Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım. Sabah kalktığımızda glikojen depoları boş oluyor. Vücut yağlardan enerji sağlıyor direkt. Bu yüzden de daha çok acıkıyoruz doğal olarak. Spor yaptığım günler ben gündüzleri de ara öğün yiyorum yoksa vücut o isteği yeme atağıyla kapatıyor. Yeme atakları tehlikeli.

Düşünsene sabah 700 kalori harcadım toplamda. ciddi bir kalori açığı ki günün ilk saatleri henüz. Spor günlerinde yemek yemek elzem.

Teşekkür ediyoruuum. Tamamdır efeniim

Selamlar kizlarrr hiç gelemedim bugün Günaydın demeye de nasılsınız?

Boncugum çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir
İyiyim çok teşekkür ediyorum ablam, regl oldum bugün de o yüzden bir hafta önceden başlıyor etkileri karın ağrısı var bugün ama birazdan spor yapınca hafifler o da

Kizlarcimmm bugünkü menüm

Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 soğanlı yumurta 1.5 yumurta ile+ 6 dal maydanoz + 2 t . Kaşığı ev yapımı kahv.sos + 2 kaşık ev loru

Saat 14.30 1/2 protein bar şekersiz Türk kahvesi

Saat 17.00 1 tabak etli nohut yemeği ( suyunu almam) + 4 kaşık yoğurt yerim

Kızlar burda hava çok esiyor fırtına var ,deniz çok dalgalı , dalga seslerinden kulaklarım uğulduyor. Denizde dalgaya tutulmuş saldal gibiyim kafam sallanıyor resmen . Henüz 2000 adımdayım akşama kadar tamamliyacagim
arke @ellsark Boncuk2307

İyiyim çok teşekkür ediyorum ablam, regl oldum bugün de o yüzden bir hafta önceden başlıyor etkileri karın ağrısı var bugün ama birazdan spor yapınca hafifler o da

Canim papatya çayı içiyormuşun. Çok rahatlatıyor

Bebeğim

Aslında çok kötü değil hafta sonluk. Afiyet olsun
Çok güzel
Açım ben ya
migrenim tuttuu acil uyumam lazım
yarın kahvaltıya misafirlerim var
Şimdi daha iyisindir umarım
Afiyet olsun
Gün planım
8.15 Kahvaltı
Peynir
Süt
1 dilim ekmek
1 yumurta

12.30Öğle
Yemekhanede ne çıkarsa porsiyon kontrolü yaparak yeme

18.00-19.00 akşam
köfte salata

2.5 lt su
Bol hareket
Şimdiden afiyet olsun o zaman

çok geçmiş olsun canım

çorba yapanın yok mu kuzum ya tavuk suyuna bir çorba miss gibi olurdu, şifalı şifalı

afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…