Teşekkür ederimGüzel eksi canım tebrik ederim
Tamam canım izinli olarak not alıyorum
Beklediğimiz birşeydiama yeterli bu kadarı sanırım korumaya geçiyorsun dimi yoksa mezun musum sendeee
Gayet güzel bir sonuç canım tebrik ederim
regl gelmeden rahat 1 kg ödemle giriş yapıyor zaten bugün gayet iyi eksi gelmiş bu durumda
Ooo tebrik ederim canım
Günaydın tomrs cum
Çok iyi eksi canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Günaydın
İşte buuuuu
Artı mi ciktin o yüzden mi moralin bozuk cnm84,1 birkaç gündür hastayım,geçen hafta kusıtlaöa üzerine bir diyet yaptığım için bu hafta zaten norml beslnsemde aldım,moralim iyi değil,kilo bir yandan hastalık bir yandan.tartı sonucumu göndermyi düşünmediğim için çekmemiştim,sonra yüzleşmeye çalıştım,takıma almayadabilirsiniz buralarda takılırım.
En azindan hazırlıkta kal gitme bir yere84,1 birkaç gündür hastayım,geçen hafta kusıtlaöa üzerine bir diyet yaptığım için bu hafta zaten norml beslnsemde aldım,moralim iyi değil,kilo bir yandan hastalık bir yandan.tartı sonucumu göndermyi düşünmediğim için çekmemiştim,sonra yüzleşmeye çalıştım,takıma almayadabilirsiniz buralarda takılırım.
Geçmiş olsun canım84,1 birkaç gündür hastayım,geçen hafta kusıtlaöa üzerine bir diyet yaptığım için bu hafta zaten norml beslnsemde aldım,moralim iyi değil,kilo bir yandan hastalık bir yandan.tartı sonucumu göndermyi düşünmediğim için çekmemiştim,sonra yüzleşmeye çalıştım,takıma almayadabilirsiniz buralarda takılırım.
EvetArtı mi ciktin o yüzden mi moralin bozuk cnm
SağolasınGeçmiş olsun canım
Aa çok geçmiş olsunGünaydın kızlar zor bir geceydi. Bi bozuk yumurta tadı nasıl geçer bir fikri olan varmi . Mahvoldum. Dün 3 tane patates yedim. Gece uyanıp sıcak süt içtim. O kadar ishal oldum küstüm yinede artı çıktım. Karnım davul gibi .
+650 grLenaG nurovic
Eki Görüntüle 3489591
Geçmiş olsun canımYok ondan değil kaptanım beni biliyorsun ekmek her öğün bı dilim yerim normalde tam buğday olanından ama iki gündür mide ağrısı isal herkese vuran beni iskalamadi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?