Afiyet olsun6 Ekim Menü ve Spor
10.30 ,4 yk kıymalı yumurta, 2 ctl labne, 2 dilim peynir, 1 ctl bal, 2 dilim beyaz ekmek, ,marul , roka
13..00 1 elma , 1 kucuk lokum
16.00 1 kase mercimek corbasi
18.00 1 kase yogurt, 4 yk sucuklu kuru fasulye 3 yk princ pilavi
19..00 1 elma , 3 ceviz ,
bolca temizlik
1.5 lt
nurovic LenaG
Günaydın kırmızı kaptanımGünaydın masterfit ailesinin güzel kizlari.
Güzel bir hafta olsun herbirimiz için.
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın hayırlı haftalar canım❤
❤
Günaydın hayirli mutlu haftalar herkese
Afiyet olsun06 ekim 2024
AÇ KARNA ; türk kahve yarım litre su
11.00
kırmızı biberli kavrulmuş soğanlı kıyma küçük kase kadar
6zeytin
salatalık
2dilim çavdar
rezene kimyonlu çay
15.00
azcık kıymadan yumurta kırdım
1dilim çavdar
18.00
kahuska 1tabak
2.5 litre su
nurovic LenaG @Efenin_Annesi
efoşta kızları hastalandı gelemedi
Günaydın canım hee yolculuk kahvaltısı mıydııı o zaman lafım yokGünaydın kaptaniçem dün sabah evden çok erken çıktık vee yeğenimin kardeşimin yediği bir poşet dolusu pastane ürününü kendimi tutup sadece yazdıklarımı yedim
Nasıl boşuna yapıyor muşsun ? Geçen sen demedin mi incelmişim diye demek ki boşuna değil ödem olur vs bunlar tartıya bazen yansımaz sen yolundan devam et canım kesinlikle doğru yoldasın.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar. Kan tahlili sonuçlarım çıkmış. Sağlıklı ocağı d vitamini bakilmiyormus ama diğerlerine bakmış. İnsülin ve direnci 15 den 7 ye düşmüş bu çok iyi , crp de düşmüş ama b 12 vitamini yoğun bir şekilde kullanmama rağmen yükseleceğini düşmüş tuhaf yani. Birde ben diyet yapıyorum ama yine artiyim çok sıkıldım bu durumdan resmen boşuna diyet yapıyorum 15gundur
Günaydın canım iyi haftalarGünaydın kızlar iyi haftalar
Afiyet olsun6 Ekim pazar
13.00
3 adet kepekli galeta
15.00
2 ceviz içi
Yarım pitaya meyvesi
19.00
Bir ufak kase terbiyeli şehriye çorbası
4 yk kıymalı bamya
2 yk yoğurt
20.30
Bir ufak muz
Su:2 lt
LenaG
GünaydııınnCümleten günaydınlar hanımlar
canım istemedi canım kahvaltı. muzu da halsizim enerji versin diye tercih ettim :)Afiyet olsunsuyu arttırırsak çok iyi olur canım bir de belki o sırada alternatif yoktur ama beyaz ekmek kan şekerini birden yükseltiyor tam tahıllı tercih etsen süper olurmuş
Günaydın kırmızı kaptanımah ah durumum çok zor kaptan olunca rakibe azıcık sataşayım diyorum ama aynı zamanda hepiniz benim fıstıklarımsınız
Günaydın canım
Günaydın hayırlı haftalar canım
Afiyet olsunayy kapuska çok severim bütün yaz karnabahar ve lahana zamanını bekledim
Günaydın canım hee yolculuk kahvaltısı mıydııı o zaman lafım yok
Nasıl boşuna yapıyor muşsun ? Geçen sen demedin mi incelmişim diye demek ki boşuna değil ödem olur vs bunlar tartıya bazen yansımaz sen yolundan devam et canım kesinlikle doğru yoldasın.
Günaydın canım iyi haftalar
Afiyet olsunkahvaltı çok az olmuş ama aynı zamanda muz da geç olmuş biraz yeşil yapraklı sebze eklesek çok güzel olur
haklısın kaptanım evde yoktu o ekmekten ama bugunnvarAfiyet olsunsuyu arttırırsak çok iyi olur canım bir de belki o sırada alternatif yoktur ama beyaz ekmek kan şekerini birden yükseltiyor tam tahıllı tercih etsen süper olurmuş
Günaydın kırmızı kaptanımah ah durumum çok zor kaptan olunca rakibe azıcık sataşayım diyorum ama aynı zamanda hepiniz benim fıstıklarımsınız
Günaydın canım
Afiyet olsunayy kapuska çok severim bütün yaz karnabahar ve lahana zamanını bekledim
Nasıl boşuna yapıyor muşsun ? Geçen sen demedin mi incelmişim diye demek ki boşuna değil ödem olur vs bunlar tartıya bazen yansımaz sen yolundan devam et canım kesinlikle doğru yoldasın.
Afiyet olsunkahvaltı çok az olmuş ama aynı zamanda muz da geç olmuş biraz yeşil yapraklı sebze eklesek çok güzel olur
Afiyet olsun guzzum
Akşamki ekmeğe gerek yoktu ve bir avuç yeterliydi kuruyemiş. Tabi bence
Süper afiyet olsun canım
Başarılıafiyet olsun canım
Afiyet olsunsuyu arttırırsak çok iyi olur canım bir de belki o sırada alternatif yoktur ama beyaz ekmek kan şekerini birden yükseltiyor tam tahıllı tercih etsen süper olurmuş
Günaydın canım
Tamam kaptanım dikkat edeceğim bugünAfiyet olsun bugün baya protein olmuş
Afiyet olsunödül günlerimiz dışında biraz bazı cezbedici yiyeceklere karşı dirençli olalım canım o kadar emek veriyorsun çorba da çok geç olmuş. P.tesi menüsünde suyun miktarını 2.5-3 gibi yapalım ki ödem olarak yapışmasın
yaaaaa kapuska annem cok eder ben evimde edemiyorum eşim kokusundan rahatsız olduğu için bide onun sayesinde kilo vermistim bekarkenAfiyet olsunsuyu arttırırsak çok iyi olur canım bir de belki o sırada alternatif yoktur ama beyaz ekmek kan şekerini birden yükseltiyor tam tahıllı tercih etsen süper olurmuş
Günaydın canım
Tatile gidecek o yüzden dönüşte burdayımAfiyet olsun oyy bugün kaçmış baya karb.olmuş
Çok geçmiş olsun
15-20 gün niye bekliyorsun gel hemen
Afiyet olsun neyseki 2 sıkımda kalmışsınakşamki kızartma yerine fırın olsa iyi olurmuş
Afiyet olsunekmeklerce
Afiyet olsun gayet güzel bir giriş oldu
Afiyet olsun kahvaltı kuru olmuş biraz ama akşam toparlamışsın
Afiyet olsun
Geçmiş olsun
Evet kaptaniçem yolculuk kahvaltısıydı dün mezarlık ziyaretlerimiz için erken çıkmıştık çok uzaktalar bende bir mani çıkmazsa çarşamba günü dönücem kızımı özledim oda oda beni arar babası karaciğer takviyesini ancak patiklerine sürerek yedirebiliyoriyet olsunsuyu arttırırsak çok iyi olur canım bir de belki o sırada alternatif yoktur ama beyaz ekmek kan şekerini birden yükseltiyor tam tahıllı tercih etsen süper olurmuş
Günaydın canım
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Çok da güzel bir öğün afiyet olsungünaydın herkesee
gece 273638292862 kez uyanan bebegimle mukemmel uyumus gibi pozitif gunaydın yineddee
Eki Görüntüle 3487572
LenaG
nurovic
bu ekmek bana hayatta yetmez
ama marulla idare edicem
Günaydın öğretmenimGünaydın herkese. Bismillah dedik başladık yine aralıklı oruca
Günaydın canımGünaydın kizlardün giremedim çok iki gün menü yazmayı unutmuşum hemen yazayim
Patiklerini seveyimEvet kaptaniçem yolculuk kahvaltısıydı dün mezarlık ziyaretlerimiz için erken çıkmıştık çok uzaktalar bende bir mani çıkmazsa çarşamba günü dönücem kızımı özledim oda oda beni arar babası karaciğer takviyesini ancak patiklerine sürerek yedirebiliyor
Ahahah bak yaKaptanım arkadaş kendi kendine tiribe girdi
Hepimiz biliyoruz ki ilk haftalarda kilolar güzel gider sonra kilo verimi yavaşlar.
Şimdi doğru söyledim diye suç mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?