Ay inşallah canım yasağlıklı mutlu bir şekildeYine yaparsın canım inşallah suyu artır en olmadı
Hepimiz çısçıtır olalııımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım yasağlıklı mutlu bir şekildeYine yaparsın canım inşallah suyu artır en olmadı
Hepimiz çısçıtır olalııımmmm
İnşallah tabi sağlıkla kolaylıkla yağlardan kilo veriyoruz zaten bizAy inşallah canım yasağlıklı mutlu bir şekilde
valla tartı böyleydi sabah. mutlaka ödem de vardır.yanlış yazmış olabilir misin
2 günde bu kadar fark olmaz ki birşey sana ciddi ödem yapmış
Harika bir menü olmuş.LenaG nurovic
8 Ekim menüm
Sabah 9:00
1 avuç nar
2 sütlü kahve
12:00
5/6 yk nohut yemeği
2/3 yk pirinç pilavı
Salata
15:30
1 sade türk kahvesi
3/4 fıstık
18:00 bitti akşam yemeği
1 tabak peynirli salata
Normalde çok yiyordum salatayı bu gün sanki gün içinde biraz fazla yediğim için toktum onun için porsiyonu azalttım
Su 2 litre olur
Spor 5 bin adım
Hazırlık yaptığım için fazla yürüyüşe çıkamadım
Afiyet olsun08.10.24
08.00
1 haşlanmış yumurta domates, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek,zeytin 7 tane, 1 çk pekmez
11.00 sütlü kahve
12.30
1 mandalina, yoğurtlu kabak salatası 2 YK makarna,1 kabak rendeledim çiğ olarak
17.00 sade kahve,6 badem
19.00
2 tavuk baget ,patlıcan ve biber fırınladim, 1 dilim ekmek az turşu
Şu:2.5 lt LenaG nurovic
-200 benim
Cts 61.5
2 tabak makarna mı yanlış mı yazdın canımLenaG
8 Ekim Salı
8: 1 yumurta
1 dilim tahin ekmegi ( un yerine tahin ve yumurta var )
3 dilim karisik peynir
Salatalik , jalopeno turşu
12: kahve yaninda
25 kalorilik bir parca protein bar
14: 30
Müsli: 1 çb kefir, 1 incir, 1 kucuk Trabzon hurması, 10 fistik,5 badem , 5 yesil üzüm
Doymadim.2 kanat , 2 dilim kırmızı pancar tursusu, 1 cay bardagi tursu suyu
50 kalorilik sekerli birşey
Hala doymadim 1 trabzon hurmasi 15-20 üzüm
50 kalorilik sekerli seyden 3 adet daha
2 yk tarhana cipsi, 10 fındık, 2 yk cacık
2 tabak makarna , 3 dilim pancar turşusu ve suyu ile 17:30 finiş
Ben de 200 gr verdim ama senin sporun vardi daha fazla vermeni bekliyordum gerci kilon az kilo azaldikca verme zorlasiyorCts 61.5
Salı 61.3 canım
Senin nasıl eski rakibemmm
Ya kizlar nasil oluyor da üçümüzde 200 gr veriyoruz( dolar milyoneri )sanirim kiminle yarisorsam maslesef onun kaderini etkiliyorum ya bari cumartesiye kadar sıkalim dişimizide 1 kilo verelim kizlarboyle giderse ekim ayi sonunda istedigim kiloda olamiycam-200 benim
malesef2 tabak makarna mı yanlış mı yazdın canım
150 Gr verdim canm cmtsden bu yanacanım böyle yaparak verebildinmi acaba pek dengeli gelmedi bana
Az kaptanım ama bişeyler hazirlayasim gelmiyor meyve falan gecistiruyorum bendeHepimiz çok etkileniyoruz çok çok kötü günlerden geçiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Çocuklarımızı korusun, iyi insanlarla karşılaştırsın .
Afiyet olsun canım un helvası emzirdigin için affittim
Kırarsın sen, ben sana yürekten inanıyorum.
Olabilir canım uzulmek yok biz kazanacağız gün sonunda
Harikasın dostum tbk ederimmmm
Kız naptın sen çok az değil mi canım
Wuuuuuuuuuuu yakıyorsun ama sen harikasın
Tbk ederim
Vay vay vay
Ayakta selam durup eğiliyorum önünde.
Canı gönülden kutlarım
Geçmiş olsun cnm benimde kız hasta
Sabit olmak da çok iyi canım üzülme sakın
Tbk ederim
Çok guzellll
Afiyet olsun guzzum
Doğru diyorsun canm bugün yedim protein60'in ilk yarısına adim atılmış
Yalniz dünkü menun cok azdi hep meyveydi, 60-65 g protein almaya calis ki kas gitmesin degil mi
Bu ara bişeyler yapmaya çok üşeniyorum hazır takılıyorum kaptanım ama artık dikkat etmem lazım farkındayım bunun sebze protein tüketmem lazımTebrik ederim canım çok sevindim e ben didim günlük alman gerekeni bir öğünde almışsın bitmiş ama sen yine de tek öğüne yönelme regl düzenini kötü etkiliyor
Tebrik ederim Jou cum
Canım dün akşamki geç yenen yemek ödem yapmış olabilir e tartı da 1 kg fazla tartıyorsa 2.5 fazla çıkman normal. 19 lt 20 gösteriyorsa çıkan sonucu 1 kg eksik baz alalım
İyiyim canım rutin kullandığım ilaç bitti onu yazdırdım.
Afiyet olsun yarım kaşıktan bişi olmaz süt olsun inşallah
Tümaydın canım Canım moral bozmak yok 100 gr artı nedir ki normal rutinini bir değiştirmeyi denedin mi karb.azalt protein çoğalt gibi veya k.yemiş/meyveyi azaltmak gibi şeyler
Tünayyddıınnn
Canım normal bu zamana kadar güzel geldin elbet bir takılma olacaktı ama önemli olan senin kafa buna takılmasın biraz menülerle oynama yap bakalım değişecek mi
Canım normalde yaptığının yarısıyla en fazla 2 günde bitecek gibi yapsan yemekleri
Tünaydın canım
Eksi gelmiş ne güzel tebrik ederim uykusuzluk çok ödem yapıyor
Geçmiş olsun
Çok tebrik ederim canım 3 günde harika bir eksi
Afiyet olsun canım ama sadece karb.la olmaz bu kadar kısma nirde bakalım senin sebzelerin?
Vaay süper eksi tebrik ederim canım
Maşallah süper eksi tebrikler canım
Tünaydııınn
Hemen bol yeşil yapraklı sebzeye ağırlık verelim canım ve suyu arttırmaya çalışalım
Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Sabit gelmek de güzeldir
Tebrik ederim canım
Beyaz ekmek mi ooo afiyet olsun
Tünaydın canım
yanlış yazmış olabilir misin
2 günde bu kadar fark olmaz ki birşey sana ciddi ödem yapmış
Olsun yavaş yavaş gidiyor moral bozma tam da böyle zamanlarda inat etmek lazım. Bak şimdi vücut kazandı o tatlıyla o vücudun sahibi sensin ve senin dediğin olacak işte o ka
Çok tebrik ederim canım güzel eksi
Kahvaltıda accuk reçel için bişi demiyorum hadi ama accuk kavanozu yarılama kıaazz
Bu kabızlığa apa nın bir formülü yok mudur acep