- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
oh şifa olsunGünaydın kızlar mutlu sabahlar .
Sirkeli su içildi arkasından kefir keten tohumu chia tohumu 1/2 avokado ve 2 ceviz ile shoothie yapılıp içildi. Normalde avokado asla yiyemedim bu şekilde gideri var
Hoşgeldin hedef kilon nedir
HosgeldinMerhabalar ben de katılabilir miyimm
yumuşamis avokado tattin degil mi ?Günaydın kızlar mutlu sabahlar .
Sirkeli su içildi arkasından kefir keten tohumu chia tohumu 1/2 avokado ve 2 ceviz ile shoothie yapılıp içildi. Normalde avokado asla yiyemedim bu şekilde gideri var
Günaydın kaptanicemGünaydın arkadaşlar
Hayırlı sabahlar
Gününüz harika geçsin inşallah
Sakin ol ben de az veriyorum hep ama en azından kaçamakları yaptığımız halde gidiyor diyetisyeni bıraktığında hemen geri almamış olursun hızlı giden hızlı geri geliyor unutmaKızlar diyetisyen kontrolüne geldim çok az vermişim sinir oldum
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki katılım formunu doldurupMerhabalar ben de katılabilir miyimm
sen merak etmaaaaaa o iş benndddaaaaEyvahlar olsun
senin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum9 ekim
12:00
1 yumurta sarısı,
Salatalık, alabaş
Marul arasına küflü, acuka, humus
9 fındık
18:00
2 küçük tavuk şiş, bikaç kereviz çubuğu
Bikaç lokma et
2 yumurta sarısı
Salata, alabaş
1 lt üzeri su
3 kupa kahve
LenaG
Afiyet olsun yürüyüş eklenmiş9 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 2 galeta
10.30 kefirli smoothie
15.30 2 dilim ekmek 1 tk çilek marmelati
17.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 7-8 çilek 6 badem
18.30 1 kase kabak sote 3 kaşık yoğurt
20.30 4-5 çatal karpuz 1 fincan sütlü kahve
3 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
LenaG nurovic
Afiyet olsun gayet güzel menü09 Ekim menum
11:00
peynirli yumurtali omlet 2 yumurtadan
2 dilim tb ekmegi
3 ceviz
Yesillik
1 tk tahin pekmez
Ara 16:30
sutlu kahve
3 hurma
Henuz aksam yemedim biber dolmasi ysptim 4 tane yerim (buranin dolmalari cok kucuk serce parmagim kadar boylari lutfen gozonunde bulundurulsun)
Su 1 litre
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı9 ekim menüm
Sabah 10.00
2 yumurta ile sıcuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim peynir
2 dilim tb ekmeği
Ara 15.00
Bi tane cennet hurması
Yarım muz
Akşam 17.00
Fırında sebze (kabak patlıcan kapya biber)
Bir kase yoğurt
Bir dilim tb ekmeği
21.30
Çok acıktım annemgildeydim bi kase bamya çorbası yedim
Su 3 lt
LenaG
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra daDüğün hastalık derken benim iştahım açıldı sanırım. İnşallah biraz toparlarım. Yoksa kilo alıcam eksiye geçmek yerine
Dünkü Menüm,
Sabah 9:30
1 mandalina,2 kuru kayısı, türk kahvesi
Öğle 13:00
2 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak kavurması
Ara 15:00
1 avuç dolusu antep fıstığı( paketi bitirdim almıcam bir süre tutamıyorum kendimi)
1 kare bitter çikolata
Ara 17:00
2 tane hardallı gong
Akşam 20:00
200 gr dana eti altında ince yarım lavaş var.
1 brdk alkollü kokteyl
Su 2lt
10800 adım
LenaG
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdigünaydın kızlar
dünki menümü yazıyorum
öğlen diyet yapmaya ve gruba katılmaya karar verdiğim için sabah biraz saçma oldu
sabah 08.30 1,5 dilim patatesli börek :)
kahve
öğlen : 14:00 4 ızgara köfte ve salata ekmek yok
1 türk kahvesi
akşam 20:00 2 kaşık salata yeşillik (eşiminkinden altım 2 çatal), bir kibrit kurusu kadar eski kaşar, 4 tane kuru kayısı.
Su: anca 1 lt içmişimdir.
LenaG
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yaniMerhaba hızlıca dünkü menğmğ yazayım arkadaşlarla dışarıdaydık
Sabah
07.30 2 haşlanmış yumurta
Öğle
12.30
1 kase mantar çorbası
1 fırın tavuk baget
Yeşil salata
Zeytinyağlı börülce
Minik kutu ayran 225ml galiba
17.30
1 kase yulafa 1 muz 3 ceviz
Akşam geceye yaydım hiçbişey yemedim
2 bira
Avuç içi kadar çerez
2lt su
LenaG
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuş9 Ekim menüm
Sabah 9
Kıymalı börek ,4 yeşil biber,kk fazla peynir
11 de
6 badem ,1kuru incir,2ceviz,3 erik
Öğle sonrası komsumda kahve
Bir sıkım tarhana, çok az çekirdek
Akşama 7 de
Tadımlık makarna,bir bardak ayran,bir kade eksili turşu, biber yapılıyor sanırım turşu gibi ödem yapıyor
Bir Trabzon hurması, bir ciltim üzüm
Yürüyüş yoktu akşam evisi yigunlugum vardı malesef
LenaG @Lotus1234 Cicekbocekkaktus
Başlangıçın hayırlı olsun
Aa canım hoşgeldin tekrarMerhabalar ben de katılabilir miyimm
Afiyet olsun pizza mıııDünki Menümü Yazayım, Uyanınca Ilık Limonlu Su,
12.00 Kahvaltı: 4 Adet yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık ev yapım sos, 1 tatlı kaşığı lan ne, 1 adet yumurta, yeşil çay, 1 dilim ekmek
18.00 Akşam Yemeği: 2 Dilim Pizza, 1 Bardak Meyve Suyu
Akşama kadar spor yapıldı, akşam yemeğinden sonra da 1 saat yürüyüş yapıldı, 2 Litre Su İçildiLenaG
Ama ne kadar ve nerden verdin ? Yağdan mı gitmiş ? Eğer öyleyse hiç dert etmeKızlar diyetisyen kontrolüne geldim çok az vermişim sinir oldum
Teşekkür ederim kaptanicem daha dikkatli olmaya çalışırımsenin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorumAfiyet olsun
Afiyet olsun yürüyüş eklenmiş
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra da
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdi
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yani
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuşc.tesiye az kaldı kıaazz ne güzel eksin var koruyalım onuu
Başlangıçın hayırlı olsunsağlıkla gidecek kendileri inşallah
Aa canım hoşgeldin tekrarnerelerdesin
Afiyet olsun pizza mııı
Ama ne kadar ve nerden verdin ? Yağdan mı gitmiş ? Eğer öyleyse hiç dert etme
Hosgeldin
yumuşamis avokado tattin degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?