Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrikler ederim, salata yesillik olmayısi didinda guzel menu guzel eksi
Sofrada da vardı ama hiç yiyemedim iştahım yoktu elmayı bademi bile zar zor yedim. Teşekkür ediyorum kaptanım.
Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım
Tesekkürler kaptanım. İlk başlarda biraz zorlamıştı zorlayan kısmı açlık değil duygusal açlık kısmıydı. normalde de 2 yıldır IF yaptığım için gayet kolay geliyor. Çoğu zaman acıktığım için değil mecbur olduğum için yiyorum.

ah canım ya geçmişler olsun neler yaşamışsın öyle yaa. Allah bir daha yaşatmasın.
karavanı da geçmişe bakarken gördüm harika bir karavan güle güle sağlıkla kullanın
geçen gece yatmadan önce oğlumla sohbet ediyoruz bana diyor ki "anne biz ne zaman karavan alacağız, ben karavan çok istiyorum" artık nereden estiyse
biz de pandemiden önce falan çok bakıyorduk ama pandemiyle birlikte uçtu gitti fiyatlar.

Çok teşekkür ederim canım Rabbım sizlere yaşatmasın. Evet fiyatlar çok uçuk zaten ne ucuzluk markette yumurtanın fiyatına yetişemez olduk . Bizde uygun fiyatlı aldık. Diğer türlü 80 yaşımızda ancak olurdu. Rabbım en güzellerini size nasip etsin .

Cumartesi 56.6
Salı 57.0

Fark +400

LenaG Cicekbocekkaktus
Çok da büyük bir artı değil canım c.tesi eksi gelir güzel
Bugün artı çıktım
Cumartesi 64
Bugün 64,6
LenaG Sem2024
Canım dobarlan bırakma gendiniiii
Geçen cumartesi : 66.90
Salı : 66.75
-150 gr
LenaG Cicekbocekkaktus Sem2024
Tebrik ederim canım eksi gelmiş ne güzel
Tünaydın kızçeler
Malesef yine stresli bir salı dan +400
Cumartesi 75.9
Bugün 76.3
Fark +400
LenaG Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Tünaydın canım çok büyük bir rakam değil ama aç gezmeden

Sence ben napmışımdır

Şu an 3-4 arasında yanıyor ortalama 65 i görüyorum kombide derece olarak. Ama inan canım kaloriferin geçtiği yerler sıcak zeminde. Diğer yerlere ayak basilmiyor. Burası Erzurum. Gündüz bile -5 dereceden yukarı çıkmıyor. Ayın 15 ini bekliyorum. Eğer verilmez ise kiraya ev sahibini arayacağım. Derdim para değil. Ama çocuklardan birii hasta olurda hastanelik olurlarsa o zaman kıyameti kopartirim.

Haklısın eğer alttan sıcak gelmiyorsa ne yapsan ısınmıyor
Salı tartısı geri mi geldi?
Geldiiiiii

şimdi senin alt katın boş ve kiraya verilsin de ısınsın mı istiyorsun?

Cumartesi 56.6
Salı 57.0

Fark +400

LenaG Cicekbocekkaktus
kız bacımmm nöronnnn kendine gell 60a yol alıyon doparlann lena kaptaniçemin sözünden esinlendiğim gibi hadi biraz leslie meslie yap bacımsu ben bile hasta halimnen bugün 2 mile yaptımda geldim az önce
Salı tartısı geri mi geldi?
neye şaşırdın kızz sen de gelsin istiyordun hem bakem geçen bişi sordum cevapda yazmamışın bağa küsmüyüz yoksem eşin avukat mı dediydim
şimdi senin alt katın boş ve kiraya verilsin de ısınsın mı istiyorsun?
ankeeee ben niye senin her mesajını okurken gülme geliyor bana hahahaahha yaa ne desem bilemedim komiksin herkese lazım bu enerjiden Sitare55 şşştt bide sensin kız kankam kıskanma sakın hee ortalıklarda da yoksun hem gel ikinizide bi öpem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…