- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Anladim canim seninki muhtemelen daha cok zorlayan bir tür ya da sen zor ayarlarla yapiyosun benimkini decayhlondan almistim dmyson 510 mu neydi tam hatirlsmiyorum ama pedallarin cevirme zorlugu var ben ilk 10 dskika 1 de sonra 2 de en son 3 te ysparsk bitiroyorim ama bildigim ksdariyla 5 tw yapan insanlar da var cok sert oluyor pedallar dondurmek zor oluyor benim gucum en fazla 3 e yetiyor o da sadece 10 dakikaResmini ekledim ablacım, 3 dk da 1 km yol yapıyor, bisikleti çevirme hızına göre de değişiyor. Ben genelde 20 km/h yapıyorum. Beş dakika kadar daha tempolu sonra yavaşlıyorum, 30 km/hızı geçtiğim de oluyor, vücudu şaşırtmaya çalışıyorum. Ha bi de benimki kondisyon bisiklet diye de geçiyor eliptik diye de. Sizdeki eliptik nasıl bilemedim. Benim normal bisiklet gibi.
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar
LenaG
11:00 2yk.yulaf, köz patlıcan, domates, biber ve 2yumurtadan oluşan yağlı kağıtta tost, 2yk.karışık köz patlıcanlı acı sos, 1kk.den biraz büyük peynir, 10karışık zeytin, domates, 1çatal tava yumurta, şekersiz çay
Ara, tarçınlı türk kahvesi şekersiz
18:45 Akşam yemeği
1karnıyarık, avuç içinden biraz küçük yağlı kağıtta kırmızı et ve 1orta boy patates, jalopena
Su 4.5 litre
Şimdi 1kupa yeşil çay
Adım 1629
Dr. Nowzaradan yaa 1 numara en büyükkSiradaki parça cumartesi günü icin siralayacagimiz tüm bahaneler icin geliyooorr
Eki Görüntüle 3490196
Afiyet olsun güzel menüCakinin Gelini Efenin_Annesi LenaG
10.00
2haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartma
domates
salata
peynir
çay
14.30
orta boy fit pizza
kefir
2litre su
bugün koşuşturmaktan aklıma daha yemek gelmedii iyi oldu evimede döndüm çamaşırlar yığıldı
Afiyet olsun çok güzel bir gün geçirmişsinBen de yazayım menümü bugün sporumu da yaptım çok şükür
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
2 kepekli galeta + 1 bardak kefir
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.00
3 yk bulgur pilavı + koca kase salata + 2 yk kadar yoğurt
2lt yi geçik su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol yaptım)
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsunİyi geceler
13 Ekim Pazar
LenaG Cakinin Gelini
11.30 kahvaltı
Peynir
5 zeytin
Köy biberi
1 yumurta
2 ceviz
19.30 akşam
Tavuklu çorba
1 dilim ekmek
2lt su
7900 adım
cumartesi ; 72.00
bugün; 72.9
fark +800
2hafta evde olmasam sonuç budurr ama genede iyi korundum
Efenin_Annesi @nurovic LenaG
Eki Görüntüle 3489666
Kızlar bildirimlerinizi bekliyoruz iyi misiniz ? Bir sorun yoktur umarım
@sibel_84
Efenin_Annesi
@Tesnim1903
Efenin_Annesi neressuuunnnn
Afiyet olsun çiçeğimCakinin Gelini Efenin_Annesi LenaG
10.00
2haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartma
domates
salata
peynir
çay
14.30
orta boy fit pizza
kefir
2litre su
bugün koşuşturmaktan aklıma daha yemek gelmedii iyi oldu evimede döndüm çamaşırlar yığıldı
Sağol kaptaniçem aileden geçmiş baba tarafına çekmişim herkez neredeyse cebinde zehir acı süs biberiyle geziyor bu şaka değil gerçek rahmetli babam cebinde gittiği yere götürüyorduAfiyet olsun kaptanımçok fazla acı tüketiyorsun mideni koru canım acı zorlayıcı birşey mide için
Dr. Nowzaradan yaa 1 numara en büyükk
Afiyet olsun güzel menüacıkmadıysan sorun yok tabi
Afiyet olsun çok güzel bir gün geçirmişsin
Afiyet olsunçok güzel ve akşam az olmuş
Harikalar yaratmışsın ne denebilir ki afiyet olsun canım ❤Ben de yazayım menümü bugün sporumu da yaptım çok şükür
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
2 kepekli galeta + 1 bardak kefir
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.00
3 yk bulgur pilavı + koca kase salata + 2 yk kadar yoğurt
2lt yi geçik su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol yaptım)
LenaG Cakinin Gelini
Yaaa teşekkür ederim kaptanımHarikalar yaratmışsın ne denebilir ki afiyet olsun canım ❤
Zaten sütle yapılıyor canım duble fincana ben baya fayda görmüştüm çok su içiriyo hem de yağ yaktırıyorAyy muthis birsey o yag yakiyor mu bilmem ama acayip tok tutuyor. Internette bi tarif vardi bu kahveyi sutlu yapiyorlardi 1 bardak sütle ben tembellikten yspmiyorum makineden 2 dakikada aldigim filtre kahve kolayima geliyor ama bu tarif daha iyiydi ya . bi deneyin kizlar ozellike ikindi vakti araogunde aksam caniniz birsey yemek istemeyecek
Yanıyorlar ‘alev alev yandığım dogruuuuu’ diyorlarAy inşallah yanıyorlardıryanmazlarsa bunca çabaya düşüp bayılırım
Ay teşekkür ederim bitanemmmmAfiyet olsun menünün sporun süperharika
HaayiiiikaKizlar yeni profil foto mu nasil buldunuz
13 ekim menüm sabah 10
2 yumurta bir dilim ekmek bir dilim peynir 3 zeytin domates salatalık dereotu
Öğle 1500
Bir kase çorba bir tane cennet hırması
Akşam 19.00
Bir tabak bulgurlu tavuk bi kase yoğurt
Su 3 lt
LenaG bnm kaptanım kimdi ya
tam oturmaya gelince acıktım tabi ama uyudum sonra yorgundum bayaAfiyet olsun kaptanımçok fazla acı tüketiyorsun mideni koru canım acı zorlayıcı birşey mide için
Dr. Nowzaradan yaa 1 numara en büyükk
Afiyet olsun güzel menüacıkmadıysan sorun yok tabi
Afiyet olsun çok güzel bir gün geçirmişsin
Afiyet olsunçok güzel ve akşam az olmuş
Günaydın canım aynı şeyi ben de dün sabah kalktığımda diyecedim vee daha kendilerinin gelmesine 10 gün vardı ben de yarın ki tartıdan mesul değilim ilgililere arz ederimGünaydın herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum ama en çok bizim takıma
Gece refl oldum agresifim kompleksliyim gerginim uleyn
Yarınki tartıdan ben mesul değil bilginize efenim
akşamlara içemiyorum kaptanım oglanın uykusunu etkiler diye sabah içiyorum uyumasa gündüz uyumasın diye yeşilçayda içemiyorum yoksa dukan yapacam da olmayCanım neredeyse öğlen günü kapatmışsın afiyet olsun ❤
İstersen bir yeşil çay yada kahve iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?