Tebrik ediyorum 70 lere baybay dedin artık kizzzzzzz süpersin.Selam kızlar geç tartıldım biraz
Geçen hafta: 70.4
Bugün:69.7
Fark :700 Gr
Yüzde: 0.99.LenaG nurovic
Kaptanım ben iki hafta kadar hazırlıkta olsam olur mu ? İl dışından kardeşim ve eşi gelecek onları gezdirecegim burayla çok aktif olamam ve hiç bir takımın da hakkına girmeyim ama yine de diyete dikkat edeceğim. İzin de almak istemiyorum en azından hazırlıkta olup çok uzaklasmayimEki Görüntüle 3489677
Aynen öyle canım, benim için de çok iyi motivasyon oldu bu umarım tekrar görmem 7 leriTebrik ediyorum 70 lere baybay dedin artık kizzzzzzz süpersin.
Hosgelmis 60 lar ligi
Birden "tamamen birakiyorum" diye okudum yuregime inecekti
Tebrikler lig atlamissinSelam kızlar geç tartıldım biraz
Kaptanım ben iki hafta kadar hazırlıkta olsam olur mu ? İl dışından kardeşim ve eşi gelecek onları gezdirecegim burayla çok aktif olamam ve hiç bir takımın da hakkına girmeyim ama yine de diyete dikkat edeceğim. İzin de almak istemiyorum en azından hazırlıkta olup çok uzaklasmayimEki Görüntüle 3489677
Teşekkür ederim canımTekrardan hoş geldin bnnu ablacım burası hem dizginleyici hem motivasyonum kaynağı gibi bir şey
Çok güzel eksi leylak ablaa, tebrik ederim
50 gram artı değildir be kaptanım
Maşallah maşallah ne güzel eksi
Çok güzel eksi tebrik ederim ablacım
Maşallah çok güzel eksi tebrik ederim
A Asya89 ablacım sen isteyince her şeyi yapıyorsun maşallah sana
Çoook güzell vermişsin ablacım ama sanıyorum ki yüzde olarak daha çok verenler var
Maşallah ablama, yapıyorsun bu işi
Allah kolaylik versin ,kendini biraz toparla da gel hemenSelam canlarım
İki haftadır okulla alakalı sıkıntılarım vardı bu hafta ayyuka çıktıgelemedim kusura bakmayın maalesef diyete de odaklanamadım. Sıkıntılıyken aslında pek bir şey yiyemiyorum ama iki güne bir karbonhidrata saldırıyorum sanki o sıkıntımı alacakmış gibi.
Özür dilerimnurovic kaptanım LenaG kaptaniçem hem gelemedim hem artı bildirim Kaptaniçem beni bu hafta hazırlığa alır mısın
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 72.7
Fark +400
Eki Görüntüle 3489665
maşallah sen diyete başladın mı çok güzel gidiyorsun. azmini tebrik ederim daim olsun inşallah
nerelerdesin?ay sonunda 79 u görürsün canım
Sabit de güzel bazen
ok hazırlığa alıyorum canım
Vuhuu tebrik ederim canım süper bir eksiiii
İnşallah düzelir canım sorunlarSelam canlarım
İki haftadır okulla alakalı sıkıntılarım vardı bu hafta ayyuka çıktıgelemedim kusura bakmayın maalesef diyete de odaklanamadım. Sıkıntılıyken aslında pek bir şey yiyemiyorum ama iki güne bir karbonhidrata saldırıyorum sanki o sıkıntımı alacakmış gibi.
Özür dilerimnurovic kaptanım LenaG kaptaniçem hem gelemedim hem artı bildirim Kaptaniçem beni bu hafta hazırlığa alır mısın
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 72.7
Fark +400
Eki Görüntüle 3489665
Bu hafta evde misin jou atağı bekliyorum sendenncumartesi ; 72.00
bugün; 72.9
fark +800
2hafta evde olmasam sonuç budurr ama genede iyi korundum
Efenin_Annesi nurovic LenaG
Eki Görüntüle 3489666
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Tebrik ederim canım
Toparlanma haftasııııLenaG
Cumartesi 86
Bugün
Eki Görüntüle 3489675
Aslında sabah erkenden kalkıp hemen giyinip pazara gittik. Kahvaltı yapmamıştık bir şey de içmedim. Eve geldiğimde tekrar tartılsam daha eksi çıkardım eminim ama açıkçası kan şekerim düştü. Aklıma da gelmedi. Eve gelince hemen hazırlayıp kahvaltıya oturduk. Sonra WC falan da oldu. Yani açıkçası daha eksiyim. Ama sabah ilk kalktığımdaki tartım böyle yüksek çıktı.
Tebrik eddrim canım tamam hazırlığa alayımSelam kızlar geç tartıldım biraz
Regl ise normal canımLenaG
Geçen hafta 66.10
Salı 65.65
Bu hafta 66.05
Fark -0.50 gram
Bugün regli günüm sanırım ondan böyle oldu
evdeyimm kaptanımm eminimki ödemdir bide hep farklı tartılara bastım evimde daha iyi anlayacamSabit de güzel bazen
ok hazırlığa alıyorum canım
Vuhuu tebrik ederim canım süper bir eksiiii
İnşallah düzelir canım sorunlartamam canım hazırlığa alayım
Bu hafta evde misin jou atağı bekliyorum sendenn
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Tebrik ederim canım
Toparlanma haftasıııı
Tebrik eddrim canım tamam hazırlığa alayım
Regl ise normal canım
Yarın sabah bidaha tartil ozaman disardakiler yanıltıcı olabilir.evdeyimm kaptanımm eminimki ödemdir bide hep farklı tartılara bastım evimde daha iyi anlayacam
evettt deneyecemm kaynanamda nereye tartsam farklı gösterdi bide soyunmadan edemiyorum banyoda hallediyordum kalkar kalkmaz mecbur ettim genelde 3saat sonra tartılırım bence almadım benYarın sabah bidaha tartil ozaman disardakiler yanıltıcı olabilir.
Bu kadar dikkat etmeye o kadar yürümeye göre güzel değil kaptaniçemGayet güzel bir sonuç canım tebrik ederim
Ben regl başlayınca ödem tutmaya başlıyorum sanıyorum ki şu an ödem değilregl gelmeden rahat 1 kg ödemle giriş yapıyor zaten bugün gayet iyi eksi gelmiş bu durumda
İnşallah balım yaHadi inşallah canımdipçik gibi olalım
Kafaya koydum zaten reglim gecikmezse onu hedefliyorumAaa haftaya 50lerdesin insallahtebrikler güzel eksi❤
Emek verince insan sonuç almak istiyor ama bu demek değil ki pes edeceğiz daha da hırslanıp kazanan biz olacağız inşallahTebrik ederim bence gayet güzel bir eksiCanım aynısını bende yaşıyorum şimdi.
Zor oluyor ya. Hele birde aşırı yürüş yapıp ertesi gün istediğin sonucu göremeyince sinir oluyorum
Çok geçmiş olsunSaolasin canimm
LenaG nurovic dolar milyoneri
Cumartesi 77.60
Salı 77.10
Bu gün 76.90
Fark-0.700
Eki Görüntüle 3489651
Geçen hafta 76.500
Bugün 74.900
Fark - 1.600
Eki Görüntüle 3489654
LenaG
Şu ana kadar en yüksek ben verdim, inşaAllah daha fazla kilo veren arkadaşlar çıkar
Şayet kaptanlık bana düşerse müsaadenizle bu hafta olmayayım, önümüzdeki hafta çok yoğun olacağım
Amin canım hepimiz inşallah hedeflerimize sağlıkla kolaylıkla ulaşırızSüpersin canım darısı başıma
Canım hayatta böyle şeyler oluyor bazen çok kendini üzmeden yormadan atlatırsın inşallah. Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın kalbine hayatına inşirah ferahlığı versin, aminSelam canlarım
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 72.7
Fark +400
Eki Görüntüle 3489665
Almış olsan bile akabindeki hafta hızlı gidiyor son alinanlar.evettt deneyecemm kaynanamda nereye tartsam farklı gösterdi bide soyunmadan edemiyorum banyoda hallediyordum kalkar kalkmaz mecbur ettim genelde 3saat sonra tartılırım bence almadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?