- 30 Kasım 2014
- 28.779
- 126.962
- 798
koruma kesinlikle gerekli ve çok önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun mezgitler kızartma olmayaymış güzel olurmuş11.10.24
08.30
1 haşlanmış yumurta domates, 1 dilim peynir, çeyrek dilim ekmek, azcik bal.
12.00
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost, domates,biber, 7 zeytin , 1 mandalina
16.30
5 badem , 1 ceviz
19.00
1 kepçe sebzeli mercimek çorbası
Biraz mezgit tava,salata,yarım dilim ekmek
Azcik karadut özü şekersiz
Şu:2 lt LenaG nurovic
Afiyet olsun canım ara öğünleri biraz dengelemeye çalışalımİyi geceler
LenaG Cicekbocekkaktus @tomrs
Kahvaltı 10.00
Kaşarlı tost
12.30 ara
Kurabiye
5-6cig badem
15.00 ara
3 top dondurma
18.30 akşam
Haşlanmış Tavuk
5-6yk pilav
3_4yk kuru fasulye
2.5 lt su
16.500adım
Kaptanım akşamları hafif geçiriyordum normalde böyle günlerde. Bi durağan hayata geçemedim. 3 gündür şehirdışından misafirim vardı. Onlar olunca dışarı çıktık hep. Akşamları da kaçtı dengeleyemedim.senin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum Afiyet olsun
Afiyet olsun yürüyüş eklenmiş
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra da
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdi
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yani
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuş c.tesiye az kaldı kıaazz ne güzel eksin var koruyalım onuu
Başlangıçın hayırlı olsun sağlıkla gidecek kendileri inşallah
Aa canım hoşgeldin tekrar nerelerdesin
Afiyet olsun pizza mııı
Ama ne kadar ve nerden verdin ? Yağdan mı gitmiş ? Eğer öyleyse hiç dert etme
Hoşgeldin canımbeni de ip gibi yaparmışsınız
Çok şaşkınım kendime, ben de tartılmadımSalıdan beri tartılmadın mı ? Ben meraktan çatlardım
Hadi bakalım gelsin tartılar benimki istediğim gibiolur canım yarışalım
bilmiyorum ya çay içtim falan derken suyu unuttum
şimdi içmeye çalışıyorum canısı
Daha da hafifleyeceksin aşkoben ilk buraya geldiğimde gemi halatı olan ip ile gelmiştim
çok şükür burası sayesinde 18 kg verdim
bu gün küçüğün peşinde koşarken fark ettim diyete başlamadan önce 2 adım hızlanınca tıkanıyordum
bu gün rahat koştum arkasından
Koca hafta dikkat edip ben gibi artı çıksan ne yapacaktin eksi çıkmak gibisi var mı canımmm. Hem çok iyi sonucun tebrik ediyorum seniGünaydın herkese
Eki Görüntüle 3489542
Gecen hafta 61.5
Bu hafta 60.9
Fark -0.60
Yüzde 0.97
Daha güzel bir sonuç bekliyordum bu kadar yürümeye dikkat etmeye
LenaG nurovic A Asya89
Teşekkür ederim bal kaptanım haklısın ama sen hazırdın artı çıkmayaKoca hafta dikkat edip ben gibi artı çıksan ne yapacaktin eksi çıkmak gibisi var mı canımmm. Hem çok iyi sonucun tebrik ediyorum seni
Ben dün aksami kapattim derken cocuklar patates kizartti ve ben de yedim aylardir ertelediğim stresli bir telefon konusmasi vardi o bahane , zaten kilo gitmedi bu hafta gibi olumsuz baska bir düşünce ile yedim mslesef. Ilginctir sizin le yarışta oldugumuz aklkmdan çıkmış. Yani nasil olsa hedefimi tutturamadım diye düşündüm ama keske 200 g daha eksik cikmak icin ugrassaydimTarti bildirimim
Gecen hafta :83.5
Bu hafta : 82.9
Fark -600 gr
Yüzdelik: 0.72
LenaG @@Mthn83 Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3489533