 1 sürahi su içtim. Karnım yürürken guluk guluk diye ses çıkarıyor. aman diyim cumartesiye kadar cısss şeyler yemiyoruz
Evet canm bu hafta beraberizKaptanım sensin di mi kaptanım
Tarif guzelmis ben işte bunu fırında yapiyordum çok eskiden bi aralar. Bu seninki daha pratikmiş. Denicem arkedaşimTeşekkür ederim canım inşallah sınav iyi geçer. Sitenin bozulduğunu ben de farkettim haber vermek için girmiştim ama yazamadım.
Yulaflı krep:3 kaşık yulaf, 2 kaşık yoğurt, 1 tane yumurta ve tuz. İstersen baharat falan ekliyorsun. Tavada arkalı önlü pisirip içine marul, peynir avokado ekliyorsun, mis gibi oluyor.
Kesinlikle ilk bölümler daha güzeldi, düğün konusunu çok sündürdüler ama yine de demet için izlenir, buğra gülsoy da bonus oluyor. Alnına hiç dikkat etmemistim
Haftada bir iki kez gitsen bile çok faydasını görürsün canım.
Geçmiş olsun canım ya inşallah düzelirsin kısa zamandaKızlar baya hastayim ya, boğazım şiş. Yarına duzelmem lazım. Bugün bi sürü bitki çayı filan içtim. Sizin nasıl geçti pazar gününüz?
Hayırlısı olsun inşallahEVettt ins korktuğum başıma gelmez
Biz de önderliğin için teşekkür ederiz kaptanımSevgili mavi takımım kapanışı kötü yaptım kusura bakmayın hem site hemde benim yoğun günüm çok cevap vermeye yardımcı olmadı
Bir hafta bitti ama yeni bir haftaya başladık. Geçmişi geride bırakıp geleceğe yelken açalım
Çabalarınız için teşekkür ederim
Jou
bluegreeneyes
Azmet5255
@bnnu
Ellssa
@Deltavealfa
Hepinizi seviyorum
Amin kaptanımAfiyet olsunşifa olsun
Allah kabul etsin bizim hastalarimizada dua edin
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canm
Bu gün yoğun geçti biraz da ağırSevgili mavi takımım bu hafta güzel bir hafta olsun hepimiz için, hepimiz dikkat edip güzel eksilerimiz olsun ipleri sıkı tutalım
FitFiliz
bluegreeneyes
@bnnu
@Ilyusa
@Deltavealfa
Bu günkü yediklerim yanında dünkü pötibör devede kulak bile olamazAfiyet olsun canım. Akşam pötibörü daha fazla yesen olurdu mavi takımda olanlar bu hafta kilo almicakmış
Karma şöyle der “ Allah senin duymadığın konuşmaları duyduğu için bazı insanları hayatından çıkarır” unutma bugün üzüldüğün şey, yarın şükrettiğin şeye dönüşebilir.
Şükür ettikleriniz bol olsun iyi geceler canlarım
Sem2024 Ellssa Boncuk2307
Aç karna : sirkeli su
02.02.2025
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
3 Zeytin
2yumurta tereyağında
Kaşar peynir
Beyaz peynir
Siyah cay
18.30
1.5 lahmacun bol salata esliğinde
Ayran
22.00
Zencefilli zerdeçal soda
30dk leslie
Iyi akşamlar canlar menü yazayım
Sabah
Yumurta salatası
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 Zeytin
Domates ve yeşillik
Şekersiz çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Ogle
Haşlanmış brokoli salatası
1 kase şehriye çorbası
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
2 kepçe susuz kuru fasulye yemeği
2 Kaşık yoğurt
Soğan salatasi
Su 2.5 lt aralarda dukan içeceği
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 Sem2024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?