- 14 Şubat 2021
- 1.394
- 8.798
- 43
30 Eylul Pazartesi
11 Kahvslti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Yesillik
1 tk tahin pekmez
16:00
1 sutlu filtre kahve
Diyet bar 100 calori
20:00 burasi kotu yazmayayim
Su 2 litre
10 bin adim (1bucuk saat yurudum tam.adim sayisini bilmiyorum en az 10bin)
01 Eylul Sali
Kahvslti 12:00
Peynirli ,kasarli omlet (2 yumurta)
(Kaşari diyetisyen gunde 50 gr alabilirsin demisti o yuzden katiyorym az miktarda herseye)
2 dilim tb ekmegi
Salatalik domates
5 zeytin
1 kirmizi paprika biber tursusu
1 sutlu filtrd lahve
3 hurma 5 kaju
19:00
Kiymsli karnabahar yemegi 6 7 kasik
4 kasik yogurt
Salata
2 litre su
Yürüyüş ( 7595 adim )
LenaG @Fit mutlu anne
Sabahki yürüyüste cok guzel kucuk bir parka denk geldim ordan size selam mahiyetinde foto çektim .Fotograftaki tuhaf el hareketi aslinda el sallamaya çalışmamEki Görüntüle 3485797
Günaydınlar
Herkese günaydınlar kızlar umarım herkes iyidir benim kış tempom başladı insalahhh sabıt kiloyla bitiririm almayayimda da böyle kalayım dün ev kalabalıktı yine bi kaç gündür cozuttum ama anlamadım bugün eksi geldım az yediğimde dengeli yediğimde artı geliyorum
Sanırım vücut şaşırdı
Hadi gelmişken sıze çay suyu koyayım kahve yi de koydum demleniyor
Hepinize kucak dolusu bol eksiler diliyorum canlar
Günaydınnn kızlarrrdöndüm ben. Menülerim daha düzenli olacak. Kaç gündür salmıştım. İyi hissetmiyordum.
Günaydın kızlarmenüyü yazmayı unutmayayim diye ilk onu yazdım gunaydina yeni fırsat geldi
Günaydın kızlar
Gece tam içim geçiyordu bizde depreme uykumuzdan uyandik sonra da baya zor daldim uykuya Rabbim esirgesin
Dün annemde idim gündüz ona sarma sardım buzluğa biraz akşam geç döndük yorulmuşum bakamadım buralara D Deltavealfa hoşgeldin canım kırmızı takıma
Geçmiş olsun canım salgın var. Benim çocuklarda burun akıntısı öksürük . Dün gece ortancanın ateşi çıktı sabaha karşı saat 3:50 de zor bela şurup içirdim.Herkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
Ayy canım geçmiş olsunn hepimizin çocukları dökülüyor yaa.. bu mesajımın yanına da açıklamak istiyorum kızımla ilgili son durumu buraya yazdım ettim hepiniz tecrübelerinizi paylaştınız Allah razı olsun hepinizden.. son durum güncelleme yapmayı da hepinize bilgi vermek istedim bu sebeple.. gece 2 de uykusundan ağlama krizi ile uyandı salya smk yanii okadar ağladıki midesi kalktı gene anne okula gitmiycem lafı... dedim tamam artık bu sene okul lafı bitti artık gitmiyorsun ....Geçmiş olsun canım salgın var. Benim çocuklarda burun akıntısı öksürük var. Dün gece ortancanın ateşi çıktı sabaha karşı saat 3:50 de zor bela şurup içirdim.
Dün soğanlı sarımsaklı yemek yedirdim.
Akşam portakal ve limon sıkıp hepsine içirdim.
Bu şimdi yine bol soğanlı sarımsaklı sebze çorbası yapacağım
Tebrik ederim canım çok güzel eksiSelam herkese
Yine yoğun ve yorucu bir gündü ama hareketliydim de gün içinde
Mesajları anca okuyabildim
Tartı bildirimi için saat varmış bilmiyordumsabah tartılınca yazsaydım olurmuş
Cumartesi 63.2
Salı 62.5
fark -700( ödem de olsa sevindirdi)LenaG
Bu da sabah yürüdüğüm yol
Çok iyi menü canım afiyet olsunLenaG @Mthn83 @Lavinia_98
İyi akşamlar
9.45 kahvaltı
Peynir
zeytin
Salatalik
2 hindi füme
12.30 ara
Çiğ fındık
Yeşil çay
16.40 öğle
5-6 YK türlü
1 içli köfte
18-19.00
Zencefilli zerdeçallı yoğurt
6000 adım
2.5lt su
Afiyet olsun karışık bir menü olmuş1 Ekim
Sabah bir çay bardağı altın çay
9 da iki kuru incir iki ceviz 8 badem
11 de bir tabak kurufasulye, bir tabak ekşili biber, 5 yeşil biber, yarım Trabzon hurması
Öğleden sonra 2 bucukda
Bir tabak bol salatali kısır, bir kaç turşu, bir avu. Çekirdek
Sade kahve
Akşamına 6 buçuk
tadımlık patatesli kiyma, bir dilim karpuz
LenaG @Lavinia_98
Afiyet olsun güzel olmuş canımMerhabalar:
Sabah 7:40 2 yumurtalı yumurta salatası
13:00 6 badem
14:00 közlenmiş patlıcan salatası
16:00 4 badem
17:35 kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması salata
Öğlene kadar 1 lt detoks suyu:karanfil,tarçın,limon,kiraz sapı,yrm elma (önümüz kış hem vücudumuzu güçlendirmiş oluruz)
Afiyet olsun sabah güzel sonrası yüne çok az ama senin stil böyleSabah
1 dilim siyez ekmeği
3 zeytin
3 parça kaşar peyniri
Biraz beyaz peynir
Öğlen
1 mandalina
Akşam
1 kase yoğurt
10 tane yer fıstığı
10 tane leblebi
3 lt su
LenaG @Lavinia_98
Afiyet olsun güzel menü01.10.2024 Salı menü
07.30
Çeyrek avuç leblebi ( ilaç alıyorum tok karna )
12.00
Yarım kaseden fazla mercimek çorbası
Shnitzel(fırında)
Salata
15.30
Yarım avuç mısır kavurga
19.00
5 yk tavuklu kereviz
Yarım avuç içi haşlanmış dana eti
1 yk yoğurt
20.00
Bir avuç yeşil üzüm
Su:2 lt
LenaG
Afiyet olsun akşam çok az olmuş tavuğu salatanın içine koyup yesen güzel olarmış1 Ekim salı
7.00 sirkeli su
7.30
Haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Bir tane zeytin
Biraz süzme peynir
Bir çatal kaşar peyniri
Çay
11.00
Sade Türk kahvesi
13.00
3 yk yulaf
1 yk chia tohumu
1 tk bal
1 tk Hindistan cevizi
Üstüne süt eklediğim kavanozu götürmüştüm okula onu yedim
14.00
Sade Türk kahvesi
17.00
Bir avuç içi kadar tavuk gögsü
Bir armut
Su 2.5 olmuştur
12.500 adım attım
LenaG
Afiyet olsun genel olarak akşam az yediğin için güzel ama 1 paket form bisküvi yerine güzel güzel tam buğday ekmeği yesen 2 dilimLenaG @Fit mutlu anne
1 ekim pazartesi
Sabah . 1 cay kasigi tereyag ile kahve
11.30 :
1-2 kofte kadar et
1 paket +2 form biskuvi
2 dilim kasar
3 dilim sucuk
1 tatli kaşığı recel
1 tatli kasigi cikolata
3 zeytin
4 kuru uzum
5 badem kraker
Ara.Turk kahvesi/ yesil cay
19:
3 yumurta 1 kapya biber ile omlet
Salatalik
10 kabuklu fistik
Spor yok
Afiyet olsun bulgur için servis kaşığı fazla değil mi1 ekim
11:30
2 yumurta sarısı
Küflü, marul, ceviz
3 zeytin, 1 kaseye yakın cherry
18:00
3 servis kaşığı bulgur pilavı
3 servis kaşığı haşlama kemik eti
Salata, alabaş
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
LenaG @Fit mutlu anne
Canım afiyet olsun akşamı güzel ve hafif kapatmışsınİyi akşamlar
11:00 bol kırmızı ve yeşil biber, 2yk.yulaf, 2yumurta karışımı ile yağlı kağıtta tost yanında karışık 10 zeytin, 1kk.ye yakın peynir, birkaç parça şarküteri ürünü, bol domates, şekersiz çay
16:45 yy. sütle 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve ve 1 muz
19:15 1büyük kase yy.yoğurdun içine 2dolu yk.karışık kuru meyve, 2dolu yk.karışık kuru yemiş
LenaG @Fit mutlu anne
Şimdi 1büyük kupa yy. sütle şekersiz filtre kahve ve karışık kuru meyve ve kuruyemiş toplamı küçük bir avuç
Su 3.5 litre
Afiyet olsun01.10.24
11.00
Sütlü kahve, leblebi
12.30
Peynirli omlet, domates salatalık, 1 çk bal,1 dilim ekmek,7 zeytin
16.00 sade kahve
18.00 1 elma
19.00 4 YK taze fasulye, 9 küçük mercimekli sarma, az lavaş , yoğurt
Şu:2.5 ltLenaG @Lavinia_98
Afiyet olsun gayet güzel menü1 ekim menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
Bir dilim tb ekmeği
4-5 zeytin
Akşam 19.00
Rahatsızdım eşim lahmacun getirdi 1.5 tane yedim
Ayran yeşillik
Su 3 lt
LenaG @Fit mutlu anne
Çok güzel menü canım afiyet olsunMenümü yazayım şekerler
Kahvaltı 13.00
3 yk granola + 1 sb süt +1 çay kaşığı bal
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali
Akşam yemeği 19.30
1 kepçe tarhana çorbası, ıspanak yemeği, bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Ev temizliği yapıyoruz spor niyetine.
LenaG @Lavinia_98 @Fit mutlu anne
Afiyet olsun gayet güzelMenümü vereyim
LenaG @Fit mutlu anne
Kahvaltı 09.30: 1 has yumurta kk peynir
1 ceviz bol yeşillik
1 d çavdar ekm
Öğle 13.00: 1 kase çorba
3 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi
Ara 16.00: 1 elma, 15 badem
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.40: 58 gr ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekm
1 bardak ayran
2.,5 litre su
7000 adım
Canım lig tablosunu yapabilirsen çok sevinirimLenaG Kaptanım benden hangisini yapmamı istersin salı bildirimi mi ligleri mi cumartesi bildirimi mi ?
Canım geçmiş olsunİyi geceler kızlar yine şuurum gitti tüylerim diken diken ve titredim tam mutfakta sandalye tepesindeydim en üst dolaba bişeyler kaldırıyordum ve tam 1 dakika bile inanın geçmemiştir içimden deprem geçti içimden dedimki anlık bişey ben böyle bu saatte mıy mıy yerleştiriyorum onca güzel eşyalar 6 Şubat ta yerin altında kaldı diye içimden geçerken eşim çıktı geldi napıyon sen bide sandalye tepesindesin hissetmedin mi diye ama dolabın kapakları açık sandalyedeyim kapak sallandı bende heralde kolum çarptı dedim tamam gitti uyku falan Allah'ım esirgesin
7.katta oturuyoruz ve çok sallıyo yüksek olunca
teşekkür ederim canımTebrik ederim canım çok güzel eksi
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun karışık bir menü olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Afiyet olsun sabah güzel sonrası yüne çok az ama senin stil böyle
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun akşam çok az olmuş tavuğu salatanın içine koyup yesen güzel olarmış
Afiyet olsun genel olarak akşam az yediğin için güzel ama 1 paket form bisküvi yerine güzel güzel tam buğday ekmeği yesen 2 dilim
Afiyet olsun bulgur için servis kaşığı fazla değil miyk ile en fazla 4 diyolla
Canım afiyet olsun akşamı güzel ve hafif kapatmışsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun gayet güzel menü
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet güzel
Canım lig tablosunu yapabilirsen çok sevinirim
Canım geçmiş olsun
Sağol canım.Ayy canım geçmiş olsunn hepimizin çocukları dökülüyor yaa.. bu mesajımın yanına da açıklamak istiyorum kızımla ilgili son durumu buraya yazdım ettim hepiniz tecrübelerinizi paylaştınız Allah razı olsun hepinizden.. son durum güncelleme yapmayı da hepinize bilgi vermek istedim bu sebeple.. gece 2 de uykusundan ağlama krizi ile uyandı salya smk yanii okadar ağladıki midesi kalktı gene anne okula gitmiycem lafı... dedim tamam artık bu sene okul lafı bitti artık gitmiyorsun ....
Teşekkür ederim can kaptanımTebrik ederim canım çok güzel eksi
Ya aslında hiç yemeyecektim de biraz protein alayım diye yedim onu, teşekkür ederimAfiyet olsun akşam çok az olmuş tavuğu salatanın içine koyup yesen güzel olarmış
Günaydın ve afiyet olsun ama burası kötü yazmayayım demek yok neyse o yaz yani30 Eylul Pazartesi
11 Kahvslti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Yesillik
1 tk tahin pekmez
1 sutlu filtre kahve
Diyet bar 100 calori
20:00 burasi kotu yazmayayim
Su 2 litre
10 bin adim (1bucuk saat yurudum tam.adim sayisini bilmiyorum en az 10bin)
01 Eylul Sali
Kahvslti 12:00
Peynirli ,kasarli omlet (2 yumurta)
(Kaşari diyetisyen gunde 50 gr alabilirsin demisti o yuzden katiyorym az miktarda herseye)
2 dilim tb ekmegi
Salatalik domates
5 zeytin
1 kirmizi paprika biber tursusu
1 sutlu filtrd lahve
3 hurma 5 kaju
19:00
Kiymsli karnabahar yemegi 6 7 kasik
4 kasik yogurt
Salata
2 litre su
Yürüyüş ( 7595 adim )
LenaG @Fit mutlu anne
Sabahki yürüyüste cok guzel kucuk bir parka denk geldim ordan size selam mahiyetinde foto çektim .Fotograftaki tuhaf el hareketi aslinda el sallamaya çalışmamEki Görüntüle 3485797
Günaydın canım çok sevindim ödemlerin gütmesineGünaydın arkadaşlar
Gününüz güzel gecsin inşallah
(Benimki güzel başladı, tüm odemlerim gitmiş Salıya göre eksi bile ciktim)
Günaydın geçmiş olsun canımHerkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar
GünaydınGünaydınlar
Günaydın Nergis cim alırım kahvenden bir kupa şöyle bir keyif yapayımHerkese günaydınlar kızlar umarım herkes iyidir benim kış tempom başladı insalahhh sabıt kiloyla bitiririm almayayimda da böyle kalayım dün ev kalabalıktı yine bi kaç gündür cozuttum ama anlamadım bugün eksi geldım az yediğimde dengeli yediğimde artı geliyorum
Sanırım vücut şaşırdı
Hadi gelmişken sıze çay suyu koyayım kahve yi de koydum demleniyor
Hepinize kucak dolusu bol eksiler diliyorum canlar
Günaydın canım hoşgeldinGünaydınnn kızlarrrdöndüm ben. Menülerim daha düzenli olacak. Kaç gündür salmıştım. İyi hissetmiyordum.
Afiyet olsun akşamki ekmeğin 1 dilimi fazla sanki1 Ekim menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 2 grissini
10.00 2 Wasa arasina 1 yumurta yarım dilim peynir bol yeşillik ile sandviç 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 galeta 1 salatalık 1 bardak kefir
16.00 1 bardak kefir 1 nektari 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.00 8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği 1 kase salata 2 dilim tb ekmek
21.00 7-8 tane karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG @Fit mutlu anne
Afiyet olsun 1 kaşık kuymakdan bişicik olmaz ama akşam mercimek çorba yanına peynirli salata bile daha uygun olurdu.Dünkü menüm
Sabah 11:30
2 kaşık menemen
1 çatal çırpılmış yumurta
9 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 kaşık kuymak
9 çiğ fındık
Domates salatalık
1 mandalina
Ara 17:30
10 tane çıtır nohut
1 elma
Akşam 20:30
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 mandalina
1.5 lt su
9100 adım
@Lavinia_98
LenaG
Afiyet olsun akşam sanki miden üşütmüş de wc sorunu olmuş ondan yemişsin gibiDünkü menümü bende yazayım
Kahvaltı
1 küçük közlenmiş patates
2 parça peynir
Ara öğün
1fincan türk kahvesi+2 incir
Akşam
1 orta boy patates
1 yumurta
Ara öğün
1 kayısı çayı
1yesil çay
LenaG @Lavinia_98
Oyy kıyamam için için ağlamasına ben onunGeçmiş olsun canım benim
benim kızın da sabah karnı ağrıyordu ağlama sesi duydum rüyamda baktım kızım wc de sessiz sessiz ağlıyorbaba bilmem kaçıncı uykusunda duymadı bile
Ellerine sağlık nergisim
Günaydın canımGünaydın kızlarmenüyü yazmayı unutmayayim diye ilk onu yazdım gunaydina yeni fırsat geldi
Günaydın çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Gece tam içim geçiyordu bizde depreme uykumuzdan uyandik sonra da baya zor daldim uykuya Rabbim esirgesin
Dün annemde idim gündüz ona sarma sardım buzluğa biraz akşam geç döndük yorulmuşum bakamadım buralara D Deltavealfa hoşgeldin canım kırmızı takıma
Günaydın canım uykusuzluk çok ödem yapıyor artını takma kafana çocuklar bir düzelsin uykun da düzene gürünce giderKaptanlarım 2 gündür menü yazmıyorum, değilki cozuttum yine dikkat ediyorum. Çocuklar hepsi grip onlar ile uğraşıyorum.
Gece 12 gibi yatağa girdim sabah saat 7 ye kadar 4/5 defa uyandım çocuklar için.
Uykusuz olduğum için ödem var. hata edip sabah tartıldım moralim aşırı bozuldu benim artı 1 kg olmuş ya
Bu günden itibaren dengelemem lazım.
Yapılmadııı birazdan yoğurtlu muzlu yulaflı favori kahvaltımı yaparım ben de
günaydın canımGünaydıııınnn can kızçelerim gününüz güzel geçsin
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar
Sana da geçmiş olsun cnm ya benim oğlan da hasta. Okullar açılınca aliskiniz ne de olsa. Takviyelerle çok şükür atlatiyoruz.Geçmiş olsun canım salgın var. Benim çocuklarda burun akıntısı öksürük . Dün gece ortancanın ateşi çıktı sabaha karşı saat 3:50 de zor bela şurup içirdim.
Dün soğanlı sarımsaklı yemek yedirdim.
Akşam portakal ve limon sıkıp hepsine içirdim.şimdi yine bol soğanlı sarımsaklı sebze çorbası yapacağım
Geçmiş olsun deprem mi oldu :Günaydın kızlar
Kaç yaşındaydı benim kızım da böyleydi okulunu değiştirdik şimdi severek gidiyorAyy canım geçmiş olsunn hepimizin çocukları dökülüyor yaa.. bu mesajımın yanına da açıklamak istiyorum kızımla ilgili son durumu buraya yazdım ettim hepiniz tecrübelerinizi paylaştınız Allah razı olsun hepinizden.. son durum güncelleme yapmayı da hepinize bilgi vermek istedim bu sebeple.. gece 2 de uykusundan ağlama krizi ile uyandı salya smk yanii okadar ağladıki midesi kalktı gene anne okula gitmiycem lafı... dedim tamam artık bu sene okul lafı bitti artık gitmiyorsun ....
Amiin canımAllah tekrarindan korusun tüm ülkemizi
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Günaydın kaptaniçemGünaydıııınnn can kızçelerim gününüz güzel geçsin