Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim hedefımde 73.9

Bence de yeme ödem yapar. Sabah yersin

Allah kalbine ferahlik versin . Endiselenme yaw. Sonra üzüldüm yazdığıma. Ben tam hatırlamıyorum 90-100.000 lerde miydi acaba oluyor mu oyle deger onu da bilmiyorum
Bilinmeyenden korkman endisrlenmen cok normal. Karamsar dusunceleri kovala gebeliginin ve sagliginin keyfini cikar. Paketli gida ve hamur isinden uzak dur; sebze ,et baklagil kuruyemiş sut urunleri tuket. Meyve ve tahıllari ölçülü tüket yürüyüslerine abartmadan devam et...yeter

Bende bildirim yapayım kizlar o zaman
Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7
Buyuk kismi regl den ödem di gitti çok şükür

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Mthn83 canım ocak ayı hedefim 102 diyeceğim şehir dışına çıkacağım annemlerin yanına tatilde o yüzden küçük tuttum hedefi

Eklentiler

• 20250104_083428.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 3
Oh ne güzel sen nasıl oldun kuzum

Valla canım mental olarak iyiyim. Kıza babam bakıyor . Babam olunca kız beni aramıyor. Annemde bana bakıyor . Ağrılarım hala var avcumun içindeki kemikler bile ağrıyor. Diz kapaklarım ,dirseklerim sanki çiban çıkmış gibi ağrıyor. Randevu almaya çalışıyorum romatizmal hastalıklar için iyi bir hastaneye ama randevular 15 güne kadar dolu takip ediyorum. Haftaya cuma günü eşim gelicek cumartesi sabahı dönerim. Hemen tartılcam . İlk 3 gün tartilamadim diye resmen stres oldum alışmışım

Ooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhh canım. Verdiğin emeğin karşılığını aldın bu senin başarın

İnşallah ağrıların da hemencecik geçer kuzum ama kafanın rahat olmasına çok sevindim dinlen güzelce baksın annen de ohh süper mis eve dönünce devam

İnşallah ağrıların da hemencecik geçer kuzum ama kafanın rahat olmasına çok sevindim dinlen güzelce baksın annen de ohh süper mis eve dönünce devam

Aynen canım kafa tatili oldu. Bazen boş kalmak bile terapi gibi oluyor. Farkında değiliz ama kadınlar olarak çok yıpranıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…