- 31 Ekim 2013
- 21.281
- 71.271
- 798
- 40
Yeşil alan var mı canımValla canım mental olarak iyiyim. Kıza babam bakıyor . Babam olunca kız beni aramıyor. Annemde bana bakıyor. Ağrılarım hala var avcumun içindeki kemikler bile ağrıyor. Diz kapaklarım ,dirseklerim sanki çiban çıkmış gibi ağrıyor. Randevu almaya çalışıyorum romatizmal hastalıklar için iyi bir hastaneye ama randevular 15 güne kadar dolu takip ediyorum. Haftaya cuma günü eşim gelicek cumartesi sabahı dönerim. Hemen tartılcam . İlk 3 gün tartilamadim diye resmen stres oldum alışmışım
Teşekkür ederim canmHarikasın kaptan
Harika bir sonuç tebrik ederim canmBende bildirim yapayım kizlar o zaman
Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7
Buyuk kismi regl den ödem di gitti çok şükür
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Mthn83 canım ocak ayı hedefim 102 diyeceğim şehir dışına çıkacağım annemlerin yanına tatilde o yüzden küçük tuttum hedefi
Günaydın kaptanımGünaydııınnn
Başlangıcın hayırlı olsun abla
Harika canm eksiye çevirmişssinBildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 63,30
Bugün: 63,05
Fark: -250 gr
Yüzde: 0,39
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Kaptanım kusura bakma, Salıyı bu kadar toparlayabildim
Eki Görüntüle 3531183
Hayırlı olsun canım Allah sağlımla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar nasilsiniz, bugün sonunda tahlil yaptırdım, Betahcg değeri beklediğimden baya yüksek çıktı, Dr arkadaş şimdi gitsen kalp atışları falan duyulur dedi ama kadın doğuma gitmeme daha var...biraz panik halindeyim nasıl beslensem falan kafam karıştı açıkçası
Teşekkürler kaptanımmAfiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun
Tebrikler kaptanımmO zaman ilk bildirimi ben yapayımsonra tez uğrayamayabilirim malum cumartesi koşturması
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.8
Fark -600
Oran%0.890
Ellssa Boncuk2307 arke Eki Görüntüle 3531178
Tebrikler canımm çok iyiBende bildirim yapayım kizlar o zaman
Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7
Mthn83 canım ocak ayı hedefim 102 diyeceğim şehir dışına çıkacağım annemlerin yanına tatilde o yüzden küçük tuttum hedefi
Günaydın kaptanım
Teşekkürler kaptanımmHarika canm eksiye çevirmişssin
Yeşil alan var mı canım
Yoksa gidemezsin romatizma için
Yeşil alan var mı canım
Yoksa gidemezsin romatizma için
Valla bende aklıma gelmişti dedm napti acaba iyi oldu yazdığın canım. Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da hamilelikte olmuyor yaa anlıyorum seni. Ama strrs yapma verirsin kilo bu verilir alınır sen yeterli sağlıklı ol sende bebis degünaydın kızlarara ara takip ediyorum ama 1.5 aydır ölü gibiyim ne diyet ne spor komple her şeyden elimi eteğimi çektim. ne yılbaşı hedefimi tutturabildim ne bişey. 70 kiloyu başlangıç kilom sayıyorum 72.5 kilo oldum 3. ayda sözde dikkat edecektim. özledim sizi, doğurup geri gelicem beni özleyin, ara güncelleme geçiyim belki merak eden vardır beni dedim seviliyorsunuz
Tebrikler kaptanimO zaman ilk bildirimi ben yapayımsonra tez uğrayamayabilirim malum cumartesi koşturması
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.8
Fark -600
Oran%0.890
Ara ara gel bak yeni gebişler var buradagünaydın kızlarara ara takip ediyorum ama 1.5 aydır ölü gibiyim ne diyet ne spor komple her şeyden elimi eteğimi çektim. ne yılbaşı hedefimi tutturabildim ne bişey. 70 kiloyu başlangıç kilom sayıyorum 72.5 kilo oldum 3. ayda sözde dikkat edecektim. özledim sizi, doğurup geri gelicem beni özleyin, ara güncelleme geçiyim belki merak eden vardır beni dedim seviliyorsunuz
Helal sana canım
İşte senden beklediğimiz hareketler bunlardı canım
Tebrikler kaptanımO zaman ilk bildirimi ben yapayımsonra tez uğrayamayabilirim malum cumartesi koşturması
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.8
Fark -600
Oran%0.890
HarikasınBende bildirim yapayım kizlar o zaman
Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7
Oh çok şükür sonunda
Ben aslında 83.9a göre o hedefi bildirmiştim canım ama şu anki durumuma göre gerçekten fazla kaldı. Yine de değiştirmem belki, pazartesi tekrar diyetisyen listesine başlıyorum. İnşallah verebilirim.Çok dimi 4.5 kilo hatta 4.6 kilo
Ben çok az mı dedim acaba 
Evet ya o hiç aklıma gelmedi.Lahana da olurdu aslında
Aaa evet ya hiç fark etmemiştim. Ben onu çok seviyordum inşallah geri gelir.Aaa kilo çizelgemiz de silinmişşşşş
Tebrikler canımBildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 63,30
Bugün: 63,05
Fark: -250 gr
Yüzde: 0,39
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Kaptanım kusura bakma, Salıyı bu kadar toparlayabildim
Eki Görüntüle 3531183
Telafi edersin merak etmeGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım,
Geçen hafta:65.1
Bugün: 65.3
Fark:+200 gr
Yüzde: -0.307
Eki Görüntüle 3531204
arke Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?