Kaçırıyorsundur askomJou ablam sen fotoğraf atıyorsun genelde kahvaltılarını ama devamı gelmiyor ya da ben kaçırıyorum menülerini toplu olarak atabilir misin acep şimdi baktım kusura bakma ablam atmışsın ben kaçırmışım
Afiyet olsun canım menün çok güzel ama suyun az kalıyor. Spor da var maşallah
tesekkür ederim kaptanım içindekileri kurtarmak için verdim inşallah kurtulur telefon kullanılacak durumda değil zaten deÇok geçmiş olsun canım
Çok güzel
Güzel menü kaptanım
Telefon için üzüldüm.Tamam canım biz idare ederiz sen merak etme
Dediğim gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum canımHepsini ayrı ayrı hesaplamışsın çekmişsin atmışsın daha ne olsun çiçeğim
Tıpkı ben
Afiyet olsun canım menün güzel, özellikle akşamları çorba varsa pilav daha az olabilir ya da çorba olmayabilir. Leslie evde yapılabilecek en iyi şey bence de15 Aralik Pazar menum
Kahvalti 12:00
2 dilim tb ekmegi ile tost
1haslanmis yumurta
1 tk tahin pekmez
10 badem
16:00 sutlu filtre kahve
1 diyet bar (züber gibi birsey) 210 cal
19:00
1 kase mercimek corbasi
4 kasik pirinc pilavi
7 8 kasik taze fadulye
4 kasik yogurt
2litre su
Ellssa arke Boncuk2307
Spor :6110 adim evin icinde daracik yerde cok zor oldu saatlerimi aldi en iyisi lesli yapmak bu da tecrube oldu
Eki Görüntüle 3521582
Bence güzel gelecek canım. Ben isteğim dışında üç kez tartiliyorum. Cumartesi, pazartesi ve salıGünaydın mutlu sabahlar. Hayırlı ,sağlıklı ve bollll eksili bir haftamız olsun. Yarın sabah icin heyecanlıyım gerçi salı tartısı benim yúzümü güldürmedi hic ama cumartesi kaçamak yapmadım belki kıyak geçer. Salı cumartesi dışında tartilmamak için söz verdim kendime diğer türlü geriliyorum .
Yemekhanede ne çıktı, plan güzel canım.Gün planım
8.15 Kahvaltı
Peynir
Süt
1 dilim ekmek
1 yumurta
12.30Öğle
Yemekhanede ne çıkarsa porsiyon kontrolü yaparak yeme
18.00-19.00 akşam
köfte salata
2.5 lt su
Bol hareket
Harikasın canımEki Görüntüle 3521599
Günaydın 10 dk eksik bir ağırlık antremanı. Saati açmayı unutmuşum totali 45 dk, harcanan kalori 260-270 arası oluyor normalde. Yürüyüşe devam
inşallah canm hiç akılda yokken artık yapacak birşey yok maalsfAhhh canım ya çok kötü olmuş, inşallah hızlıca telefon işini halledersiniz kuşum
valla nazar değdiYa sen var ya inanılmazsın emzirmeye devam spor yok diyordun bu hafta şimdilik iyi gidiyorsun aman nazar değmesin maşallah maşallah
Teşekkür ederim ablam biraz zorluyor ama bebem sayesinde ayakta durmaya çalışıyorumanalık zor iş beaa
Normalde hatunlar yazınca hastalık vs şeylerde onlar izinli de ben cezalıyım, Kaptan olarak çuvaldızı kendime batırıyorumbak baaak kendini nasıl kayırıyor dedirtmeeemm şaka bir yana zaten 30 dk eliptik yapıyorum ha 10 dk fazla yapmışım bana koymaz sıkıntı yok yani kaptanım
Çok teşekkür ederim güzel kaptanım canım kaptanım özledik seni hemencecik, aramızda olmanı yanii ocak gelse de dönsen tamamen
Yaa istediğim özveri bu işte sen Kaptan gibi kaptansın helalin var Bee
tamm canm yazarım günlük yazmaya calışırım pcden foto atamıyorum eşimin telden yazarsam foto atarım zatenHa bir de şey diyecektim unutmuşum, eğer paylaşamazsan toplu olarak not et kağıda foto çek at ya da yazarsın şu gün menüsü, diğer gün menüsü diye. Eşinin telefonundan yapabiliyorsan daha iyi bizim için ama dediğim gibi de yapabilirsin
Ohhh afiyet olsun canım çok güzel görünüyor. Bugün ben de ilk sporumu 9da aç karnına yapınca liste dışına çıkıp 2 hindi füme, 1 dilim fazladan peynir yedim. Vücut spor yüzünden mi istiyor bunu canım, sen bilirsin.Eki Görüntüle 3521659
Spor sonrası bol proteinli bir öğün, 3 adet hind füme ve 2 dilim de pastırma yedim.
arke Ellssa
Afiyet olsun canım
Başlangıcın hayırlı uğurlu olsun. Verecek kilon çok değil ne güzel. Beni etiket yapmıssın canım ama ben sadece haftalık olarak kırmızı takım kaptanıyım. Diğer iki kaptani sürekli etiketleyeceksin.
Ohhh evden herkesi gönderip dinlenmek en güzel aktivite.Selam kızlar, dün biraz temizlik biraz dinlenme günü yaptım buraya giremedim,kocayı ve çocuğu babaanneye yolladım kafa dinledim birazşimdi dünku menüyü yazayjm
Afiyet olsun canım güzel menü.15.12.24
11.00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, az fırın patates, 1 çk pekmez, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
15.00
Sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 küçük kivi, 2 ceviz
19.00
Et sote çok değil, slaata, 1 bardak ayran
Şu:1.5 lt.arke Ellssa Boncuk2307
Dediğim gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım
Tıpkı ben
Afiyet olsun canım menün güzel, özellikle akşamları çorba varsa pilav daha az olabilir ya da çorba olmayabilir. Leslie evde yapılabilecek en iyi şey bence de
Bence güzel gelecek canım. Ben isteğim dışında üç kez tartiliyorum. Cumartesi, pazartesi ve salı
Yemekhanede ne çıktı, plan güzel canım.
Harikasın canım
Hahahahaha kızz kırmızımısın sen Pek takip edemiyorumm hep yoğunummAfiyet olsun canımseni bu hafta da kaçırmışım, düşünsene yarın transfer hakkı bende oluyormuş
Ay çok tanıdık geliyorKilo konusunda soruyosan pek hareketliyim 3 geri iki ileri zik zak ciziyorum 85 ile 82 arasindaspor olsrsk soruyosan maslesef yok baslayaniyorum elimi kolum bagli sanki neyse cok anlatmaysyim sonucta hepsi bahane
Dun mesela ben ev icinde 2500 adim atmisim birde oyle yoruldum ki zannedoyorum 6 bin olmustur bazen ev isi yapmiyosam 1500 oluyo yani bir yerlere yurumek zorunda kalmak da gerçekten faydali oluyor evde ne yaparsam yapayim rutinim hareketsiz burda hava -10 -15 civari yürümek ne mumkun evler ve parklar haricinde market vb yok sadece yuruyus amacli yurunuyor diger yerlere mecbur arsba kullanmak zorundayiz hani demissin ya yazdiklarim sukur sebebi diyw valla öyle bende hep dua ediyorum Allahim bana güç ver enerji ver diye vitaminleri de aliyorum ama çoookk güçsüzüm
Boncuk menu listesini tutuyorsan senibde etiketleyeyim daha once sordum ama gozden kacti ben spor yapmiyorum diye etiketlemiyorum seni
Dogru soyluyosun canim kendimi de dahil ediyorum bi yaptirim olmayinca menu yazmamak kolayina grliyor insanin ozellikle kacamak yapinca yazmayayim menuyu diye menu yazmadigim cok oldu bu hafta aklimi basima sldim bakalim
Son zamanlarda elif erdenayi cok dinliyorum bilincaltini kodlayarak egiterek kilo vermek ile ilgili videolari var gece gunlugu diye bir teknik var cok fazla kilo veren kadin var bi inceleyin duygusal aclik ile ilgili ozellikle
Beni alintilamissin gerisi yokİyi olmuş canım beni mi bekleyecektiniz iki günben dün dozumu kaçirdim bugün dikakt ettim ama yinede bilmiyorum bugunun menüsünü yazayım bari
Sbah meyve ve kestane 5 tane
Akşam tavuk ızgara ekmeksiz salata ile
Ayy kaptanım etiketi unuttum@Efenin_Annesi
Mthn83
Jou
@Pembepilates
Ellssa
@-Murphy-
@malahit
@bnnu
@Deltavealfa
@Beklenen2
bluegreeneyes
Canımmmm mavişlerimmm
Hafta sonu buraya fazla zaman ayıramıyorum ama sanmayın ki sizleri de unutuyorum
Yarın bi gözden geçireceğim isim isim not edemedim ne yazık ki ama menü yazmayanlarımız var
Umarım kaçamaksız ve bol hareketle geçmiştir hafta sonumuz, yarın eksik menülerimizin tamamlanmasını bekliyorum maviş kelebeklerim
Bi değişiklik yapıp bu hafta da kırmızı takım kaptanı oldumHahahahaha kızz kırmızımısın sen Pek takip edemiyorumm hep yoğunumm
Spor yokSelamlar
Hafta sonu baya yoğun geçti
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek turp peynir domates
Öğlen 3 parça burçak bisküvi
3 parça ceviz
Akşam balık salata
Şu 1 lt
Harika yaaa bende çok oldum normaldee nazara geldim kaptan olamıyorumBi değişiklik yapıp bu hafta da kırmızı takım kaptanı oldum
afiyet olsun canım güzel menü şahane adımlar15 Aralık menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tk tahinbal, roka turp
16.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, 1 çk ham kakao, 1çk chia, 3 hurma
18.00 8 kaşık nohut, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su 15.000 adım +emzirmeye devam
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Kaptanlarım telefonum bu gün makinada yıkandıyeni alıncaya kadar telefonsuzum şimdi eşimin telden yazıyorum mümkün olduğunca bildirimlerime dikkat ederim ama yazamazsam haberiniz olsun dikkat ediyorum yineEki Görüntüle 3521464
teşekkürler kaptanımGüzel menü kaptanım
afiyet olsun kaptanımMenüm
10 00
az sucuklu yumurta
deri peyniri
yeşil zeytin
bir çatal şeftali reçeli
2 dilim ekmek
19 00
1 kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
yarım porsiyon sarma dolma
Spor
200 ip
Jasminium84 Boncuk2307 Jou
teşekkürler kaptanımmAfiyet olsun canım güzel menü güzel adımlar
bir de spor olsaymışşşAyy ben de gevşemiştim haftasonları falan. Eski düzene dönmem gerekiyor. Sona gelince böyle dikkat etmeyip daha çok alıyorum.
Cts menüm
Sabah 9:30
Siyez unundan 4 parmak kadar peynirli sandviç
1 kahve
Öğle 14:00
1 tavuk şiş 1 kuzu şiş
4 sıkım çiğköfte marulla
Salata
Ayran
Akşam 19:30 (açdeğildim kuruyemişle geçiştirdim)
30 gr beyaz leblebi
1 avuç dolusu çiğ kuruyemiş
Bi de 5 mandalina ama belli saatlerde yemedim aralarda yedim. Bahçeden toplayıp verdiler
Su 2 lt
4882 adım
Pzr menüm (bugün kötüydü savunulacak bir yanım yok. Porsiyonlarım fazla oldu.)
Sabah 10:30
3 yk menemn
Domates salatalık
7 zeytin
3 dilim peynir
Kete (içini döktüm yedim) 1 küçük dilim
1 mandalina
Yarım nar
Ara 14:00
1 avuç çekirdek
2 mandalina
Ara 16:00
1 yeşil elma
1 kase cacık
Akşam 18:00
1 kepçe sulu kırmızı et
1 çorba kasesi ayran çorbası içinde yeşillik, yeşil mercimek ve nohut vardı azıcık da tavuk eti vardı
4-5 küçük dilim peynir 4 zeytin
Su 2 lt
Spor yok
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
Çok geçmiş olsun canımmAçım ben ya
migrenim tuttuu acil uyumam lazım
yarın kahvaltıya misafirlerim var
afiyet bal olsun canımm
afiyet olsun canım ama su niye o kadar azSelamlar
Hafta sonu baya yoğun geçti
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek turp peynir domates
Öğlen 3 parça burçak bisküvi
3 parça ceviz
Akşam balık salata
Şu 1 lt
yok canımm öylw birşey, kimseyi kaybetmeye niyetim yokAfiyet olsun canımseni bu hafta da kaçırmışım, düşünsene yarın transfer hakkı bende oluyormuş
Boncugum çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindirDün geceden beri migren + vertigo çok fenayımsanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım
Ellssa arke Jasminium84
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım, akşam karbonhidrat bir tık fazla olmuş hem çorba hem ekmek olduğu için. Mümkünse bundan sonra öğün saatlerini de yazabilir misin
Estağfurullah canımsenin bilgilerinden yararlanmayı seviyorum. Senin için de uygun olursa en azından sıkıntı gördüğün menüleri yorumlarsan sevinirim, ben çok anlamıyorum maalesef.
Afiyet olsun canım, hamburger ekmeği nasıldı merak ettim. Menün ve adımların güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, akşam öğünü ödül olarak kabul edelim, yarından itibaren kacamaksiz bir hafta olsun inşallah
Tamamdır canım, bubhafta özellikle dikkat edeceğim bunlaraProtein yemeyecegin akşam salatalarina lor, nohut ekleyebilirsin canim.
Yaa maşallah ne güzel değişiklikler yapmışsın, aslında nefes vs herşey dediğin gibi basit görüyoruz ama değilCanim ben truflo aldim baya fayda etti . Doktor Rüya acariğlunu takip edebilirsin . Bir çok hastalığın tedavisinde doğru nefes alabilmek çok önemli. Ben öncelikle hayatımı sadeleştirdim. Tetikleyen durumlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bazı insanları hayatımdan tamamen cikarttim , bazıları ile mesafe koydum bu çok iyi geldi. Hatta şehir değiştirdim. Ben gece bile yattığım odayı havalandiriyorum , haber vs izlemiyorum. Dua çok iyi geliyor.
Kesinlikle evde tek kalmak gibisi yok, insana ilaç gibi geliyor bazenBaşlangıcın hayırlı uğurlu olsun. Verecek kilon çok değil ne güzel. Beni etiket yapmıssın canım ama ben sadece haftalık olarak kırmızı takım kaptanıyım. Diğer iki kaptani sürekli etiketleyeceksin.
Ohhh evden herkesi gönderip dinlenmek en güzel aktivite.
Afiyet olsun canım güzel menü.