02.12.2024
Kahvaltı 11:00
1 tane kepekli roll ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik tabağı Roka tere
Akşam 18:00
Haşlanmış brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
3 tane hurma
2 litre su
Adım 3028
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Afiyet olsun tatlımIyi aksamlar
Sabah12:00
Bugunku menum
Iki yumurta
Domates salatalik yesillik
AKsam 18:00
Kuri fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
15 dakika leslie
LenaG Ceeeeeeeeeeee
Teşekkürler kaptanımHarikasın canım
Valla diyorum ya bazen kendimden korkuyorum. Ben bile bazen kendime yetişemiyorum. Kaldı surada 6-7 kilo. Onu da verirsek tamamdır fazlasında gözüm yok.
Ya annem var bir sokak aşağıda. Ama annemde erkek kardeşimin cocuklarina bakıyor. Sürekli bırakamıyorum. Çünkü o da yeterince yoruluyor. Kıyamıyorum. Eşimle ayarladık bir sekilde çok sıkıştığımız zaman anneme bırakıyoruz. Ama kayinvalidemin hakkını yiyemem marasta iken iki çocuğuma da o baktı. Yeri geldi yemeği bile evinde yaptı getirdi hele hamilelik sürecinde bulantı olduğunda evde bile kokmasin diye kendi evinde yaptı getirdi hep.
Tebrikler canım eksin harika.
Kizlarr şimdi ben wc çıkmadan önce 3 kere tartildim +200gr dim. Wc çıktım koşa koşa tartildim +400 çıktım. Acaba ben wc de òdem tutuyorum . Arkadaş bende var bir cinslik. Rezaletttttt. Neyse oğlum yine sulugu evde unutmuş okula bırakıp 1 market yapıp gelicem sonra kaptana tekrar tartilip tartı atarim akacak kan damarda durmaz
Sanada çok geçmiş olsun ankecim çok kötü ya ilaç içiyorsun ama genede kafam patlıycak ağrıdan banamısın demiyor ilaçlar
aminn kuzum aminn seni hep profilindeki resminle canlandırıyorum enerjik kızsın bide diyom maşallah neşesine enerjisine harika bağğyansın vesselam hahahahaay valla geçsin gitsin bitsin ikimizden de yeter yahu
Tamam canımAfiyet olsun tatlım menü çok güzel
Bu hafta kaptan ben değilim kuzucum spor için boncuk kaptanını etiketleyebilirsinBoncuk2307
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
Ay sağolasın yaaaaminn kuzum aminn seni hep profilindeki resminle canlandırıyorum enerjik kızsın bide diyom maşallah neşesine enerjisine harika bağğyansın vesselam hahahaha
Hoşgeldinnn leyliferrr sen nerelere gittin kız kayboldunnn niye girmiyorsun takımlara bak ben senin grubunla başladım sonra buralara geldik bıraktın gittin beniii 48 oldum kızçe bennUzun aradan sonra selam kızlar
Tekrar dönmek istiyorum buraya ama takimlara katilmak istemiyorumLenaG kaptanim katılabilir miyim yeniden
kıııaazzz bana yetiştinnnn hahahahah hedef kaç 45 mi olacaksınnGünaydınlar
Dünkü menüm:
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
2 Aralık Pazartesi
İlk ve tek öğünüm (16:00-17:00)
200 gr et sote
1 kase toyga çorbası
1 dilim tandır ekmeği
1 çk pekmez
1elma
25 gr badem
Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 15 :00 de video 2 kez yapıldı.
Toplam 30 dk kardiyo
Kilo bildirimi:
cumartesi :50.1
Salı. :49.9
Fark: - 200
Ay çok zor ya. Bir haftadır öksürmekten ciğerlerim ağrıyorSaolasın ablacım
saol asyacım boğazlarım fena yanıyor gözlerimden ateş püskürüyor sanki fena yakalandım kafamı kaldırıp işe geldim işte
sanada çokk geçmiş olsun asyam yaAy çok zor ya. Bir haftadır öksürmekten ciğerlerim ağrıyor
Dudaklarım hep uçuk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?