- 23 Haziran 2019
- 9.247
- 41.866
- 548
Afiyet olsun suyu arttırırsak çok iyi olur canım bir de belki o sırada alternatif yoktur ama beyaz ekmek kan şekerini birden yükseltiyor tam tahıllı tercih etsen süper olurmuş6 Ekim Menü ve Spor
10.30 ,4 yk kıymalı yumurta, 2 ctl labne, 2 dilim peynir, 1 ctl bal, 2 dilim beyaz ekmek, ,marul , roka
13..00 1 elma , 1 kucuk lokum
16.00 1 kase mercimek corbasi
18.00 1 kase yogurt, 4 yk sucuklu kuru fasulye 3 yk princ pilavi
19..00 1 elma , 3 ceviz ,
bolca temizlik
1.5 lt
nurovic LenaG
Günaydın kırmızı kaptanım ah ah durumum çok zor kaptan olunca rakibe azıcık sataşayım diyorum ama aynı zamanda hepiniz benim fıstıklarımsınızGünaydın masterfit ailesinin güzel kizlari.
Güzel bir hafta olsun herbirimiz için.
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın hayırlı haftalar canım❤
❤
Günaydın hayirli mutlu haftalar herkese
Afiyet olsun ayy kapuska çok severim bütün yaz karnabahar ve lahana zamanını bekledim06 ekim 2024
AÇ KARNA ; türk kahve yarım litre su
11.00
kırmızı biberli kavrulmuş soğanlı kıyma küçük kase kadar
6zeytin
salatalık
2dilim çavdar
rezene kimyonlu çay
15.00
azcık kıymadan yumurta kırdım
1dilim çavdar
18.00
kahuska 1tabak
2.5 litre su
nurovic LenaG @Efenin_Annesi
efoşta kızları hastalandı gelemedi
Günaydın canım hee yolculuk kahvaltısı mıydııı o zaman lafım yokGünaydın kaptaniçem dün sabah evden çok erken çıktık vee yeğenimin kardeşimin yediği bir poşet dolusu pastane ürününü kendimi tutup sadece yazdıklarımı yedim
Nasıl boşuna yapıyor muşsun ? Geçen sen demedin mi incelmişim diye demek ki boşuna değil ödem olur vs bunlar tartıya bazen yansımaz sen yolundan devam et canım kesinlikle doğru yoldasın.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar. Kan tahlili sonuçlarım çıkmış. Sağlıklı ocağı d vitamini bakilmiyormus ama diğerlerine bakmış. İnsülin ve direnci 15 den 7 ye düşmüş bu çok iyi , crp de düşmüş ama b 12 vitamini yoğun bir şekilde kullanmama rağmen yükseleceğini düşmüş tuhaf yani . Birde ben diyet yapıyorum ama yine artiyim çok sıkıldım bu durumdan resmen boşuna diyet yapıyorum 15gundur
Günaydın canım iyi haftalarGünaydın kızlar iyi haftalar
Afiyet olsun kahvaltı çok az olmuş ama aynı zamanda muz da geç olmuş biraz yeşil yapraklı sebze eklesek çok güzel olur6 Ekim pazar
13.00
3 adet kepekli galeta
15.00
2 ceviz içi
Yarım pitaya meyvesi
19.00
Bir ufak kase terbiyeli şehriye çorbası
4 yk kıymalı bamya
2 yk yoğurt
20.30
Bir ufak muz
Su:2 lt