- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.901
- 798
29 Eylül menüm
10 da
Bol peynir, haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek, yeşil biber 4 tane , bir ciltim üz m, yarım elma
Öğle sonrası 2 de
Küçük kase kurufasulye bir YK bulgur pilavı
Akşam yemeği 6 da
4yk ciğer kavurma,3yk bulgur pilavı, küçük kase salata, 4 yeşil biber, iki bardak ayran
Akşam çayının yanında 9 da firik tarhana bir porsiyon,3 ceviz 7 badem bir dilim karpuz
LenaG , Lavinia_98
Ay dile kolay 17 kiloBen 5 ayda 17 kilo verdim
Tabi 10 kilo daha vermem gerekiyor
Hatta toplamda 30 kilo verirsem süper olur
Cumartesileri ödül yapmazsam olmaz
Filtre kahveyi çok seviyorum günde 2-3 kupa içiyorum. Ve dün öğrendim ki ödem yapabiliyormus. Ben nasıl içmeden dururum bilmiyorum. Altarnatif bulmam lazım ama bitki çayı da hiç sevmem yeşil çayı mecburen içiyorum bol limonlu olarak. Ne zor su kilo verme işi yagünaydın kızlar ;
iyi haftalar diyerek start veriyorum. Bu yaz benim için hem iyiydi. hem kötü geçti. sağlıklı beslenemedim. hatta aşırı pis beslendim diyebilirim. hedefim ayda 5-8 kg arası vermek ama sağlıklı bir şekilde.
kahveyi hayatımdan çıkarttım. aşırı derecede rahatsızlanmam sonucunda çarpıntım durmadı bir süre ve kardiyolog da kahveyi azaltmamı hatta mümkünse tüketmememi söyledi. hayatıma bir de çarpıntı hapı ekleyerek devam ettim.
Hadi Bismillah diyelim ve başlayalım :)
İnşallah haftasonu malesef yeniliyor ister istemez bende cokiyiydi akşam cozuttumNe yedin ne yedin beni de etiketlehaftasonu biraz cok yedim ama bugun inşallah artilari gonderirim
bende çok seviyordum kahveyi ama o çarpıntı bayılacak gibi olan his sağolsun içmiyor olmama sebep oldu şimdi.Filtre kahveyi çok seviyorum günde 2-3 kupa içiyorum. Ve dün öğrendim ki ödem yapabiliyormus. Ben nasıl içmeden dururum bilmiyorum. Altarnatif bulmam lazım ama bitki çayı da hiç sevmem yeşil çayı mecburen içiyorum bol limonlu olarak. Ne zor su kilo verme işi ya
Su aksam sonralari olmasa hersey ne guzel olurdu29 Eylül menüm
10 da
Bol peynir, haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek, yeşil biber 4 tane , bir ciltim üz m, yarım elma
Öğle sonrası 2 de
Akşam yemeği 6 da
4yk ciğer kavurma,3yk bulgur pilavı, küçük kase salata, 4 yeşil biber, iki bardak ayran
Akşam çayının yanında 9 da firik tarhana bir porsiyon,3 ceviz 7 badem bir dilim karpuz
LenaG , Lavinia_98
Karahindiba kahvesi denedin mi hic ? Tadi kahveye brnziyor hem bagirsak da calistiriyorFiltre kahveyi çok seviyorum günde 2-3 kupa içiyorum. Ve dün öğrendim ki ödem yapabiliyormus. Ben nasıl içmeden dururum bilmiyorum. Altarnatif bulmam lazım ama bitki çayı da hiç sevmem yeşil çayı mecburen içiyorum bol limonlu olarak. Ne zor su kilo verme işi ya
Ayyy kedilere karşı fobim oluştu benim videolardan sonra iyi gezmelerin olsun cnmoyy sorma bebegimm istsnbula aileme geldim bütün gün kızım durmadı kedide vardı yapma kızım yaklaşma kızım dilimdetüyy bittiu
Oh oh ne ararsan var afiyet olsun canım29 Eylül menüm
10 da
Öğle sonrası 2 de
Akşam yemeği 6 da
LenaG , Lavinia_98
Denemedim, ödem yapmiyor mu kiiii oKarahindiba kahvesi denedin mi hic ? Tadi kahveye brnziyor hem bagirsak da calistiriyor
Teşekkür ederim canm aslında akşam yemeginden sonra yemem nadir zamanlardan biriydi tabiki bugün dikkatliyim çerez yememeye dikkat edecegim daynamayi çok yiyebiliyorum, salatalikla ceviz badem iyi olabilirSu aksam sonralari olmasa hersey ne guzel olurduben de yedim bugun yok artik.
Bence bugun firigini ikindiye koy ceyrek a4 kadarceviz, badem ,( karpuz harici )bir meyve , salatalik ekleyebilirsin . Az firigi çok doyurucu hale getir. Yarin eksi cikarsak ne guzel olur.
Teşekkür ederim kaptanicem tartıldım bugün birazcık eksilmisim çok garip nasıl olduysaOh oh ne ararsan var afiyet olsun canım
%100 hindiba gormedim hic normalde odrm bile atar. Icinde genelde %30-40 granul kahve oluyor. Yaparsa icindeki notmsl kahve atar. Diyete cok daha uygun bir ürünDenemedim, ödem yapmiyor mu kiiii o
Aktardan mi alabilirim. Denemek istiyorum.%100 hindiba gormedim hic normalde odrm bile atar. Icinde genelde %30-40 granul kahve oluyor. Yaparsa icindeki notmsl kahve atar. Diyete cok daha uygun bir ürün
Günaydın canım yeni başlangıcın sağlıkla,hayırla olsungünaydın kızlar ;
iyi haftalar diyerek start veriyorum. Bu yaz benim için hem iyiydi. hem kötü geçti. sağlıklı beslenemedim. hatta aşırı pis beslendim diyebilirim. hedefim ayda 5-8 kg arası vermek ama sağlıklı bir şekilde.
kahveyi hayatımdan çıkarttım. aşırı derecede rahatsızlanmam sonucunda çarpıntım durmadı bir süre ve kardiyolog da kahveyi azaltmamı hatta mümkünse tüketmememi söyledi. hayatıma bir de çarpıntı hapı ekleyerek devam ettim.
Hadi Bismillah diyelim ve başlayalım :)
Internetten faydalarına bir bak. Sifali birsey.insulin direnci icin de oneriliyor. Simdi aradim bazi markalar %100 kara hindiba da yapmis. Ben tat olarak kahveye benzettigim icin önerdim . dediğimin içinde normal kahve de vardi .sanirim farmasinin ürünüydu. Trendyoldan yorumlara bakarsinDenemedim, ödem yapmiyor mu kiiii o
Teşekkür ederim canımGünaydın canım yeni başlangıcın sağlıkla,hayırla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?