Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Okadar yerken hiç acıkmadım kaptanımm detox suyumuda hazırladım şimdi sabaha kadar demlenir

Gayet güzel menü
Harika bir menü
Tamda izinli menüsü
Afiyet olsun dikkatli menü
Hasta olduğun için neden cezalısın. Hasta olanlar ceza almasın bence

Bende onun farkındayım kaptanım yarın ekleyeceğim

Çok geçmiş olsun canım
Çok güzel
Güzel menü kaptanım
Telefon için üzüldüm.Tamam canım biz idare ederiz sen merak etme

Canım çok geçmiş olsun

Sporlarım Boncuk2307

canım burası ev temizliği

bu kısım pilates

bu da kardiyo (ileri seviye)

toplam adım bu ama bence hesaplanmamali, çünkü bugün yağmur yüzünden yürüyüşe çıkmadım. Ev içi olanlar (adım sayısı istedin diye paylaştım yani)

Ahhh canım ya çok kötü olmuş, inşallah hızlıca telefon işini halledersiniz kuşum

Kızlar ben yarın menü yazacağım bugün hastalıklarla uğraşıyorum biraz
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım baş dönmesi hafif de migren fena zorluyor. Canım bir şey yapmak da yemek de istemedi.
Tamam canım çok dikkat et kendine, yarın inşallah iyi uyanırsın
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş, umarım suyun da yeterlidir
Afiyet olsun canım güzel menü güzel adımlar

Ya sen var ya inanılmazsın emzirmeye devam spor yok diyordun bu hafta şimdilik iyi gidiyorsun aman nazar değmesin maşallah maşallah
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et hem migren hem vertigo zor
Teşekkür ederim ablam biraz zorluyor ama bebem sayesinde ayakta durmaya çalışıyorum analık zor iş beaa
Gayet güzel menü

Harika bir menü

Tamda izinli menüsü

Afiyet olsun dikkatli menü

Hasta olduğun için neden cezalısın. Hasta olanlar ceza almasın bence
Normalde hatunlar yazınca hastalık vs şeylerde onlar izinli de ben cezalıyım, Kaptan olarak çuvaldızı kendime batırıyorum bak baaak kendini nasıl kayırıyor dedirtmeeemm şaka bir yana zaten 30 dk eliptik yapıyorum ha 10 dk fazla yapmışım bana koymaz sıkıntı yok yani kaptanım
Canım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim güzel kaptanım canım kaptanım özledik seni hemencecik, aramızda olmanı yanii ocak gelse de dönsen tamamen
Yaa istediğim özveri bu işte sen Kaptan gibi kaptansın helalin var Bee

Ha bir de şey diyecektim unutmuşum, eğer paylaşamazsan toplu olarak not et kağıda foto çek at ya da yazarsın şu gün menüsü, diğer gün menüsü diye. Eşinin telefonundan yapabiliyorsan daha iyi bizim için ama dediğim gibi de yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…