- 10 Aralık 2014
- 4.533
- 16.188
HoşbuldukÇok geçmiş olsun çok üzüldüm. Gelişmelerden haberdar et olurmu
Ooo tek öğün. Aralıklıya mı başladın
Afiyet olsun
Hoşgeldin
Saatlerini de yazarsan ona göre yorum yaparız canım
Ah canimm çok geçmiş olsun lütfen habersiz bırakma bizi Allah şifa versin insallH en kısa zamandaKızlar malesef hastanelik oldum. Yatış verdiler baya kan alındı , serum bağladılar. Sağ kolum omuzdan aşağı hiç tutmuyor.Sabah doktor gelip bakicak yada pazartesi branş doktoru bakacak bilmiyorum tam olarak. . 1 2 gün burdayım galiba. Tartı bildirimi yapamayacağım sabah 88.30kg idim. Beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim. Özür dilerim böyle olsun istemezdim
Ellssa , Boncuk2307 , Jou
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Gelişmelerden haberdar et olurmu
Ooo tek öğün. Aralıklıya mı başladın
Afiyet olsun
Hoşgeldin
Saatlerini de yazarsan ona göre yorum yaparız canım
Evet seni alıntılamıştım. İyiyim şükür. Kötü olmuş ya, tekrar ugraşmışsın.Bana sorduysan iyiyim ablacımsen nasılsın bugün pek giremedim pc de kaydettiğim listede sıkıntı oldu full cumartesiden bu yana tek tek kaydetmek zorunda kaldım.
Octoday formla tartı fotoğrafını attı ablam kaydettim Başlangıç diye.
Çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa, aynı rahatsızlıktan dolayı mı yatırdılar, çok merak ettim vallahi. Habersiz bırakma bizi ablam
Maşallah kaptanım 200 de kesiliyor benim bacaklar
Kiloyu alan tıpış tıpış kürkçü dükkanına geri dönüyor
Ben kendi kendime hediye almayı seviyorum canm beklentiye girince o tadı vermiyorGeçmiş olsun canım, tartıyı kafana takma bence. Önce sağlık. Tahliller konusunda kendini de kötüye odaklama lütfen.
Belki yılbaşı hediyesi olarak alır birileri ne dersin
Geçmiş olsun canm güzel haberlerle bekliyoruz seni önce sağlık gerisi hallolurKızlar malesef hastanelik oldum. Yatış verdiler baya kan alındı , serum bağladılar. Sağ kolum omuzdan aşağı hiç tutmuyor.Sabah doktor gelip bakicak yada pazartesi branş doktoru bakacak bilmiyorum tam olarak. . 1 2 gün burdayım galiba. Tartı bildirimi yapamayacağım sabah 88.30kg idim. Beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim. Özür dilerim böyle olsun istemezdim
Ellssa , Boncuk2307 , Jou
Günaydın inşallahGünaydın kızlar herkese mutlu tartı sonuçları diliyorum
Tebrik ederim canmEki Görüntüle 3527840 Günaydın kızlar -350 gramaslında o bi tık daha eksilmistir de, bekleyecek pek bir fırsatım yok. Çocuklar ve eşim uyaninca maraton başlayacak. O yüzden erkenden halletmek durumunda kaldım. İddialı boza, elden geldi bukaa
Jasminium84
Boncuk2307
LenaG
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Cok geçmiş olsun bu ara herkes hasta sanırımGünaydınlar herkese, müthiş bir baş ağrısıyla uyandım. Dün hastanedeydim, alerji ilaclariyla döndüm. Kilom 78 ama hemen tartı fotoğrafı alıyorum