Spor yapamıyorum su sıra heryerim ağrıyo doğru düzgün totom yer görmüyoorreeeYeni kuralları okumanı tavsiye ederim canım. Faydası olur belki
Afiyet olsun
Hafta sonuna göre güzel bir menü. Akşam toparlamışsın bu en güzeli. Spor yok mu
Okadar yerken hiç acıkmadım kaptanımm detox suyumuda hazırladım şimdi sabaha kadar demlenirAnladım canımm şifa olsun o zaman
Canım öğünlerine sebzeyi eklersen çok daha güzel olur, afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama yetersiz bir beslenme olmuş sanki proteinden ve sebzeden yana, bir de su ne kadar içtin
O zaman yarına dengeli bi gün bekliyorum senden
Çok erken yemişsin sabahı, akşama kadar erimiş girmiştir inşallahafiyet olsun kuzum
Çok güzel kaptanım afiyet olsun
Tebrikler canım hedefine ulaşırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Canımm çok çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Gayet güzel menüSelam kızlar, bugün uğrayamadım pek.
10.00
2 yumurta
3 kaşık yulaftan lapa (bir çk bal ve 6-7 adet frambuaz)
14.00
1 dilim ananas
2 dilim portakal
18.00
2 ceviz büyüklüğünde nohut ekmeği
3 adet hindi göğüs
Bol yeşillik
30 gr dil peyniri
2 adet kiraz domates
arke Ellssa Boncuk2307 Eki Görüntüle 3521378
Harika bir menü15 Aralık Pazar menüsü
12.00 kahvaltı
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 dilim ekmek.
15.30 ara
1 orta boy muz
18.00 akşam
Büyük boy çipuranın yarısı (fırında), domatesli roka salatası.
Su 2 litre.
Sporu sonra yazıcam.
Ellssa Jasminium84
Tamda izinli menüsüEllssa Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:00 55gr.tb.ekmeğiyle tost, 8zeytin, 2kk.karışık peynir, avuç içi pide, şekersiz çay
14:30 1avuç içi büyüklüğünde yayvan anne kurabiyesi
17:00 1adet aynı kurabiyeden, yarım ev poğacası
18:00 1büyük kase tavuklu yoğurt çorbası, 1kase az kıymalı türlü yemeği, semizotu sapı turşusu, 1adet aynı kurabiyeden, 1muz, 2yudum armut
Spor yok
Su 2 litre
Afiyet olsun dikkatli menüKızlar menümü paylaşayım
Kahvaltı 12.00: 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış pizza 1 bardak çay 1 yumurta
Ara : 1 Türk kahvesi Hindistan cevizi yağlı 1 kare bitter
Öğle : 1 cennet hurması üstüne 1 kaşık tahin ve ceviz
Akşam 19.30: 1 tabak kabak yemeği yumurtalı + 1 kaşık et kavurma + 1 kaşık pilav + 2 kaşık arabası çorbası
2 tl su
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Hasta olduğun için neden cezalısın. Hasta olanlar ceza almasın benceDün geceden beri migren + vertigo çok fenayımsanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım
Ellssa arke Jasminium84
Anladım canımm şifa olsun o zaman
Canım öğünlerine sebzeyi eklersen çok daha güzel olur, afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama yetersiz bir beslenme olmuş sanki proteinden ve sebzeden yana, bir de su ne kadar içtin
O zaman yarına dengeli bi gün bekliyorum senden
Çok erken yemişsin sabahı, akşama kadar erimiş girmiştir inşallahafiyet olsun kuzum
Çok güzel kaptanım afiyet olsun
Tebrikler canım hedefine ulaşırsın inşallah
Afiyet olsun canım
Canımm çok çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canımYok abla valla iyiyim desem yalan olur ama yattım mı daha kötü oluyorum oyalanmaya çalışıyorum kafamı meşgul etmeye çalışıyorum işte.
Teşekkür ederim kaptanım baş dönmesi hafif de migren fena zorluyor. Canım bir şey yapmak da yemek de istemedi.
Çok güzelİyi olmuş canım beni mi bekleyecektiniz iki günben dün dozumu kaçirdim bugün dikakt ettim ama yinede bilmiyorum bugunun menüsünü yazayım bari
Sbah meyve ve kestane 5 tane
Akşam tavuk ızgara ekmeksiz salata ile
Güzel menü kaptanım15 Aralık Pazar
10.30
2 yumurtalı kıymalı yumurta
9 zeytin
2 tk fıstık ezmesi
2 dilim ekmek
13.30
Yarım ayva
1 portakal
1 avuç fıstık
18.30
Büyük bir kase ton balıklı yeşil salata
1 avuç fıstık
2 mandalina
Su: 2 lt
Adım: 6.117
arke Boncuk2307 Ellssa
Eki Görüntüle 3521450
Telefon için üzüldüm.Tamam canım biz idare ederiz sen merak etme15 Aralık menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tk tahinbal, roka turp
16.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, 1 çk ham kakao, 1çk chia, 3 hurma
18.00 8 kaşık nohut, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su 15.000 adım +emzirmeye devam
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Kaptanlarım telefonum bu gün makinada yıkandıyeni alıncaya kadar telefonsuzum şimdi eşimin telden yazıyorum mümkün olduğunca bildirimlerime dikkat ederim ama yazamazsam haberiniz olsun dikkat ediyorum yineEki Görüntüle 3521464
Canım çok geçmiş olsunDün geceden beri migren + vertigo çok fenayımsanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım
Ellssa arke Jasminium84
Yarın daha düzenli olur kaptanımGayet güzel menü
Harika bir menü
Tamda izinli menüsü
Afiyet olsun dikkatli menü
Hasta olduğun için neden cezalısın. Hasta olanlar ceza almasın bence
15 Aralık menü
10.30 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tk tahinbal, roka turp
Kaptanlarım telefonum bu gün makinada yıkandıyeni alıncaya kadar telefonsuzum şimdi eşimin telden yazıyorum mümkün olduğunca bildirimlerime dikkat ederim ama yazamazsam haberiniz olsun dikkat ediyorum yineEki Görüntüle 3521464
Teşekkür ederim kaptanımHarika bir menü
Ahh iyi yürekli kaptanım, hasta olanlara da kiyamazmisHasta olduğun için neden cezalısın. Hasta olanlar ceza almasın bence
Geçmiş olsun canımKızlar ben yarın menü yazacağım bugün hastalıklarla uğraşıyorum biraz
Tamam canım çok dikkat et kendine, yarın inşallah iyi uyanırsınTeşekkür ederim kaptanım baş dönmesi hafif de migren fena zorluyor. Canım bir şey yapmak da yemek de istemedi.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş, umarım suyun da yeterlidirİyi olmuş canım beni mi bekleyecektiniz iki günben dün dozumu kaçirdim bugün dikakt ettim ama yinede bilmiyorum bugunun menüsünü yazayım bari
Sbah meyve ve kestane 5 tane
Akşam tavuk ızgara ekmeksiz salata ile
Afiyet olsun canım güzel menü güzel adımlar15 Aralık Pazar
10.30
2 yumurtalı kıymalı yumurta
9 zeytin
2 tk fıstık ezmesi
2 dilim ekmek
13.30
Yarım ayva
1 portakal
1 avuç fıstık
18.30
Büyük bir kase ton balıklı yeşil salata
1 avuç fıstık
2 mandalina
Su: 2 lt
Adım: 6.117
arke Boncuk2307 Ellssa
Eki Görüntüle 3521450
Ya sen var ya inanılmazsın emzirmeye devam spor yok diyordun bu hafta şimdilik iyi gidiyorsun aman nazar değmesin maşallah maşallah15 Aralık menü
Teşekkür ederim ablam biraz zorluyor ama bebem sayesinde ayakta durmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım aman dikkat et hem migren hem vertigo zor
Normalde hatunlar yazınca hastalık vs şeylerde onlar izinli de ben cezalıyım, Kaptan olarak çuvaldızı kendime batırıyorumGayet güzel menü
Harika bir menü
Tamda izinli menüsü
Afiyet olsun dikkatli menü
Hasta olduğun için neden cezalısın. Hasta olanlar ceza almasın bence
Çok teşekkür ederim güzel kaptanım canım kaptanım özledik seni hemencecik, aramızda olmanı yanii ocak gelse de dönsen tamamenCanım çok geçmiş olsun
Yaa istediğim özveri bu işte sen Kaptan gibi kaptansın helalin var BeeSporlarımBoncuk2307
Eki Görüntüle 3521494 canım burası ev temizliği
Eki Görüntüle 3521495 bu kısım pilates
Eki Görüntüle 3521496 bu da kardiyo (ileri seviye)
Eki Görüntüle 3521490 toplam adım bu ama bence hesaplanmamali, çünkü bugün yağmur yüzünden yürüyüşe çıkmadım. Ev içi olanlar (adım sayısı istedin diye paylaştım yani)
Ha bir de şey diyecektim unutmuşum, eğer paylaşamazsan toplu olarak not et kağıda foto çek at ya da yazarsın şu gün menüsü, diğer gün menüsü diye. Eşinin telefonundan yapabiliyorsan daha iyi bizim için ama dediğim gibi de yapabilirsin15 Aralık menü
Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederimYaa istediğim özveri bu işte sen Kaptan gibi kaptansın helalin var Bee
Hepsini ayrı ayrı hesaplamışsın çekmişsin atmışsın daha ne olsun çiçeğimCanım benim güzel sözlerin için teşekkür ederimçok mutlu ettin beni, yapabiliyorsam ne mutlu bana.
Kaptanım dün şehirdışında olunca şimdiye kaldı.