- 30 Kasım 2014
- 28.725
- 126.736
- 798
ben PC den bakıyorum. ben de görünmüyorEvet anladım da bende gözüküyor herkesin profilin altında yazan her şey, pc deyim şimdi belki ondandır. Telden mi gözükmüyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben PC den bakıyorum. ben de görünmüyorEvet anladım da bende gözüküyor herkesin profilin altında yazan her şey, pc deyim şimdi belki ondandır. Telden mi gözükmüyor acaba
PC de telde de gözüküyorben PC den bakıyorum. ben de görünmüyor
hiç endişe etme. Allah ne verdiyse o, tekse tek ikizse ikiz... herşeyde vardır bir hayırÇok teşekkür ederim canım inşallah şuan biraz da panik halindeyim kilo yüzünden, inşallah çok almam, diyetisyene falan mı gitsem diyorum...ne olur destek olun vallahi kafayı yiycem
Yaaa Allah korusun biraz da ondan korktum biliyor musun? Senin kaçti beta benim 20400 10 gün gecikti regl
Genel olarak toparlanmamız lazm canmBen bugün cuma diye yapmadım bir şey yoksa ip atlayacaktım da adım sayısı artınca yapmak istemedim. Ama dediğinde haklısın kaptanım
iyi de bizde neden görünmüyor ki anlamadımPC de telde de gözüküyor
Çok sağ ol canım, dedign gibi sağlık daha önemli, sağlık li beslensem yeter ama zor yani, şuan gidip turşu yememk için zor tutuyorum kendimi,kahvaltıda yiyebilirim o dereceDiytsyn desteği alabilirsin daha güzel olur ama çok da sıkma canını şu güzel dönemi kilo mu alacağım stresiyle geçirme alırsan da verirsin Allahın izniyle şimdi hem kendi sağlığına hem de bebişin sağlığına odaklan düşünme gerisini Biz destek oluruz tabi ki her zman.
bir tanesi ya da ikisi birden kız gelebilirÇok sağ ol canım, dedign gibi sağlık daha önemli, sağlık li beslensem yeter ama zor yani, şuan gidip turşu yememk için zor tutuyorum kendimi,kahvaltıda yiyebilirim o derece
Oturup da bir tabak yemezsen 1-2 taneyle durabilsen sıkıntı olmaz benceÇok sağ ol canım, dedign gibi sağlık daha önemli, sağlık li beslensem yeter ama zor yani, şuan gidip turşu yememk için zor tutuyorum kendimi,kahvaltıda yiyebilirim o derece
İnşallah erken dollenmedir ya, şuan tek gebeliğe bile adapte olamamisken ikizi ne yaparımCanm hiç canını sıkma bu hafta harika gittin sürekli tartıldığın için stres yapmiş olabilirsin ama güzel sonuçlar yakındır relax ol
Afiyet olsun canm benim de canm hamsi çekiyor ama dur bakalım haftaya inşallah ödül olsun
Ellerine sağlık canm
Bu hafta sanırım çoğumuz resmi olarak adım tamamlayamadık önümüzdeki günlerde hareketi artırmalıyız hep beraber
Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz
Beslenme kısmına çok takılma kaliteli ve sağlikli beslenmeye çalış paketlilerden uzak dur yeter 7-8 haftalıkken kalp atışları duyulabilir genellikle canm o haftalara denk getir ama yüksekse erken döllenme veya ikiz gebelik olabilir hakkında hayırlı olan olsun
Afiyet olsun canm fıstıklar yerine keşke sebze veya salata olsaymış
Öyle tabi ama yine de tektir inşallah diye dua edelim bizhiç endişe etme. Allah ne verdiyse o, tekse tek ikizse ikiz... herşeyde vardır bir hayır
beslenme konusunda da panik yapma bence. karbonhidratı abartmadığın sürece anormal kilo almazsın. yakınlarda bir tanıdığım ikiz bebekler dünyaya getirdi. valla tek bebek gibi kilo aldı. hem de var ya bebeklerin ikisi de gayet normal kiloda doğdu. bebekleri beslemiş maşallah.
Evet ya aynı kızımda da böyle olmuştu, sürekli çiğ köfte turşu falan yiyordum, meyve canım istiyordu garip yanı ama bunlar çıkıyor bencebir tanesi ya da ikisi birden kız gelebilir
İnanmazsin dün bir tabak yemişim inan bu yıl hiç böyle turşu yememistim, o yüzden bu saatte yemeyim sabaha her yerim sis uyanirim, turşu çok tuzlu olur ödem yapar, riskliOturup da bir tabak yemezsen 1-2 taneyle durabilsen sıkıntı olmaz bence
Allah dağına göre kış verir canm. ol diyene güven gerisini ona bırak senin için en mükemmeli planlanmıştırİnşallah erken dollenmedir ya, şuan tek gebeliğe bile adapte olamamisken ikizi ne yaparım
Rabbim onun sabrını ve kolaylığını da verir inşallah eğer öyleyse tabiiİnşallah erken dollenmedir ya, şuan tek gebeliğe bile adapte olamamisken ikizi ne yaparım
İşte dediğim gibi 1-2 taneden bir şey olmaz ama tabak yersen ödem yapar, sen de şimdi başlayınca duramazsın. O zaman yemeeÖyle tabi ama yine de tektir inşallah diye dua edelim biz
Evet ya aynı kızımda da böyle olmuştu, sürekli çiğ köfte turşu falan yiyordum, meyve canım istiyordu garip yanı ama bunlar çıkıyor bence
İnanmazsin dün bir tabak yemişim inan bu yıl hiç böyle turşu yememistim, o yüzden bu saatte yemeyim sabaha her yerim sis uyanirim, turşu çok tuzlu olur ödem yapar, riskli
Yok canım katılmayacağım
COk haklısınız ve doğru söylüyorsunz , biraz kendimi salıp rahatlamam lazım psikolojik olarakAllah dağına göre kış verir canm. ol diyene güven gerisini ona bırak senin için en mükemmeli planlanmıştır
Ay evet ya en iyisi su içip çamaşırları katlamak kahvaltıda yerim artikRabbim onun sabrını ve kolaylığını da verir inşallah eğer öyleyse tabii
İşte dediğim gibi 1-2 taneden bir şey olmaz ama tabak yersen ödem yapar, sen de şimdi başlayınca duramazsın. O zaman yemee
Ben hazirlikta kalayım yolu kaybediyorum
Bende de görünmüyorPC de telde de gözüküyor
senin sadece 1 kız çocuğun vardı değil mi canım?Öyle tabi ama yine de tektir inşallah diye dua edelim biz
Evet ya aynı kızımda da böyle olmuştu, sürekli çiğ köfte turşu falan yiyordum, meyve canım istiyordu garip yanı ama bunlar çıkıyor bence
İnanmazsin dün bir tabak yemişim inan bu yıl hiç böyle turşu yememistim, o yüzden bu saatte yemeyim sabaha her yerim sis uyanirim, turşu çok tuzlu olur ödem yapar, riskli