Tebrik ederim canım çok sevindim
e ben didim günlük alman gerekeni bir öğünde almışsın bitmiş ama sen yine de tek öğüne yönelme regl düzenini kötü etkiliyor
Tebrik ederim Jou cum
Canım dün akşamki geç yenen yemek ödem yapmış olabilir e tartı da 1 kg fazla tartıyorsa 2.5 fazla çıkman normal. 19 lt 20 gösteriyorsa çıkan sonucu 1 kg eksik baz alalım
İyiyim canım rutin kullandığım ilaç bitti onu yazdırdım.
Afiyet olsun
yarım kaşıktan bişi olmaz süt olsun inşallah
Tümaydın canım
Canım moral bozmak yok 100 gr artı nedir ki
normal rutinini bir değiştirmeyi denedin mi karb.azalt protein çoğalt gibi veya k.yemiş/meyveyi azaltmak gibi şeyler
Tünayyddıınnn
Canım normal bu zamana kadar güzel geldin elbet bir takılma olacaktı ama önemli olan senin kafa buna takılmasın
biraz menülerle oynama yap bakalım değişecek mi
Canım normalde yaptığının yarısıyla en fazla 2 günde bitecek gibi yapsan yemekleri
Tünaydın canım
Eksi gelmiş ne güzel tebrik ederim
uykusuzluk çok ödem yapıyor
Geçmiş olsun
Çok tebrik ederim canım 3 günde harika bir eksi
Afiyet olsun canım ama sadece karb.la olmaz bu kadar kısma nirde bakalım senin sebzelerin?
Vaay süper eksi tebrik ederim canım
Maşallah süper eksi tebrikler canım
Tünaydııınn
Hemen bol yeşil yapraklı sebzeye ağırlık verelim canım ve suyu arttırmaya çalışalım
Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Sabit gelmek de güzeldir
Tebrik ederim canım
Beyaz ekmek mi ooo
afiyet olsun
Tünaydın canım
yanlış yazmış olabilir misin
2 günde bu kadar fark olmaz ki birşey sana ciddi ödem yapmış
Olsun yavaş yavaş gidiyor moral bozma tam da böyle zamanlarda inat etmek lazım. Bak şimdi vücut kazandı o tatlıyla o vücudun sahibi sensin ve senin dediğin olacak işte o ka
Çok tebrik ederim canım güzel eksi
Kahvaltıda accuk reçel için bişi demiyorum hadi ama accuk kavanozu yarılama kıaazz
Bu kabızlığa apa nın bir formülü yok mudur acep