Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah canım Allah razı olsun ondan insanlık merhamet çok güzel . Allah bozmasın

Kizlarr şimdi ben wc çıkmadan önce 3 kere tartildim +200gr dim. Wc çıktım koşa koşa tartildim +400 çıktım. Acaba ben wc de òdem tutuyorum . Arkadaş bende var bir cinslik . Rezaletttttt. Neyse oğlum yine sulugu evde unutmuş okula bırakıp 1 market yapıp gelicem sonra kaptana tekrar tartilip tartı atarim akacak kan damarda durmaz

ahahah o bende de oluyor yaaa

aminn kuzum aminn seni hep profilindeki resminle canlandırıyorum enerjik kızsın bide diyom maşallah neşesine enerjisine harika bağğyansın vesselam hahahaha
Ay sağolasın yaaa
Bi 54 leri görsem tipim bu kadına benziyor aslında ama şimdi hafif şişko ve gıdılı haileyim ahahahah
Hatta saçım da şu an böyle toplu

Günaydınlar
Dünkü menüm:
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
2 Aralık Pazartesi

İlk ve tek öğünüm (16:00-17:00)

200 gr et sote
1 kase toyga çorbası
1 dilim tandır ekmeği
1 çk pekmez
1elma
25 gr badem

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 15 :00 de video 2 kez yapıldı.
Toplam 30 dk kardiyo

Kilo bildirimi:
cumartesi :50.1
Salı. :49.9
Fark: - 200

Eklentiler

• Screenshot_20241116_223424_YouTube.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 20241203_094651.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 13
Uzun aradan sonra selam kızlar
Tekrar dönmek istiyorum buraya ama takimlara katilmak istemiyorum LenaG kaptanim katılabilir miyim yeniden
Hoşgeldinnn leyliferrr sen nerelere gittin kız kayboldunnn niye girmiyorsun takımlara bak ben senin grubunla başladım sonra buralara geldik bıraktın gittin beniii 48 oldum kızçe benn

kıııaazzz bana yetiştinnnn hahahahah hedef kaç 45 mi olacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…