Bu köfte bildigimiz etli bir köfte degil mikusura bakma Elbistan'da algilarim bozuldu , kisira "kıyma " dedikleri ve bulgurdan icli köfte yaptiklari icin et köfte diye yeni bir tanim vardi şimdi sen de sıķım falan deyince gözümde cig köftemsi şeyler canlandi
Niye yazmadın halka tatli tulumba simit yazdim diye bütün şimsekleri ben cektimLenaG nurovic
Günaydın kızlar
Cumartesi 77.60
Bu gün 77.10
Fark -0.500
Ay kızlar dengelemek gerçekten çok önemliymiş bu hafta onu iyice anladım.
Cumartesi utancımdan menümü yazamadım
Salam
Halka tatlı
Haşlanmış et
Sarma falan yemiştim
ama pazar gününden başladım hafif beslenmeye ve bu gün meyvesini aldıminşallah hep böyle güzel sonuçlar alırım
sen kırmızı elma oldun artık panoya asıldın alsanda versende biz seni oyle biliyoruzayy alıp alıp geri geliyorum neydem kız grup motivasyonu harika cidden eğlenceli arkadaşıl kurduk burda hepimiz sankimm ne biliyim toplanıp bir araya geldiğimiz arkadaş grubu gibi bende aranızda fasulye gibi takılıyorum işte
sesli güldüm buna yaaNiye yazmadın halka tatli tulumba simit yazdim diye bütün şimsekleri ben cektim
Ikimiz yazsaydik daha iyi olurdu belkisuc ortagi olurduk
Tebrik ederim guzel gitmiş. Bence sen de yiyerek zayifliyorsun yemezsen gitmiyor
7 yil yaşadım . evet mesaji sonra okudum ama ilk mesajda köfte yazmışsıkım deyince acaba cig kofte olabiler mi dedim? Yok dedim olamaz, yapmaz Kemalim , sali aksam yemez dedim yemiş @tomrs
Canımmsin yaa uzunca da yazmışsın kurdelalarin en güzelleri size de takılsın çıpcitir kızlar olalım hepimiz inşallah canımm benimm aminnnsen kırmızı elma oldun artık panoya asıldın alsanda versende biz seni oyle biliyoruz
okuma başlayana kırmızı kurdela eger hızlı okuyorsa beyaz kurdela verilirdi sen ikisini aldın yakana taktın
masallah cok guzel verdin arkadaşım aynen burda beraber takılıyoruz hayat oldukca karmaşık en azından kendi bedenimize iyilik yapıyoruz cabalıyoruz burda herkes iradesiyle savasıyor sonra takımlar girince işin içine o motivasyonda geliyor
ben kahvaltı tabagımı sunum icin degil sırf ordaki marulu yiyeyim baska ekmek yemeyeyim diye atıyorum yoksa irademe gercekten sahipcıkamiyorum ekmek konusunda
Beyaz ekmege her kahvaltigi koyup lokma lokma yemegi severim. O tabagı yapınca oyle olmuyor tam bugday ekmegi ve marul ile yiyorum bana cok iyi geliyor
aminnnnn hepimiz şöyle çıtırlar ligi olalım koruyalımmmCanımmsin yaa uzunca da yazmışsın kurdelalarin en güzelleri size de takılsın çıpcitir kızlar olalım hepimiz inşallah canımm benimm aminnnama bende ekmeksiz tamamen yapamıyorum illa iki üç dilimde olsa var gün içinde en azından tam buğdaya kaçarak yemeye çalışıyorum bende
Hepimiz çok etkileniyoruz çok çok kötü günlerden geçiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Çocuklarımızı korusun, iyi insanlarla karşılaştırsın .İyi akşamlar kızlar 2 gundur ugrayamadim buraya bedenen iyiyim ama ruhen cokusteyim su katledilen 2 kız cok etkiledi ya hic bi sekilde can almanin bi anlasilir tarafi yok tabiki ama bi cinnet anı diyip öldürmek farklo planlayarak vahşice parçalamak dahası bi annenin sahit oldukları cok fenayim bugun yine tüm gün salak salak yattım
6 Ekim Pazar
Abartmadan pazar kahvaltisi yaptim
Öğle cayla bi iki kurabiye yedim
Aksam salata ve balikti menüm
Yemekten sonra yarım kocan köz mısır
Su 1.5 anca olmustur evde degildik yanima su almayi unutmusum cok içemedim
Spor yok
7 Ekim Pazartesi
Kahvaltı
Domates,salatalık
Peynir, zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak süt
Öğle
1 bardak süt
Yarım yufka peynir
3 dilim kavun
Akşam
Salata
Firinda az yağlı sebze
1 yk yoğurt
1 dilim kavun
Su 1.5 lt
Spor yok
nurovic LenaG
Afiyet olsun canım7 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 2 hurma
10.30 kefirli smoothie, yarım dilim peynir 3 zeytin
12.30 1 köfte 3 közlenmiş biber 1 dilim ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 mandalina, 6 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 5 kaşık kuru fasulye, 1buyuk kase yoğurtlu mor lahana salatası, 1 dilim ekmek
20.30 yarım kaşık un helvası
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG nurovic
Kırarsın sen, ben sana yürekten inanıyorum.
Olabilir canım uzulmek yok biz kazanacağız gün sonunda
Harikasın dostum tbk ederimmmmLenaG nurovic
Günaydın kızlar
Cumartesi 77.60
Bu gün 77.10
Fark -0.500
Ay kızlar dengelemek gerçekten çok önemliymiş bu hafta onu iyice anladım.
Cumartesi utancımdan menümü yazamadım
Salam
Halka tatlı
Haşlanmış et
Sarma falan yemiştim
ama pazar gününden başladım hafif beslenmeye ve bu gün meyvesini aldıminşallah hep böyle güzel sonuçlar alırım
Kız naptın sen çok az değil mi canım
Wuuuuuuuuuuu yakıyorsun ama sen harikasın
Vay vay vay
Geçmiş olsun cnm benimde kız hastaEki Görüntüle 3488019 Eki Görüntüle 3488021 dünkü menüm çok aktif olamadım çocuklarım hastaydı Kaptanımnurovic LenaG Jou
Sabit olmak da çok iyi canım üzülme sakın
Tbk ederim
Çok guzellll
60'in ilk yarısına adim atılmış
Sağol canım benimSiisttt noluyo bakim burda, açılın ben geldim aaaaa
Yeni olmak eski olmak mesele değil, mesele kiloları göndermek kızlar kim daha çok çalışırsa o kazanır.
Geçmiş olsun canım
Sağol canım valla çok bulaşıcı insanlah oğlunada bulaşmaz şuan nasıl Minişkuzummmm hemen sıcak su limon az karabiber az bal dök iç iyi gelir boğazına
aşkoo bende pek iyi sarılmamm kızımda öksürüyor eczaneye gidip aferin şurup alcam ilerlemeden vereyim daha iyi
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?