• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LenaG LenaG canım bu hafta bende olayım takimlaarda olur mu?
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Kabak ve hurma ile yaklaşık iki kilo vermişim

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-07-11-07-40-212_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    Screenshot_2024-12-07-11-07-40-212_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 17
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Har-riiiiiii-kaaaaaaasınnnnn. Bu hafta bende hurma aldim bakalım 2 gün yapabilirsem 🤲

20241207_110340.jpg
Maalesef 400 gr artı ile geldim
1 haftadır kocaman karnımla dolaştım. Müthiş kabız oldum buda motivasyonumu yerle bir etti. Beslenmem de dikkate almadım ama günlük egzersizlerimi yaptım. Dünden bu yana rahatladım gibi ama tartıya yansıyan bu 😢
Geçen Cumartesi 71,5
Bugün 71,9
Fark -400 gr
LenaG LenaG
Mthn83 Mthn83
Bu arada gruplarda olmak istiyorum. Oto kontrol olur benim için

CaNimmmmm harikasın tebrik ederim inan kendim gibi seviniyorum. Durmak yok yola devam 🚀💃
Canimm çok teşekkür ederimmm 🥰
Kızla bende saat 9 gibi tartildim paylasiyim. Sporsuz bu kadar oluyor benim için yinede iyi
Geçen cumartesi 90.15
Bugün 89.55 fark -600gr
Eki Görüntüle 3516460
Sende harikasın 8 ler geldiii darısı bana 🙏
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Vaaayyyy harikasinnnn tebriklerrr👏👏
🧿🧿🧿 wuhuuu super bir eksiii tebriklerr
Geçen hafta aldığım artıyı vermişim
Geçen cts:52.3 kg
Bugün:51.6kg
Fark:-700gr

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3516465
Harikasinn👏👏👏
Eki Görüntüle 3516463 geçen hafta 87.6
Bugün 86.8
Fark -800 gram

Oran % 0.91

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Süperr maşallah 👏👏👏

Canin sag olsun , dunun menulerine birazdan bakicam . Tahlilletine bakilmisti degil mi ? Vitamin kullaniyor muydun ?
Tahlillerde demir ve dvit çok düşüktü takviye kullanıyorum canım.
Canım regl çok etkiliyor bitince herşey normale döner :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:
Normalde bu kadar şiş olmazdım reglde ama bugün çok şiş uyandım.

Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derdeee☺️ kızlar selam herkese. Hayatımın iplerinin elimden kayıp gittiğini hissettiğim bir dönemdeyim. Fırsat bulmuşken uzunca yazacağım.
Zaman zaman oluyor bana böyle, iş’le, çocukla, evle ilgilenmekten kendime saniye ayıramadığım aylar oluyor. Bu durumu inanılmaz bir şekilde bahane olarak kullanıyorum ve kendimi çok iyi kandırıyorum. ‘Yapacağım ama zamanım yok ki işte..’ diye diye geçip gidiyor zaman. Sonra bakıyorum ki yanlış yoldayım, büyük bir uyanış yaşıyorum. İş’ten ayrılamam, çocuğum ömrüm zaten. Şu ev işlerini azaltayım diyip minimalist ev hayalleri kuruyorum. Fazlasıyla tez canlıyım, her şey hemen olsun istiyorum. Şu eşya azaltma ve ortam düzenleme işine ne zaman adım atsam her yeri birbirine katıyorum ve sonuç olarak ekstra yorgunluk, kaybedilmiş zaman ve aynı yığınla yaşamaya devam ediyorum. Bu sefer oda oda başladım ama gittim saf gibi mutfaktan başladım, 3 gündür çıkamadım işin içinden. Ama bu bile işe yaramış olmalı ki 3 gündür sabah çıkarken krem sürmeyi, d vitaminimi almayı unutmuyorum. Bu hafta sonum çok yoğun geçecek, elimden geldiğince aklımdakini yapacağım çünkü her pes ediş, her yarım bırakış özgüvenimi zedeliyor farkındayım. Kendime ayıracak zamanlara ihtiyacım var. Akşam eve girdiğimde sofrayı topladıktan sonra kahvemi alıp çocuğumla sohbet etmek istiyorum artık. Kafam sadece canlılara odaklı kalsın, nesnelerden sıyrılsın istiyorum. Önem sıramı baştan yapmak istiyorum. Öyle işte
Yoksa sen de Evimi Düzenliyorum whatsap grubunda misin ? Butun kadinlar ortak derdimiz.
Evimiz temiz ve duzenli olsun.
Yemeğimiz olsun ama saglikli olsun , butun aile memnun kalsin
Iyi bir anne ve es olayim
Kendimi geliştirmeye, bakim yapmaya, kariyerime, dinlenmeye, eglenmeye, sevdiklerime az biraz da hobilerime vakit kalsin.
Ev duzeni olmadan olmuyor. Ev ne kadar kalabalıksa isler o kadar uzun sürüyor.
Zihin o kadar dağınık oluyor.

Ilk ev duzenine basladigim hafta biraz çekmeceleri , yazlik kisliklari duzenledim.
Daha sonra sira işleri planlsmaya geldi. O gruba da girdim. Az cok bunlara ilgim hrp vardi 2018den beti Bullet Journal'im var mesela:)
Planlamadan sonra insanin eksiklerini bulup yeni alışkanlıklar kazanmasina sira geliyor:)
Iste orada durdum. Ben alışkanlık da olusturuyorum sonra bir yerde yetmiyor.

Mesela gunde 5sayfa kitap okumayı hergun 50 sayfaya çıkaramıyorum diye bırakıyorum.

Dil calisiyorum. 1.5 yil haftada 3 gun 2 saat online derse girdim ustune 5-6 ay calisip B2 sertifikami da aldim. Ama yeterince calismadim. Konusma ve dinlemelerde eksigim var. Okuma, yazma, konusma ve dinlemeye daha fazls vakit ayirmaya çalışıyorum.

Benim en buyuk problemim yillardir hedeflerimi süsleyen sey kilo vermek. Eee diyet yapiyorum, diyet icin saglikli yemekler yapmam lazim. 9000 adım yuruyus demek 1.5 saat drmek. Oturup bir yerde kahve icersem 2 saat demek.

Duzenli gunluk ev isleri icin 1.5-2 saat gidiyor.
Sosyal medyaya girmiyorum ama youtubedan psikologlari ve kitap ptogramlarni dinliyorum. Genelde spor ve is sirasinda.
Diyet motivasyonunu icin burayi , ev duzeni icin baska bir motivasyon kanalını arada komedi programlarini takip ediyorum.

Sonra bakiyorum hic biri tam degil. Gunde 5 sayfa okuyrak 700 sayfalik kitap bitmiyor. Gunde 10 sayfa calisarak 300 sayfslik ders notu bitmiyor😅

Oradan biri cikiyor 3 aylarda hatta sadece 1 aylik Ranazanda bir hatim indirmis oluyor. Aaa diyirum o da vardi degil mi , bitmemiş hatimler, kaza oruçları, kaza namazları 😅

Sürekli bir eksiklik...Kendime cok yüklenen biri değildim ama daha da bir hedef küçültmek gerekiyor sanirim. Beğenmediğim 3-5 sayfa okumaları , belki hergun kurani acip 2 satir okumayi , 9000 adim yüruyemesem de 5000 in altina düsmememeyi sürdürmek lazim.

Toplumun ve biz de toplumdan etkilendiğimiz icin bizim artik kendimizden beklentilerimiz cok çeşitli:KK43:
Bir de boyle deneyecegim.
Alışkanlığım olmadığı icin degil yeterli görmediğim icin kendimi begenmiyordum, kötu hissediyordum. Simdi bir bakacagim ne zaman vakit vardi da zaman ayirmamisim 🤔

Tebrikler canim :KK9: :KK9: :KK9:

Tebrikler canim cok guzel eksi:KK9::KK9::KK9:

Bu kiloda bu kadar eksi masalalh canim:KK9::KK9::KK9:

Masalalh super eksi canim tebrikler:KK9:

En azindan arti degil cnm

Gunaydin canim yinede guzel eksi:KK9::KK9:

Cok guzel canim tebrikler:KK9::KK9:

TEbrikler canim:KK9::KK9::KK9:

60 lar gelmis tebrikler canim:KK9::KK9::KK9:

Regle ragmen guzel eksi tebrikler canim:KK9::KK9::KK9:
Sağol canım 🌸

Kızla bende saat 9 gibi tartildim paylasiyim. Sporsuz bu kadar oluyor benim için yinede iyi
Geçen cumartesi 90.15
Bugün 89.55 fark -600gr
Eki Görüntüle 3516470
Oo kaptanım çok tebrik ediyorum harika bir eksi gelmiş :KK200:
Bugün ki tartı sonucum
67.50

Vuhuu harika tamam canım not aldım :KK200:
Süper bir eksi çok tebrik ediyorum canım :halay::halay::halay::halay:
Geçen hafta aldığım artıyı vermişim
Geçen cts:52.3 kg
Bugün:51.6kg
Fark:-700gr

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3516465
Tebrik ederim canım harika bir eksi gelmiiişşş :KK200:
Eki Görüntüle 3516463 geçen hafta 87.6
Bugün 86.8
Fark -800 gram

Oran % 0.91

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Haika ieksiler gelmeye deva ediyor çok tebrik ederim arke cim :halay::halay::halay:
LenaG LenaG
Kaptanım güncel kilom fotoğraftaki gibi. Bugün niyetliyim. Akşam yemeğini yiyince paylaşırım menümü 🌼
Tamam canım Allah kabul etsin tekrar başlangıcın haırlı olsun :KK200:
Eki Görüntüle 3516468
Maalesef 400 gr artı ile geldim
1 haftadır kocaman karnımla dolaştım. Müthiş kabız oldum buda motivasyonumu yerle bir etti. Beslenmem de dikkate almadım ama günlük egzersizlerimi yaptım. Dünden bu yana rahatladım gibi ama tartıya yansıyan bu 😢
Geçen Cumartesi 71,5
Bugün 71,9
Fark -400 gr
LenaG LenaG
Mthn83 Mthn83
Bu arada gruplarda olmak istiyorum. Oto kontrol olur benim için
Tamam canım notumu aldım. Tekrar hoşgeldin :KK200:
Buhafta detox icmekten midem bulandı ara veriyorummm bolbol su en güzelii
Eki Görüntüle 3516471
Harika görünüyor afiyet olsun :KK200:

Back