- 14 Şubat 2021
- 1.478
- 9.244
- 108
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar zor bir geceydi. Bi bozuk yumurta tadı nasıl geçer bir fikri olan varmi . Mahvoldum. Dün 3 tane patates yedim. Gece uyanıp sıcak süt içtim. O kadar ishal oldum küstüm yinede artı çıktım. Karnım davul gibi .
+650 gr LenaG nurovic
Eki Görüntüle 3489591
Hadi inşallah canımdipçik gibi olalımHadi bakalım gelsin tartılar benimki istediğim gibi
Değil moralim bozuldu
Daha da hafifleyeceksin aşko
İp var ipçik var bi de dipçik var biz dipçik olacaz
Aaa haftaya 50lerdesin insallah tebrikler güzel eksi❤Günaydın herkese
Eki Görüntüle 3489542
Gecen hafta 61.5
Bu hafta 60.9
Fark -0.60
Yüzde 0.97
Daha güzel bir sonuç bekliyordum bu kadar yürümeye dikkat etmeye
LenaG nurovic A Asya89
Tebrik ederim bence gayet güzel bir eksiCanım aynısını bende yaşıyorum şimdi.Günaydın herkese
Eki Görüntüle 3489542
Gecen hafta 61.5
Bu hafta 60.9
Fark -0.60
Yüzde 0.97
LenaG nurovic A Asya89
Saolasin canimmGeçmiş olsun canım
Türk kahvesi içip telvesini yesen koku düzelir mi acabaGünaydın kızlar zor bir geceydi. Bi bozuk yumurta tadı nasıl geçer bir fikri olan varmi . Mahvoldum. Dün 3 tane patates yedim. Gece uyanıp sıcak süt içtim. O kadar ishal oldum küstüm yinede artı çıktım. Karnım davul gibi .
+650 gr LenaG nurovic
Eki Görüntüle 3489591
Aa çok geçmiş olsun
Ben de ne zaman ishalli bi hastalık atlatsam kilo alırım resmen şaka gibi seni çok iyi anlıyorum
Bir de bu program nedir ya ne kadar güzelmiş?
Günaydın herkese
Eki Görüntüle 3489542
Gecen hafta 61.5
Bu hafta 60.9
Fark -0.60
Yüzde 0.97
LenaG nurovic A Asya89
Tebrik ederim canım her daim bekleriz canımGeçen cumartesi 51.40
Bu cumartesi 50
-1.40
LenaG kaptanım her şey için teşekkürler mezun olsam da buralardayım hep inşallah
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi
Günaydııın tebrikler canım güzel eksi
Canım takımlarda olduğumuzda artı çıksak bile fotolu tartımızı paylaşıyoruz.84,1 birkaç gündür hastayım,geçen hafta kusıtlaöa üzerine bir diyet yaptığım için bu hafta zaten norml beslnsemde aldım,moralim iyi değil,kilo bir yandan hastalık bir yandan.tartı sonucumu göndermyi düşünmediğim için çekmemiştim,sonra yüzleşmeye çalıştım,takıma almayadabilirsiniz buralarda takılırım.
Çok tebrik ederim canım çok iyi eksiii
Lotus cum moral bozma iyi hissetmiyor olabilirsin ,sıkıntıda olabilirsin ama hayat böyle birşey zaten kararlı olmak lazım Sadece neyi daha fazla istediğini düşün
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun
Canım geçmiş olsun ishal durumunda vücut su tutmaya çalışıyor ondan ödem yapmıştır moralini bozma aromatik çaylar içmeye çalışGünaydın kızlar zor bir geceydi. Bi bozuk yumurta tadı nasıl geçer bir fikri olan varmi . Mahvoldum. Dün 3 tane patates yedim. Gece uyanıp sıcak süt içtim. O kadar ishal oldum küstüm yinede artı çıktım. Karnım davul gibi .
+650 gr LenaG nurovic
Eki Görüntüle 3489591
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmişLenaG nurovic dolar milyoneri
Cumartesi 77.60
Salı 77.10
Bu gün 76.90
Fark-0.700
Eki Görüntüle 3489651
Vuhuu çok güzel eksi tebrikler ablacımGeçen hafta 76.500
Bugün 74.900
Fark - 1.600
Eki Görüntüle 3489654
LenaG
Şu ana kadar en yüksek ben verdim, inşaAllah daha fazla kilo veren arkadaşlar çıkar
Şayet kaptanlık bana düşerse müsaadenizle bu hafta olmayayım, önümüzdeki hafta çok yoğun olacağım
Tebrik ediyorum canım güzel eksiii
mezuniyetin hayırlı olsun canım sadece sohbet için gelirsin kilo sorunun olmazGeçen cumartesi 51.40
Bu cumartesi 50
-1.40
LenaG kaptanım her şey için teşekkürler mezun olsam da buralardayım hep inşallah