• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤️ şuan biraz da panik halindeyim kilo yüzünden, inşallah çok almam, diyetisyene falan mı gitsem diyorum...ne olur destek olun vallahi kafayı yiycem

Yaaa Allah korusun :( biraz da ondan korktum biliyor musun? Senin kaçti beta benim 20400 10 gün gecikti regl
hiç endişe etme. Allah ne verdiyse o, tekse tek ikizse ikiz... herşeyde vardır bir hayır :KK200:
beslenme konusunda da panik yapma bence. karbonhidratı abartmadığın sürece anormal kilo almazsın. yakınlarda bir tanıdığım ikiz bebekler dünyaya getirdi. valla tek bebek gibi kilo aldı. hem de var ya bebeklerin ikisi de gayet normal kiloda doğdu. bebekleri beslemiş maşallah.

Diytsyn desteği alabilirsin daha güzel olur ama çok da sıkma canını şu güzel dönemi kilo mu alacağım stresiyle geçirme :KK37: alırsan da verirsin Allahın izniyle şimdi hem kendi sağlığına hem de bebişin sağlığına odaklan düşünme gerisini:KK200: Biz destek oluruz tabi ki her zman.
Çok sağ ol canım, dedign gibi sağlık daha önemli, sağlık li beslensem yeter ama zor yani, şuan gidip turşu yememk için zor tutuyorum kendimi,kahvaltıda yiyebilirim o derece

3 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ile omlet, 12 zeytin, 2 dilim peynir, 2 dilim tb ekmek, roka maydanoz turp
12.00 yarım simit
15.00 1 kase ton balıklı salata
18.00 2 kepçe çorba, 8 kasık kuru fasulye, 1 küçük kase cacık
19.30 2 hurma
3 litre su 10.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 1000004760.jpg

Çok sağ ol canım, dedign gibi sağlık daha önemli, sağlık li beslensem yeter ama zor yani, şuan gidip turşu yememk için zor tutuyorum kendimi,kahvaltıda yiyebilirim o derece
Oturup da bir tabak yemezsen 1-2 taneyle durabilsen sıkıntı olmaz bence :confused:

Canm hiç canını sıkma bu hafta harika gittin sürekli tartıldığın için stres yapmiş olabilirsin ama güzel sonuçlar yakındır relax ol 😘

Afiyet olsun canm🌼 🥰 benim de canm hamsi çekiyor ama dur bakalım haftaya inşallah ödül olsun 🥰

Ellerine sağlık canm🌼

Bu hafta sanırım çoğumuz resmi olarak adım tamamlayamadık 😔 önümüzdeki günlerde hareketi artırmalıyız 😘 hep beraber

Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz 😘

Beslenme kısmına çok takılma kaliteli ve sağlikli beslenmeye çalış 😘 paketlilerden uzak dur yeter 🌼 7-8 haftalıkken kalp atışları duyulabilir genellikle canm o haftalara denk getir ama yüksekse erken döllenme veya ikiz gebelik olabilir hakkında hayırlı olan olsun 🤲

Afiyet olsun canm fıstıklar yerine keşke sebze veya salata olsaymış 😘
İnşallah erken dollenmedir ya, şuan tek gebeliğe bile adapte olamamisken ikizi ne yaparım 🤷

hiç endişe etme. Allah ne verdiyse o, tekse tek ikizse ikiz... herşeyde vardır bir hayır :KK200:
beslenme konusunda da panik yapma bence. karbonhidratı abartmadığın sürece anormal kilo almazsın. yakınlarda bir tanıdığım ikiz bebekler dünyaya getirdi. valla tek bebek gibi kilo aldı. hem de var ya bebeklerin ikisi de gayet normal kiloda doğdu. bebekleri beslemiş maşallah.
Öyle tabi ama yine de tektir inşallah diye dua edelim biz 🥺
bir tanesi ya da ikisi birden kız gelebilir :KK70:
Evet ya aynı kızımda da böyle olmuştu, sürekli çiğ köfte turşu falan yiyordum, meyve canım istiyordu garip yanı ama bunlar çıkıyor bence 🤷🤣
Oturup da bir tabak yemezsen 1-2 taneyle durabilsen sıkıntı olmaz bence :confused:
İnanmazsin dün bir tabak yemişim 🙈🤷 inan bu yıl hiç böyle turşu yememistim, o yüzden bu saatte yemeyim sabaha her yerim sis uyanirim, turşu çok tuzlu olur ödem yapar, riskli

İnşallah erken dollenmedir ya, şuan tek gebeliğe bile adapte olamamisken ikizi ne yaparım 🤷
Rabbim onun sabrını ve kolaylığını da verir inşallah :dua: eğer öyleyse tabii

Evet ya aynı kızımda da böyle olmuştu, sürekli çiğ köfte turşu falan yiyordum, meyve canım istiyordu garip yanı ama bunlar çıkıyor bence 🤷

İnanmazsin dün bir tabak yemişim 🙈🤷 inan bu yıl hiç böyle turşu yememistim, o yüzden bu saatte yemeyim sabaha her yerim sis uyanirim, turşu çok tuzlu olur ödem yapar, riskli
İşte dediğim gibi 1-2 taneden bir şey olmaz ama tabak yersen ödem yapar, sen de şimdi başlayınca duramazsın. O zaman yemee 🤣

Allah dağına göre kış verir canm. ol diyene güven gerisini ona bırak senin için en mükemmeli planlanmıştır 😘
COk haklısınız ve doğru söylüyorsunz , biraz kendimi salıp rahatlamam lazım psikolojik olarak
Rabbim onun sabrını ve kolaylığını da verir inşallah :dua: eğer öyleyse tabii

İşte dediğim gibi 1-2 taneden bir şey olmaz ama tabak yersen ödem yapar, sen de şimdi başlayınca duramazsın. O zaman yemee 🤣
Ay evet ya en iyisi su içip çamaşırları katlamak 🤣 kahvaltıda yerim artik

Evet ya aynı kızımda da böyle olmuştu, sürekli çiğ köfte turşu falan yiyordum, meyve canım istiyordu garip yanı ama bunlar çıkıyor bence 🤷🤣

senin sadece 1 kız çocuğun vardı değil mi canım?

Back