Bebegimm patates yeniyorr ama geceden haşlanıp dolaba atarsan sabah a nişastası kaybolmuş oluyormuş afiyett olssuunnnbol patatesli omletle güne başladık:) Günaydın herkeseeebu arada patatesleri az zeytinyağda firinda pisirdim yumurtanin üzerine serpistirip pisirdim çok güzel oldu
Eki Görüntüle 3521596
Bebegimm patates yeniyorr ama geceden haşlanıp dolaba atarsan sabah a nişastası kaybolmuş oluyormuş afiyett olssuunnn
Amin canim. Onu bile beceremiyorumRabbım razı olsun canım bol bol nefes terapisi yap
Bu hafta sonu başka şehire gideceğim, 1 gün kalıp döneceğim. Su hapını içemem gibi, kabızlık olurmu bilmiyorum, tartı yüksek çıkarÖncesi alayım kaç gün önce gideceksin
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineDün geceden beri migren + vertigo çok fenayımsanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım
Ellssa arke Jasminium84
Hastalara geçmiş olsun canımKızlar ben yarın menü yazacağım bugün hastalıklarla uğraşıyorum biraz
Migrenim diye sahiplendikçe gitmiyorAçım ben ya
migrenim tuttuu acil uyumam lazım
yarın kahvaltıya misafirlerim var
Amin canim. Onu bile beceremiyorumkac gundur girmemisim dusun. 4 Aralikta cevap yazmissin..Yeni enerjim geldi hafiften o da..Sen nasil yapiyosun nefes egzersizi?.burnundan mi agzindan mi. Ayrintili yazar misin? Şuan bile iyi hissetmiyorum ne yazik ki? Bismillah
bol patatesli omletle güne başladık:) Günaydın herkeseeebu arada patatesleri az zeytinyağda firinda pisirdim yumurtanin üzerine serpistirip pisirdim çok güzel oldu
Eki Görüntüle 3521596
Kız bu bol hareket neyin nesi spor nerdeGün planım
8.15 Kahvaltı
Peynir
Süt
1 dilim ekmek
1 yumurta
12.30Öğle
Yemekhanede ne çıkarsa porsiyon kontrolü yaparak yeme
18.00-19.00 akşam
köfte salata
2.5 lt su
Bol hareket
Tekrardan Hoşgeldin
Ahh bu analar soğuk yer iyi bari kahvaltı ediyorr almira şu sıra omlet yemiyor kırsam yemiyorr ama haşlamışını yiyo degişik bi kıxzx haslama yemezdi şimdi haslama istiyosogutup yediğin zaman iste daha iyiymiş cem ozkokten gördüm patatesi atıp fırına soğumasını bekledi sonra yedi. Bende belise yedirene kadar zaten omleti soğuk soğuk yedim