Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bol patatesli omletle güne başladık:) Günaydın herkeseee bu arada patatesleri az zeytinyağda firinda pisirdim yumurtanin üzerine serpistirip pisirdim çok güzel oldu
Eki Görüntüle 3521596
Bebegimm patates yeniyorr ama geceden haşlanıp dolaba atarsan sabah a nişastası kaybolmuş oluyormuş afiyett olssuunnn

Bebegimm patates yeniyorr ama geceden haşlanıp dolaba atarsan sabah a nişastası kaybolmuş oluyormuş afiyett olssuunnn

sogutup yediğin zaman iste daha iyiymiş cem ozkokten gördüm patatesi atıp fırına soğumasını bekledi sonra yedi. Bende belise yedirene kadar zaten omleti soğuk soğuk yedim

Rabbım razı olsun canım bol bol nefes terapisi yap
Amin canim. Onu bile beceremiyorumkac gundur girmemisim dusun. 4 Aralikta cevap yazmissin..Yeni enerjim geldi hafiften o da..Sen nasil yapiyosun nefes egzersizi?.burnundan mi agzindan mi. Ayrintili yazar misin? Şuan bile iyi hissetmiyorum ne yazik ki? Bismillah

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Canim ben truflo aldim baya fayda etti . Doktor Rüya acariğlunu takip edebilirsin . Bir çok hastalığın tedavisinde doğru nefes alabilmek çok önemli. Ben öncelikle hayatımı sadeleştirdim. Tetikleyen durumlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bazı insanları hayatımdan tamamen cikarttim , bazıları ile mesafe koydum bu çok iyi geldi. Hatta şehir değiştirdim. Ben gece bile yattığım odayı havalandiriyorum , haber vs izlemiyorum. Dua çok iyi geliyor.

sogutup yediğin zaman iste daha iyiymiş cem ozkokten gördüm patatesi atıp fırına soğumasını bekledi sonra yedi. Bende belise yedirene kadar zaten omleti soğuk soğuk yedim
Ahh bu analar soğuk yer iyi bari kahvaltı ediyorr almira şu sıra omlet yemiyor kırsam yemiyorr ama haşlamışını yiyo degişik bi kıxzx haslama yemezdi şimdi haslama istiyo

Jou ablam sen fotoğraf atıyorsun genelde kahvaltılarını ama devamı gelmiyor ya da ben kaçırıyorum menülerini toplu olarak atabilir misin acep şimdi baktım kusura bakma ablam atmışsın ben kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…