Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünki Menümü Yazayım, Uyanınca Ilık Limonlu Su,
12.00 Kahvaltı: 4 Adet yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık ev yapım sos, 1 tatlı kaşığı lan ne, 1 adet yumurta, yeşil çay, 1 dilim ekmek
18.00 Akşam Yemeği: 2 Dilim Pizza, 1 Bardak Meyve Suyu
Akşama kadar spor yapıldı, akşam yemeğinden sonra da 1 saat yürüyüş yapıldı, 2 Litre Su İçildi LenaG

Kızlar diyetisyen kontrolüne geldim çok az vermişim sinir oldum
Sakin ol ben de az veriyorum hep ama en azından kaçamakları yaptığımız halde gidiyor diyetisyeni bıraktığında hemen geri almamış olursun hızlı giden hızlı geri geliyor unutma
Diyetisyenler reklam olsun diye de çok verdirmeye çalışıyor ama ben takmıyorum kendi duzenimden pek feragat etmiyorm

senin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum Afiyet olsun
Afiyet olsun yürüyüş eklenmiş
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra da
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdi
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yani
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuş c.tesiye az kaldı kıaazz ne güzel eksin var koruyalım onuu
LenaG
ankee şu anki kilom 65.35
Başlangıçın hayırlı olsun sağlıkla gidecek kendileri inşallah
Merhabalar ben de katılabilir miyimm
Aa canım hoşgeldin tekrar nerelerdesin
Afiyet olsun pizza mııı
Kızlar diyetisyen kontrolüne geldim çok az vermişim sinir oldum
Ama ne kadar ve nerden verdin ? Yağdan mı gitmiş ? Eğer öyleyse hiç dert etme

Teşekkür ederim kaptanicem daha dikkatli olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…