• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar malesef hastanelik oldum. Yatış verdiler baya kan alındı , serum bağladılar. Sağ kolum omuzdan aşağı hiç tutmuyor.😔 Sabah doktor gelip bakicak yada pazartesi branş doktoru bakacak bilmiyorum tam olarak. . 1 2 gün burdayım galiba. Tartı bildirimi yapamayacağım sabah 88.30kg idim. Beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim. Özür dilerim böyle olsun istemezdim
Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307 , Jou Jou
Ah canimm çok geçmiş olsun lütfen habersiz bırakma bizi Allah şifa versin insallH en kısa zamanda

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Gelişmelerden haberdar et olurmu:KK19:

Ooo tek öğün. Aralıklıya mı başladın Hoppa

Afiyet olsun :KK200:

Hoşgeldin :KK200:

Saatlerini de yazarsan ona göre yorum yaparız canım

Bana sorduysan iyiyim ablacım 🥰 sen nasılsın bugün pek giremedim pc de kaydettiğim listede sıkıntı oldu full cumartesiden bu yana tek tek kaydetmek zorunda kaldım.

Octoday formla tartı fotoğrafını attı ablam kaydettim Başlangıç diye.

Çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa, aynı rahatsızlıktan dolayı mı yatırdılar, çok merak ettim vallahi. Habersiz bırakma bizi ablam 🙏

Maşallah kaptanım 200 de kesiliyor benim bacaklar 😂
Evet seni alıntılamıştım. İyiyim şükür. Kötü olmuş ya, tekrar ugraşmışsın. 🙈Sağlık olsun.
☺️☺️
Kiloyu alan tıpış tıpış kürkçü dükkanına geri dönüyor😂😂
🙈

Kızlar malesef hastanelik oldum. Yatış verdiler baya kan alındı , serum bağladılar. Sağ kolum omuzdan aşağı hiç tutmuyor.😔 Sabah doktor gelip bakicak yada pazartesi branş doktoru bakacak bilmiyorum tam olarak. . 1 2 gün burdayım galiba. Tartı bildirimi yapamayacağım sabah 88.30kg idim. Beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim. Özür dilerim böyle olsun istemezdim
Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307 , Jou Jou
Geçmiş olsun canm güzel haberlerle bekliyoruz seni önce sağlık gerisi hallolur🤍🌼🌼

27 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 yumurta keten tohumu ve biberli omlet, 10 zeytin, 2 kaşık lor, 2 wasa, dereotu
15.00 8 kaşık kıymalı karnabahar, 1 bardak ayran
18.00 6 kaşık kıymalı ıspanak, 4 kaşık körili makarna, turp
20.00 1 küçük cennet hurması kurusu, 6 fındık
3 litre su adım maalesef sayamadım 😕
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84

IMG_20241228_075139.webp
Günaydın kızlar -350 gram 🙈aslında o bi tık daha eksilmistir de, bekleyecek pek bir fırsatım yok. Çocuklar ve eşim uyaninca maraton başlayacak. O yüzden erkenden halletmek durumunda kaldım. İddialı boza, elden geldi bukaa😁

Jasminium84 Jasminium84

Boncuk2307 Boncuk2307

LenaG LenaG

Ellssa Ellssa

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Geçen hafta: 63,05
Bugün: 63,30
Fark: +300
Yüzde: -0,40

Sevgili kırmızı çiçeklerimmm çok çok üzgünüm reglime çok az kaldı bir de 2 gündür epey hastalandım antibiyotik başlamak zorunda kaldım ikisinden birinin ya da belki her ikisinin yüzünden artı geldiğini düşünüyorum
Çünkü elimden geldiğince dikkat edip hareket etmiştim aslında 🥲🥹

IMG_8977.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Back
X