- 7 Temmuz 2008
- 4.926
- 12.075
- 733
Maalesef öyle oldu ama önümüzdeki hafta bomba bı eksi getireceğim takıma çok hırslandimİki sorun bir arada, artı gelmen normal canım. Kendini üzme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef öyle oldu ama önümüzdeki hafta bomba bı eksi getireceğim takıma çok hırslandimİki sorun bir arada, artı gelmen normal canım. Kendini üzme.
Regl etkisi canım, eğer menülerinde sıkıntı yoksa tek sebebi bu olabilir.
Ekside olmak her zaman iyidir canım tebrikler.
Maşallah canım gayet güzel bir eksi, teker teker agirliklarimizdan kurtulacağız.
Maşallah canım çok muhteşem bir eksi.
Tebrikler canım çok güzel.
Regldendir canım, ona rağmen eksi gelmek harika.
İki sorun bir arada, artı gelmen normal canım. Kendini üzme.
Tebrik ederim canım.
Tebrikler canım sporsuz olmana rağmen çok güzel gidiyor. Yeni ligin de hayırlı olsun, arkemdesin artık
Detoks sonucu güzelmiş canım, takımlara dönmene sevindim.
Maşallah maşallah maşallah.
3 maşallah da buraya
Canımm çok tebrik ederim harika bir eksi gelmişşşşSon ana kadar bekliyorum kaptanım
Geçen Cumartesi : 66.90
Bugün 65.40
Tam - 1.5 kg, şükür hurma ve salatalık işe yaradı
LenaG Sem2024 Cicekbocekkaktus
Mthn83 tutturulmuştur Yeni hedefim yılbaşında 64
Son ana kadar bekliyorum kaptanım
Geçen Cumartesi : 66.90
Bugün 65.40
Tam - 1.5 kg, şükür hurma ve salatalık işe yaradı
LenaG Sem2024 Cicekbocekkaktus
Mthn83 tutturulmuştur Yeni hedefim yılbaşında 64
Çok teşekkür ediyorum kaptanım, arada detoks yapmak gerekiyor demek kiCanımm çok tebrik ederim harika bir eksi gelmişşşş
Çok teşekkür ediyorum ablammCanim çatır çatır hakettin bu sonucu . Maşallah sübhanallah
Tesekkurler canımRegl etkisi canım, eğer menülerinde sıkıntı yoksa tek sebebi bu olabilir.
Ekside olmak her zaman iyidir canım tebrikler.
Maşallah canım gayet güzel bir eksi, teker teker agirliklarimizdan kurtulacağız.
Maşallah canım çok muhteşem bir eksi.
Tebrikler canım çok güzel.
Regldendir canım, ona rağmen eksi gelmek harika.
İki sorun bir arada, artı gelmen normal canım. Kendini üzme.
Tebrik ederim canım.
Tebrikler canım sporsuz olmana rağmen çok güzel gidiyor. Yeni ligin de hayırlı olsun, arkemdesin artık
Detoks sonucu güzelmiş canım, takımlara dönmene sevindim.
Maşallah maşallah maşallah.
3 maşallah da buraya
Geçmiş olsun canım yapacak birşey yok sadece patates ezmesi sonucu 1,5 kg baya ödem yapmış. Bugün suyu içebildiğin kadar iç ve ödül yapma bence nırmal yersen yarına gider sanırımLenaG Boncuk2307 Sem2024
Malesef kotu bir sonuc ile geldim. Dun balik salata ile gunu 18.de kapatip eliptik bisiklete kendimi atacakken yemekten sonra telefon konusmalarina ( uzucu mevzulardi ) ve masadaki patates ezmesine daldim : (
Cok ozur dilerim
Gecen hafta 74.9
Bugu 76.4
Fark =+1.5 kg
Eki Görüntüle 3516481
Çok şükür şu an iyi gözlemliyorum canımÇok geçmiş olsun canım hiçbir şeyi yoktur inşallah
Tebriklerr canımm Güzel bir eksi bence
Ellerine sağlık kaptanımm
tesekkür ederimGeçmiş olsun canım.
bugün hep gözlemleyeceğim canımAaa hay allah geçmiş olsun
Ama bebeklerin ikisinden biri illaki yataktan düşer sen gözlemle inşallah hiçbir şeyi olmayacak
teşekkür ederimAy canım çok geçmiş olsun ne özürü olur mu bebiş iyi olsun yeter
Günaydın canımGünaydın kizlar dün bayilmism yine menü yazamadim, sabah tartildim şimdi kızı spora getirdim beklerken buraya kostüm
Wc düzene girse baya eksi gelecekmiş umarım bir an önce çözülürGeçen hafta 70,900
Bugün 71.100
Fark +200 gr
Maalesef kabızlıktan dolaylı böyle oldu
LenaG Sem2024
Eki Görüntüle 3516530
Özür dilerim kaptanım, umudum 69.9 dü, olmadıKuzum valla bir senin tartı sonucunu birde @Purple58 nin tartı sonucunu çok merak ediyorum
Afiyet olsun canım kendini iyi tutmuşsun
Patates ezmesi yerken bukadar alman imkansızz bence hemen 1 kilo alamazsınkiiLenaG Boncuk2307 Sem2024
Malesef kotu bir sonuc ile geldim. Dun balik salata ile gunu 18.de kapatip eliptik bisiklete kendimi atacakken yemekten sonra telefon konusmalarina ( uzucu mevzulardi ) ve masadaki patates ezmesine daldim : (
Cok ozur dilerim
Gecen hafta 74.9
Bugu 76.4
Fark =+1.5 kg
Eki Görüntüle 3516481
6. Seviyede kan grubuna göre beslenme başlıyor, beklenen bu seviyede kabızlık olmaması ama benim diğer yaptıklarımda devam etti maalesefWc düzene girse baya eksi gelecekmiş umarım bir an önce çözülür