• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bildirimimi de yapayım

Geçen hafta: 63,30
Bugün: 63,05
Fark: -250 gr
Yüzde: 0,39

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

Kaptanım kusura bakma, Salıyı bu kadar toparlayabildim 🥹

IMG_9018.jpeg

Valla canım mental olarak iyiyim. Kıza babam bakıyor . Babam olunca kız beni aramıyor. Annemde bana bakıyor 😄. Ağrılarım hala var avcumun içindeki kemikler bile ağrıyor. Diz kapaklarım ,dirseklerim sanki çiban çıkmış gibi ağrıyor. Randevu almaya çalışıyorum romatizmal hastalıklar için iyi bir hastaneye ama randevular 15 güne kadar dolu takip ediyorum. Haftaya cuma günü eşim gelicek cumartesi sabahı dönerim. Hemen tartılcam . İlk 3 gün tartilamadim diye resmen stres oldum alışmışım 😄
Yeşil alan var mı canım
Yoksa gidemezsin romatizma için

Harikasın kaptan👏👏
Teşekkür ederim canm😘
Bende bildirim yapayım kizlar o zaman
Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7
Buyuk kismi regl den ödem di gitti çok şükür

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Mthn83 Mthn83 canım ocak ayı hedefim 102 diyeceğim şehir dışına çıkacağım annemlerin yanına tatilde o yüzden küçük tuttum hedefi
Harika bir sonuç tebrik ederim canm😘👏👏
Günaydııınnn 🥰❤️
Günaydın kaptanım 💙
Günaydın kızlar 😍 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Bu hafta hazirlikta olabilir miyim ♥️
Başlangıcın hayırlı olsun abla 🥰
Bildirimimi de yapayım

Geçen hafta: 63,30
Bugün: 63,05
Fark: -250 gr
Yüzde: 0,39

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

Kaptanım kusura bakma, Salıyı bu kadar toparlayabildim 🥹

Eki Görüntüle 3531183
Harika canm eksiye çevirmişssin 🥰😘👏

Selam kızlar nasilsiniz, bugün sonunda tahlil yaptırdım, Betahcg değeri beklediğimden baya yüksek çıktı, Dr arkadaş şimdi gitsen kalp atışları falan duyulur dedi ama kadın doğuma gitmeme daha var...biraz panik halindeyim nasıl beslensem falan kafam karıştı açıkçası
Hayırlı olsun canım Allah sağlımla kucağına almayı nasip etsin 😍

Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz 😘
Teşekkürler kaptanımm 💙😍

Teşekkürler kaptanım 🥰

O zaman ilk bildirimi ben yapayım 😊 sonra tez uğrayamayabilirim malum cumartesi koşturması
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.8
Fark -600
Oran%0.890
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Eki Görüntüle 3531178
Tebrikler kaptanımm 🎉💙😍

Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7

Mthn83 Mthn83 canım ocak ayı hedefim 102 diyeceğim şehir dışına çıkacağım annemlerin yanına tatilde o yüzden küçük tuttum hedefi
Tebrikler canımm çok iyi 🎉🥰

Günaydın kaptanım 💙
💙🥰

Harika canm eksiye çevirmişssin 🥰😘👏
Teşekkürler kaptanımm 😘😍

Yeşil alan var mı canım

Yesil alan ne canım. Bana yaşadığım yerdeki iç hastalıkları doktoru başka bir şehirde tam teçhizatlı bir kemik hastanesine git dedi. Ben yine önce gitmek istediğim hastanedeki ortopedi veya iç hastalıklarına randevu almaya çalışıyorum onun sevk etmesin lazımmış.
Yeşil alan var mı canım

günaydın kızlar 🩷 ara ara takip ediyorum ama 1.5 aydır ölü gibiyim ne diyet ne spor komple her şeyden elimi eteğimi çektim. ne yılbaşı hedefimi tutturabildim ne bişey. 70 kiloyu başlangıç kilom sayıyorum 72.5 kilo oldum 3. ayda 😂😂 sözde dikkat edecektim. özledim sizi, doğurup geri gelicem beni özleyin, ara güncelleme geçiyim belki merak eden vardır beni dedim 😂😂 seviliyorsunuz 🩷

günaydın kızlar 🩷 ara ara takip ediyorum ama 1.5 aydır ölü gibiyim ne diyet ne spor komple her şeyden elimi eteğimi çektim. ne yılbaşı hedefimi tutturabildim ne bişey. 70 kiloyu başlangıç kilom sayıyorum 72.5 kilo oldum 3. ayda 😂😂 sözde dikkat edecektim. özledim sizi, doğurup geri gelicem beni özleyin, ara güncelleme geçiyim belki merak eden vardır beni dedim 😂😂 seviliyorsunuz 🩷
Valla bende aklıma gelmişti dedm napti acaba iyi oldu yazdığın canım. Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da hamilelikte olmuyor yaa anlıyorum seni. Ama strrs yapma verirsin kilo bu verilir alınır sen yeterli sağlıklı ol sende bebis de 🤗🤗🥰🥰

Ara ara gel bak yeni gebişler var burada 😉

Dünkü menümü yazayım.
3 ocak cuma menüsü
11.00 kahvaltı
2 küçük dilim peynir, 1 yumurta, 1 kaşık patlıcan salatası, 1 kaşık domatesli biber, 1 kaşık domates kurusu, 1 dilim yumurtalı ekmek, domates salatalık çay.

18.30 akşam (eve geç gelince yine kahvaltı yaptık)
1 haşlanmış yumurta, yarım dilim peynir, 10 tane halhali zeytin, domates biber, çay.

Su 1.5 litre
Kitap 52 sayfa, Wulf dorn-Psikiyatrist
Spor
1000003972.jpg

O zaman ilk bildirimi ben yapayım 😊 sonra tez uğrayamayabilirim malum cumartesi koşturması
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.8
Fark -600
Oran%0.890
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Eki Görüntüle 3531178
Tebrikler kaptanım
Gecen hafta 106.5
Bu hafta 104.8
Fark - 1.7

Harikasın
Günaydın kızlar 😍 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Bu hafta hazirlikta olabilir miyim ♥️
Oh çok şükür sonunda ♥️♥️

Çok dimi 4.5 kilo hatta 4.6 kilo
Ben çok az mı dedim acaba 
Ben aslında 83.9a göre o hedefi bildirmiştim canım ama şu anki durumuma göre gerçekten fazla kaldı. Yine de değiştirmem belki, pazartesi tekrar diyetisyen listesine başlıyorum. İnşallah verebilirim.
Lahana da olurdu aslında
Evet ya o hiç aklıma gelmedi.

Back
X