Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LenaG canım bu hafta bende olayım takimlaarda olur mu?
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Kabak ve hurma ile yaklaşık iki kilo vermişim

Har-riiiiiii-kaaaaaaasınnnnn. Bu hafta bende hurma aldim bakalım 2 gün yapabilirsem

Maalesef 400 gr artı ile geldim
1 haftadır kocaman karnımla dolaştım. Müthiş kabız oldum buda motivasyonumu yerle bir etti. Beslenmem de dikkate almadım ama günlük egzersizlerimi yaptım. Dünden bu yana rahatladım gibi ama tartıya yansıyan bu
Geçen Cumartesi 71,5
Bugün 71,9
Fark -400 gr
LenaG
Mthn83
Bu arada gruplarda olmak istiyorum. Oto kontrol olur benim için

CaNimmmmm harikasın tebrik ederim inan kendim gibi seviniyorum. Durmak yok yola devam
Canimm çok teşekkür ederimmm
Kızla bende saat 9 gibi tartildim paylasiyim. Sporsuz bu kadar oluyor benim için yinede iyi
Geçen cumartesi 90.15
Bugün 89.55 fark -600gr
Eki Görüntüle 3516460
Sende harikasın 8 ler geldiii darısı bana
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Vaaayyyy harikasinnnn tebriklerrr
wuhuuu super bir eksiii tebriklerr
Geçen hafta aldığım artıyı vermişim
Geçen cts:52.3 kg
Bugün:51.6kg
Fark:-700gr

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Eki Görüntüle 3516465
Harikasinn
Eki Görüntüle 3516463 geçen hafta 87.6
Bugün 86.8
Fark -800 gram

Oran % 0.91

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Süperr maşallah

Canin sag olsun , dunun menulerine birazdan bakicam . Tahlilletine bakilmisti degil mi ? Vitamin kullaniyor muydun ?
Tahlillerde demir ve dvit çok düşüktü takviye kullanıyorum canım.
Canım regl çok etkiliyor bitince herşey normale döner

Tebrik ederim canım
Normalde bu kadar şiş olmazdım reglde ama bugün çok şiş uyandım.

Yoksa sen de Evimi Düzenliyorum whatsap grubunda misin ? Butun kadinlar ortak derdimiz.
Evimiz temiz ve duzenli olsun.
Yemeğimiz olsun ama saglikli olsun , butun aile memnun kalsin
Iyi bir anne ve es olayim
Kendimi geliştirmeye, bakim yapmaya, kariyerime, dinlenmeye, eglenmeye, sevdiklerime az biraz da hobilerime vakit kalsin.
Ev duzeni olmadan olmuyor. Ev ne kadar kalabalıksa isler o kadar uzun sürüyor.
Zihin o kadar dağınık oluyor.

Ilk ev duzenine basladigim hafta biraz çekmeceleri , yazlik kisliklari duzenledim.
Daha sonra sira işleri planlsmaya geldi. O gruba da girdim. Az cok bunlara ilgim hrp vardi 2018den beti Bullet Journal'im var mesela:)
Planlamadan sonra insanin eksiklerini bulup yeni alışkanlıklar kazanmasina sira geliyor:)
Iste orada durdum. Ben alışkanlık da olusturuyorum sonra bir yerde yetmiyor.

Mesela gunde 5sayfa kitap okumayı hergun 50 sayfaya çıkaramıyorum diye bırakıyorum.

Dil calisiyorum. 1.5 yil haftada 3 gun 2 saat online derse girdim ustune 5-6 ay calisip B2 sertifikami da aldim. Ama yeterince calismadim. Konusma ve dinlemelerde eksigim var. Okuma, yazma, konusma ve dinlemeye daha fazls vakit ayirmaya çalışıyorum.

Benim en buyuk problemim yillardir hedeflerimi süsleyen sey kilo vermek. Eee diyet yapiyorum, diyet icin saglikli yemekler yapmam lazim. 9000 adım yuruyus demek 1.5 saat drmek. Oturup bir yerde kahve icersem 2 saat demek.

Duzenli gunluk ev isleri icin 1.5-2 saat gidiyor.
Sosyal medyaya girmiyorum ama youtubedan psikologlari ve kitap ptogramlarni dinliyorum. Genelde spor ve is sirasinda.
Diyet motivasyonunu icin burayi , ev duzeni icin baska bir motivasyon kanalını arada komedi programlarini takip ediyorum.

Sonra bakiyorum hic biri tam degil. Gunde 5 sayfa okuyrak 700 sayfalik kitap bitmiyor. Gunde 10 sayfa calisarak 300 sayfslik ders notu bitmiyor

Oradan biri cikiyor 3 aylarda hatta sadece 1 aylik Ranazanda bir hatim indirmis oluyor. Aaa diyirum o da vardi degil mi , bitmemiş hatimler, kaza oruçları, kaza namazları

Sürekli bir eksiklik...Kendime cok yüklenen biri değildim ama daha da bir hedef küçültmek gerekiyor sanirim. Beğenmediğim 3-5 sayfa okumaları , belki hergun kurani acip 2 satir okumayi , 9000 adim yüruyemesem de 5000 in altina düsmememeyi sürdürmek lazim.

Toplumun ve biz de toplumdan etkilendiğimiz icin bizim artik kendimizden beklentilerimiz cok çeşitli
Bir de boyle deneyecegim.
Alışkanlığım olmadığı icin degil yeterli görmediğim icin kendimi begenmiyordum, kötu hissediyordum. Simdi bir bakacagim ne zaman vakit vardi da zaman ayirmamisim

Sağol canım

Kızla bende saat 9 gibi tartildim paylasiyim. Sporsuz bu kadar oluyor benim için yinede iyi
Geçen cumartesi 90.15
Bugün 89.55 fark -600gr
Eki Görüntüle 3516470
Oo kaptanım çok tebrik ediyorum harika bir eksi gelmiş
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Vuhuu harika tamam canım not aldım
Süper bir eksi çok tebrik ediyorum canım
Geçen hafta aldığım artıyı vermişim
Geçen cts:52.3 kg
Bugün:51.6kg
Fark:-700gr

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Eki Görüntüle 3516465
Tebrik ederim canım harika bir eksi gelmiiişşş
Eki Görüntüle 3516463 geçen hafta 87.6
Bugün 86.8
Fark -800 gram

Oran % 0.91

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Haika ieksiler gelmeye deva ediyor çok tebrik ederim arke cim
LenaG
Kaptanım güncel kilom fotoğraftaki gibi. Bugün niyetliyim. Akşam yemeğini yiyince paylaşırım menümü
Tamam canım Allah kabul etsin tekrar başlangıcın haırlı olsun
Tamam canım notumu aldım. Tekrar hoşgeldin
Buhafta detox icmekten midem bulandı ara veriyorummm bolbol su en güzelii
Eki Görüntüle 3516471
Harika görünüyor afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…