- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Harikasın canım ❤ Afiyet olsunİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
9.45 sirkeli su
10:00 eliptik bisiklet
11:00
Üç yumurta haşlanmış
Bir kaşarlı tost
Salatalık domates zeytin
16:00
Bir küçük muz
18:00
Esmer basmati bir porsiyondan biraz daha az
Üzerine iki servis kaşığı kuşbaşı haşlama
Bir bardak ayran
Spor:35 dk eliptik 12.29 km
Bitmek bilmeyen ev işleri
3 lt su
LenaG Cakinin Gelini
Eki Görüntüle 3490135
Afiyet olsun canım menün çok güzel görünüyorİyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.
Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
Valla evde 4 döndüm spor başka yok
LenaG Cakinin Gelini
Ayy muthis birsey o yag yakiyor mu bilmem ama acayip tok tutuyor. Internette bi tarif vardi bu kahveyi sutlu yapiyorlardi 1 bardak sütle ben tembellikten yspmiyorum makineden 2 dakikada aldigim filtre kahve kolayima geliyor ama bu tarif daha iyiydi ya . bi deneyin kizlar ozellike ikindi vakti araogunde aksam caniniz birsey yemek istemeyecekTarçınlı kakaolu Türk kahvesi de yağ yaktırıyor canım
Ayy ne zamanlardi internette ekmek yapma videolari viral olmustu ben de denedim ama ekmek degilde sanki tugla ysptimİyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.
Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
Valla evde 4 döndüm spor başka yok
LenaG Cakinin Gelini
Ay inşallah yanıyorlardırYansım yağlar o zamannnnn
Afiyet olsun menünün sporun süper13 Ekim Pazar
8.00
Sirkeli su
11.00
Kolajenli Türk kahvesi
(Keşke şu kolajeni unutmasam da her gün içsem)
12.00
4yk yulaf
1 yk yogurt
1 yumurta ile yaptığım harçtan sucuklu kaşarlı tost
İki çatal peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Çay
15.00
Mandalina
Tost çok doyurdu acıkmadım
3 lt su
21.000 adım
LenaG A Asya89
Gerçekten 14.30 da kapattin mi günü acikmadin miCakinin Gelini Efenin_Annesi LenaG
10.00
2haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartma
domates
salata
peynir
çay
14.30
orta boy fit pizza
kefir
2litre su
bugün koşuşturmaktan aklıma daha yemek gelmedii iyi oldu evimede döndüm çamaşırlar yığıldı
Canım neredeyse öğlen günü kapatmışsın afiyet olsun ❤Cakinin Gelini Efenin_Annesi LenaG
10.00
2haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartma
domates
salata
peynir
çay
14.30
orta boy fit pizza
kefir
2litre su
bugün koşuşturmaktan aklıma daha yemek gelmedii iyi oldu evimede döndüm çamaşırlar yığıldı
Dünü toparlamaya çalışıyorum kaptanım yarın da sıkı tutarsam yediklerim yerleşmeden kurtulurumAfiyet olsunişte buu iradene sağlık
Afiyet olsun c.tesi meyveler fazla geldi gözüme ve bugün de akşam pilav,ekmek,çorba hep aynı tür
Afiyet olsun ayva ve elma bir ara öğün bitter ve badem bir ara öğün biraz fazla olmuş. Akşam da 8 yk senin kilon için fazla kaçıyor maks.5 yk yeterli çünkü çorba ve ekmek de var.
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun güzel menüspor da çok iyi
Afiyet olsun patates üst üste olmuşgeçmiş olsun
Afiyet olsun
Afiyer olsun acıkmadıysan ne güzel de yine de öğün atlama canım yoğurt ve 1 meyve de yiyebilirsin veya 2 karabuğday patlağına labne sürebilirsin
Afiyet olsun fazla olmuş genel olarak. Hadi bir toparlanalım canım
Harika menu harika spor tebriklerBen de yazayım menümü bugün sporumu da yaptım çok şükür
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 muz
Ara Öğün 17.00
2 kepekli galeta + 1 bardak kefir
Akşam yemeği 19.00
3 yk bulgur pilavı + koca kase salata + 2 yk kadar yoğurt
2lt yi geçik su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol yaptım)
LenaG Cakinin Gelini
Resmini ekledim ablacım, 3 dk da 1 km yol yapıyor, bisikleti çevirme hızına göre de değişiyor. Ben genelde 20 km/h yapıyorum. Beş dakika kadar daha tempolu sonra yavaşlıyorum, 30 km/hızı geçtiğim de oluyor, vücudu şaşırtmaya çalışıyorum. Ha bi de benimki kondisyon bisiklet diye de geçiyor eliptik diye de. Sizdeki eliptik nasıl bilemedim. Benim normal bisiklet gibi.Harika menu harika spor tebriklersadece aksam protein biraz daha fazla olabilirdi 2 kasik yerine 4 gibi ama tertemiz menu biseyi merak ettim 30 dk eliptik 10 km yol mu oluyor
Çok iyiSiradaki parça cumartesi günü icin siralayacagimiz tüm bahaneler icin geliyooorr
Eki Görüntüle 3490196
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?