- 14 Şubat 2021
- 1.478
- 9.244
- 108
- 44
Ogunlerini yag ve protein ile doyurucu hale getirmeye çalış. Karatay diyeti gibi . Yoksa araogunlu; arada şeker dustukce meyve olan 5-6 ögunlu diyetlerden yapmak zorunda olursun. Dr. Ayşegül Coruhlu'nun videolarina bakabilirsin. Aclik kan sekeri dengesini falan cok iyi anlatıyor.Kızlar birşey soracağım açlık kan şekerim 55 çıktı , tatlı pek sevmem yemem de ,
Öyle ağır spor da yapmıyorum eliptik yürüş bandı filan. Karbonhidrat dengeö mi doğru değil , şimdi düşük çıkyı diye şekere girmek de istemiyorum
Yarın ne yapsam acaba kahvaltiyaaSenin tabakları ne zaman görsem tok bile olsam aç gibi hissediyprumafiyet eksi olsun canım
Hu huuuuu kırmızı takımın gülleri
Nasılsın?
Kızlar ben maalesef salilari artı geliyorum yahu
Biliyordum yani kaybedecegimi.
Olsun biz önümüze bakalım, c.tesi için tam gaz yola devam.Motivasyonumuzu kaybetmiyoruz.
Menülerden memnunum çok sahanesiniz
Akşam heycanla bekliyorum bildirimleri
@Fit mutlu anne
@Sitare55
@Makaron23
Efenin_Annesi
@Deltavealfa
bluegreeneyes
@Asya89
@Goklerce
@Jou
Boncuk2307
@Tesnim1903
Azmet5255
Sem2024
@dolar milyoneri
@Tutku44
O - 100 bende olaydı demekten kendimi alamamaktayımYok ya o ne ki
tiroidden sonra ödem, felçten sonra lenfödem sorunu var, üstelik öğün sayısı azaldığı için kabızlık problemi yaşıyorum.Ben de anlamadim benimde 200 gitmis rahat 500 bekliyordum daha cok yedigim hafta daha cok verdim yemeye devam mi etsemya dun sksam sadece yogurt yedim kendimi aştim biraz stresli bi hafta benim icin baya gerildim brlki vucudum da reaksiyon verdi.Senun icinde olabilir mi extra gerginlik yaratsn bir durum var mi?
Evet cnm baya geç olmuş.
Geçmiş olsun cnm. Benim de başıma gelmişti ve geceydi bide :) çok zor oluyor öyle kapıda kalakalmak.Bende menümü yazayım. Bugün temizlik yaptım son gündü artık bitti işler. Sonra yine çat kapı görümcem geldi. Oğlumun uyku saatine denk geldi, oğlan halası gelince uyumadı. Habersiz geldikleri zaman sinir oluyorum bir şey de diyemiyorum. Markete gittik geldik ki kapıda kalmayalım mı.Anahtar kapıda kalmış eşim yanına almamış her gün istisnasız alır bugün almayacağı tutmuş ben de dikkat etmedim. Çilingir çağırdık kaç saat onu bekledik, bugün yine acayip bir gün geçirdim.
Neyse yazayım menümü. Sinirlerim çok bozuk
Kahvaltı 13.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çay kaşığı bal
Akşam Yemeği 19.30
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 30-40 gr kadar ton balığı
2,5 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG nurovic
Afiyet olsun canım8 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kare çikolata 2 hurma
10.30 kefirli smoothie
13.00 1 fincan süt artırıcı bitki çayı,9 çilek 6 badem
16.45 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 salatalık 12 beyaz leblebi
19.00 1 kase sulu pırasa yemeği, bol yesil salata, 2 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
20.30 2 kuru incir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG nurovic
Yine harika bı tabak.afiyet olsun canımYarın ne yapsam acaba kahvaltiyaa
Eki Görüntüle 3488274
Akşam yemeğimiz ıspanak yoğurtlaması tavuk haşlama küçücük bir kasenin içerisine 3 yemek kaşığı bilemedinde yemek kaşığı Nohut pirinc pilavi corbayi icmedimöğlen 2 kuru kayısı 1 fincan kahve ve 1 soda ictim2.litre su kapattım günü
Çok az olmuş canım niye öyle oldu
Evet cnm baya geç olmuş.
Her zaman olmadigi sürece telafi edilir.
Afiyet olsun
Geçmiş olsun cnm. Benim de başıma gelmişti ve geceydi bide :) çok zor oluyor öyle kapıda kalakalmak.
Ara öğün yapaymissin iyiydi akşam yemeği çok geç olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Yine harika bı tabak.afiyet olsun canım
Çok az olmuş canım niye öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?