- 28 Aralık 2023
- 6.250
- 18.973
- 168
Harika sevindim canım senin adına inşallah istediğin göbüşün de gider çısçıtır olursunAçlık olmayacak canım artık.
45 e düşüp koruma donemini Dr la beraber yonetecez. O kadar uğraşıp veriyoruz aslında koruma dönemi daha önemli.
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin örtmenimKızlar dünden beri aşırı yoğunum ve geceden beri de dişim ağrıyor işaç bile fayda etmedi 4 gibi diş randevum var. 5 de kızımı alacam eve bırakacam. 5.30 da okul aile birliği toplantısı var. Eve gelişim en iyi ihtimal yediyi bulur
Trafik yoğun, geçmiş olsun canımKızlar dünden beri aşırı yoğunum ve geceden beri de dişim ağrıyor işaç bile fayda etmedi 4 gibi diş randevum var. 5 de kızımı alacam eve bırakacam. 5.30 da okul aile birliği toplantısı var. Eve gelişim en iyi ihtimal yediyi bulur
Aynen canım buna da kanal demiştiBu da baska diş herhalde. Geçmiş olsun
akşama kırmızı biberli dolmam var salatam ve yogurdum var kaptoşummKırmızı takımın gülleri
yarın salı, kaptaniniz olarak tartiya cikacam malum. O yüzden akşamı hafif gecircem
Menülerinizi akşam merakla bekliyorum.
Aman diyim kaçamak falan yapmayın.
Ödem yapacak şeylerden uzak durun cissss
Yürüyüşe çıkma imkanı olanlar yürüsün lutfennnnnnnnn. Bugün bana yarın size.
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
dolmanın içinde ne varrakşama kırmızı biberli dolmam var salatam ve yogurdum var kaptoşumm
bol kiyma var kuzum vallaha bi avuctan az pirinc var kıyma zayıflatıyorr kızlar halamın diyetisyeni vermiş 2 kaşık kadar pirinçten neolur koca tencerededolmanın içinde ne varr
koca tencereye full kıyma ise battık kız ozamanbol kiyma var kuzum vallaha bi avuctan az pirinc var kıyma zayıflatıyorr kızlar halamın diyetisyeni vermiş 2 kaşık kadar pirinçten neolur koca tencerede
Hemde ne guzel olur ahhh ahhyogurt ve et türu olsaymis bu kadar mskarna yenmezdi sanki. Belki de canin cekti bilemiyirum.
Afiyet olsun
B12nin alt siniri 167 üst siniri 850cok aralik var ve üst sinira yakin tutun deniliyor
Hic gözüm yokben yedim yiyecegimi
Hoş geldin ❤ ooo eliptik bisiklet de çevrilmis
Olur mu kusursayende hayal etmek guzel
Kizlar ne guzel olur degil mi@tomrs Beyaz leylak @Lotus1234
Ekim sonu 79
Kasim sonu 75
Aralik sonu 71
Ocak sonu 68
Şubat sonu 65
Mart sonu 62
Nisan sonu 59
Mayis sonu 57
Haziran sonu 55
Sonrasini hayal edemedim
dilediğin kadar kuzum tabiiki ev kalabalık misafir var oyüzden ôylekoca tencereye full kıyma ise battık kız ozaman
Ben de dolmalarımı full kıyma yapıyorum az tutsun diye pirinç atıyorum avuç içinin de miniği. Güzel oluyor yoğurtla . Proteinbol kiyma var kuzum vallaha bi avuctan az pirinc var kıyma zayıflatıyorr kızlar halamın diyetisyeni vermiş 2 kaşık kadar pirinçten neolur koca tencerede
evett evettt gayet doyurucu oluyo diyetisyen bile verdi bizde şaşırdık aaaa dedik dogru biber dolma sonucta sebze yanii hic düşünemezdik halam hatta karabuğdaydan yapıyor gayette pirinç gibi oluyor annemde olmadığı için mecbur öyle kullandi ama sıkıntı yok doyduk çok şükür son litre suya devamm sonrada 10da maden suyu iceceğum zencefilli tarçın yarın olan hayrollaaaaBen de dolmalarımı full kıyma yapıyorum az tutsun diye pirinç atıyorum avuç içinin de miniği. Güzel oluyor yoğurtla . Protein
Kaptancımmmmm yemeeemi yidim yürüyüşümü yaptımKırmızı takımın gülleri
yarın salı, kaptaniniz olarak tartiya cikacam malum. O yüzden akşamı hafif gecircem
Menülerinizi akşam merakla bekliyorum.
Aman diyim kaçamak falan yapmayın.
Ödem yapacak şeylerden uzak durun cissss
Yürüyüşe çıkma imkanı olanlar yürüsün lutfennnnnnnnn. Bugün bana yarın size.
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Önemli olan yarışmak bebişSen beni çiğ çiğ yemişsin bacim beyse dersimi aldim yaris yok artikhedefim 11 bin en fazla 12 bin di yuruyuse basladim yagmur basladi eve geri dondum direk oglumu matematik calistirmaya basladim hatta aksam yemek yapamadim gecistirdik oyle yani benim sonuc asagidaEki Görüntüle 3487854
Çocukları uyutamayınca yapamadım leslieLenaG
Kahvaltı 1 dilim ekmek biraz sos ve üzerine peynir
Ara Türk kahvesi 1 kare bitter
Saat 15:00 3,4 yk havuç tarator 1 bardak yeşil çay
Akşam 17:00 1 servis kaşığı pirinç pilavı avuç içi kadar tavuk ve 1 elma dilimi patates ( fırında ) kabak sandal peynirli 3 yk yoğurt
Su henüz 2 litre olmadı yatana kadar içerim artık
15 dk Leslie yapıcam çocuklar uyuyunca yazarım tekrar onu
Afiyet olsun canımIyi akşamlar güzeller bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Sabah 10.00 diyet tandır lavaş içine 1 yumurta bol maydanoz dereotu peynir ile dürüm+4 zeytin çay
Ara 12. 00 tarcinli beyaz çay 2 ceviz
Ara 15.00 Türk kahvesi + züber
Akşam 17.50 18.00 5 anne köftesi 2 kaşık pesto soslu makarna bol salata ayran
Birazdan çay içerim
Yarım saatten fazla yürüdüm ama adım sayarım kayıp
LenaG nurovic
Yarın hafiften leslie yapmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?