- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
Sağol balım sıkıntılı bir dişmiş doktor sen buna nasıl dayandın dedi birkaç gün ağrı çekeceksin ddi. Yapaöadı ilaç koydu geçicı dolgu koydugeçmiş olsun canım
nurovic kaptanımm kaptanımm sana sürprizimm varr ama yağ değildir ödem gitmiştir bence yinede emin olmak için saat 10 u bekliyorum bi yerde tartılcamm
Bu köfte bildigimiz etli bir köfte degil miLenaG , Cicekbocekkaktus Lotus1234
7 Ekim menü
12 de
3 erik
3 de komsumda
8 sıkım köfte,üç turşu, küçük kase salata,tadımlık pasta, bir firinda sigara börek ,
Akşam 6 da
Bir buçuk Trabzon hurması,bir erik
Akşam yürüyüş 11 bin adim
yoo baya çiğ köfte bi sonraki mesajında yazıyor kız ahahaahha sen elbistanda mı yaşıyorsunBu köfte bildigimiz etli bir köfte degil mikusura bakma Elbistan'da algilarim bozuldu , kisira "kıyma " dedikleri ve bulgurdan icli köfte yaptiklari icin et köfte diye yeni bir tanim vardi şimdi sen de sıķım falan deyince gözümde cig köftemsi şeyler canlandi
ohh afiyet olsun tutkucumm
üzülme canım çok fark yok cumartesi eksiye dönersin inşallahCumartesi 74.3
Bugün 74.9
Fark +600
Beslenme düzenini değiştirince ve hiç sebze yemeyince böyle oldu büyük ihtimal inşallah Cumartesi ye - eksi gelip artıdan kırtulurum
LenaG
sagol kuzumohh afiyet olsun tutkucumm
canımmm gecmis olsunSağol balım sıkıntılı bir dişmiş doktor sen buna nasıl dayandın dedi birkaç gün ağrı çekeceksin ddi. Yapaöadı ilaç koydu geçicı dolgu koydu
7 yil yaşadım . evet mesaji sonra okudum ama ilk mesajda köfte yazmışyoo baya çiğ köfte bi sonraki mesajında yazıyor kız ahahaahha sen elbistanda mı yaşıyorsun
ayy alıp alıp geri geliyorum neydem kız grup motivasyonu harika cidden eğlenceli arkadaşıl kurduk burda hepimiz sankimm ne biliyim toplanıp bir araya geldiğimiz arkadaş grubu gibi bende aranızda fasulye gibi takılıyorum iştesagol kuzum
hala atmadılar seni demi
gerci artık tek degilsin nurovic te 4 lere düstü zalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?