Sevgili Masterfit ailesi
bu haftanın kazanan takımı mavi takım olduuu
tüm takımımı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum elimden geldiğince destek olmaya çalıştım ama pek olamadım gibi
@nurovic kaptanımı ve tüm kırmızı takımı da tebrik ederim onlar da çok iyi yarıştılar.
Bu haftanın kırmızı kaptanı ile ilgili şöyle bir durum var. Kazanan kaptanımız aslında
@yosunlupapatya ancak kendisi mezun olduuuuu
(canım her zaman gel biz seni çok sevdik hep muhabbete gelmeni isteriz) ardından gelen kaptan adayımız
@gezegenfeza mazeretini bildirdi ve sırada
@bluegreeneyes var ki kendisinin minik bebeği var yoğun olduğunu biliyorum ve ardından ben geliyorum bu durumda kırmızı kaptan
LenaG
oluyor bu haftadan sonra kaptanlık almayacağım affınıza sığınarak çünkü tam desteği veremiyormuşum gibi geldi bana. Mavi kaptanımız ise yine eskisi gibi gönüllülük esasıyla seçilsin istiyorum. Çoğunluk aksi yönde oy verdi ama müsaitlik durumu oluyor olmuyor vs. O yüzden bu hafta mavi kaptan ben olabilirim diyen beni etiketlesin anacım güzelce yarışalımm
Bu haftadan sonra kurallarımızda bir takım değişiklikler olacağını da söylemek istiyorum.
1- Mazeretsiz menü bildirimi ve tartı bildirimi olmadığında listede de hazırlıkta da ad olmayacaktır.
2- Spor yarışmalarımız geri geliyor ve
mazereti olanlar dışında herkes en az 20 dk fotolu spor kuralımız olacaktır. Yapılmadığında 40 dk ya çıkacaktır.
Önümüz kış ve diyet için çok iyi fırsat kızçelerim hadi biraz elimizi sıkı tutalım. Biliyorum bir sürü parçaya bölünüyorsunuz
ve bir sürü başka sorunla uğraşıyorsunuz şimdi diyet düşünemem dediğiniz zamanlar çok oluyordur ama kadınlar zaten hep böyle binbir parçaya bölünüp yaşamıyor mu ? Hiçbir şey kararlılığınızın önüne geçmesin. Canım sıkıldı bir çikolata yiyeyim geçsin ? Geçmiyor...
Başınızı şişirdiysem affola
Öpüyorum siziiii