- 5 Haziran 2021
- 4.549
- 19.726
Tebrikler harika bundan sonrada yağ yakmaya başlıyor uzKahvaltı hazırlarken okumaya çalıştım anca gelebildim kaptanım kusura bakma.
28 Eylül Cumartesi : 69.80
01 Ekim Salı: 68.75
Fark -1 kilo 50 gram
Ödemlerim gitmiş
LenaG Fit mutlu anne Lavinia_98
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımLenaG @Mthn83 Lavinia_98
İyi akşamlar
9.45 kahvaltı
Peynir
zeytin
Salatalik
2 hindi füme
12.30 ara
Çiğ fındık
Yeşil çay
16.40 öğle
5-6 YK türlü
1 içli köfte
18-19.00
Zencefilli zerdeçallı yoğurt
6000 adım
2.5lt su
Hiç aklımdan bile geçmedinBenim kaptan kimi alır bilmem ben içime doğanı yaziverdimgeçen haftaki gibi karşı takima gönderilen ben oluyormuşum bide
İki hafta üst üste dumura uğrarım kaldiramam ben bunu sonra ona göre sevgili kaptancigim
Lavinia_98
Hiç Tebrike gerek yok İnanki bende sabit geldimafiyet olsun canım güzel menü
Halledeceğiz inşAllah kızlar cumartesiye vakit var
Bol bol eksilerin olsun canım
Cumartesiye eksiye düşersin inşAllah canım
Tebrikler canım
Cumartesiye telafi edersin canım insAllah
Süpersin canım tebrik ederim
Cumartesiye kadar regl şişkinliği gider canım inşAllah
Bazen böyle direniyo kilolar canım için süredir bu kilolardan dusmekte zorlanuyosan özellikle sinir bozucu ama devam etmek gerek
Cumartesi güzel eksiler göreceğiz insAllah kızlar
Afiyet olsun canım
Uyku düzensizligi de bence etkiliyor bende geç yatıyorum erken kalkıyorum cumartesiye eksiye geçeceksin inşAllah
Cumartesiye bu artilardan kurtulacagiz inşAllah kızlar
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler
Çok değil artilariniz cumartesi eksiye geçersiniz inşAllah
Tebrik ederimLavinia_98
LenaG cumartesiye kadar daha fazla dikkat etmeye çalışacağim inşAllah tartı hepimizin yüzünü güldürsün
Tebrikler canım çok güzel eksi
Olan oldu canım silkelenme zamanı inşAllah cumartesi eksiye geçeceğiz
Hesabımı eksi veremezsem tüh bana.Hiç aklımdan bile geçmedinkal sen kal daha hesap vercn cumartesi
İlk transferim hiç bu kadar kötü sonuç çıkarmamıştım
Amin canım sağol ALLAH razı olsun kaptanımCanım geçmiş olsun miniklere aman kendini iyi koru
anaaammmm sanamı ve geldiiimmmm
İçime doğanda çıktı ne kadann temiz kalpliyim gördünüz mü kızlaranaaammmm sanamı ve geldiiimmmm
Evet kaptanım insallah guzel bir eksi icin elimden geleni yapacağımafiyet olsun canım güzel menü
Halledeceğiz inşAllah kızlar cumartesiye vakit var
Bol bol eksilerin olsun canım
Cumartesiye eksiye düşersin inşAllah canım
Tebrikler canım
Cumartesiye telafi edersin canım insAllah
Süpersin canım tebrik ederim
Cumartesiye kadar regl şişkinliği gider canım inşAllah
Bazen böyle direniyo kilolar canım için süredir bu kilolardan dusmekte zorlanuyosan özellikle sinir bozucu ama devam etmek gerek
Cumartesi güzel eksiler göreceğiz insAllah kızlar
Afiyet olsun canım
Uyku düzensizligi de bence etkiliyor bende geç yatıyorum erken kalkıyorum cumartesiye eksiye geçeceksin inşAllah
Cumartesiye bu artilardan kurtulacagiz inşAllah kızlar
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler
Çok değil artilariniz cumartesi eksiye geçersiniz inşAllah
Tebrik ederimLavinia_98
LenaG cumartesiye kadar daha fazla dikkat etmeye çalışacağim inşAllah tartı hepimizin yüzünü güldürsün
Tebrikler canım çok güzel eksi
Olan oldu canım silkelenme zamanı inşAllah cumartesi eksiye geçeceğiz
Hoşgeldin canımMerhabalar, benim beslenme seklimi değiştirmem gerekiyor. Fazla kilom yok ama pek sağlıklı beslenmediğimi düşünüyorum. Yaşım 35 şu an her şey yolunda ama bu şekilde devam edersem sağlığım bozulabilir.
O yüzden bende buraya katılmak istiyorum.
Kirmizi takiiiim❤❤❤ sayin kaptanimFit mutlu anne bugun gunlerden sadece sali daha var 3 gun ! Artilar eksiye donebilir. Bazilarimizin özel dönemi. Onun ödemi de gider. Hem takim olarak hem de bireysel olarak cunartesi günü eksi gorup sevinmek istiyoruz degil mi ? Gecen hafta %0.8 kilo vererek birinci olduk , 2. Takim % 0.7. Yuzde 0.8 ne demek biliyor musunuz? 100 kilo birinin haftada 800 g vermesi demek . 60-80 kilo birinin 450-650 g kilo vermesi demek. Cok degil yani. Herkes en az 400 g eksik çıkabilir. Daha motive olanlar da 1.5 -2 kilo verse olur. aman buralardan uzak durmayin. Yazin , yiyin yazin ,yemeyin yazin yuruyun yazin...Birbirimize bu hafta daha cok ihtiyac duyuyoruz ❤❤❤
gezegenfeza
@Sitare55
@Makaron23
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@Efenin_Annesi
Jou
@60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
@Beklenen2