- 25 Ağustos 2019
- 61.164
- 114.369
- 698
- 30
oyy sorma bebegimm istsnbula aileme geldim bütün gün kızım durmadı kedide vardı yapma kızım yaklaşma kızım dilimdetüyy bittiuJou nerelerdesin kanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy sorma bebegimm istsnbula aileme geldim bütün gün kızım durmadı kedide vardı yapma kızım yaklaşma kızım dilimdetüyy bittiuJou nerelerdesin kanki
Günaydın canm tabi ki devam ediyor dün acil memlekete gittik geldik çok yorulmusim yürüyüş yapamadım ama cumartesi adımı atayimm sana,sen nasılsın senin gün nasıl geçti devam dersen ben sonuna kadar devam devam derim rakibem
Tamm onu aşağı çekeyim veremem sanırım bir kilo olsun ,yuzdeligi tam olarak bilmiyorumAma sen 1.5 kilo verirsen ben kaybederim ki yüzden daha fazla olur neyse hele bir yarışalım bakalim
Ne yedin ne yedin beni de etiketle haftasonu biraz cok yedim ama bugun inşallah artilari gonderirimTamm onu aşağı çekeyim veremem sanırım bir kilo olsun ,yuzdeligi tam olarak bilmiyorum
Ben diyetisyenle çalışıyorum canım ama online olarakArkadaşlar aranızda diyetisyene giden var mı?
GünaydııınnGünaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun
ne yemedim kine yedunnn
Ben çok hırslanırım böyle durumlarda. Mesela buraya ilk geldiğim haftalarda süper ilerlerim, sonra insana bir rahatlık geliyor. Önceleri mahcubiyet oluyor çünkü. 60kiloyum bacım da denesin, işe yararsa ödülü/cezayı değiştirerek devam ederiz
Afiyet olsun nasıl bişi ki buKahveden altin caya geçiş yaptim zayıflama uğruna yapilabiliyormusEki Görüntüle 3485007
Dün bende de oldu son anda bende akşam firik yedim çerez yedim itiraf ediyorum çok zevkliydi yemesi ama sonrasi pismanlikti bugün sıkı diyetteyimGünaydın kızlar alıntı yapıp menü yorumlamaya yüzüm yok doğrusu dünkü menümü yazayım da neden olduğunu anlayın h
Dün reglimin 3.günüydü ve çok yoğundu aşırı canım tatlı istedi duramadım yani hiç planda yoktu üstelik karnım davul gibi şiş olduğu için canım birşey de istemiyordu kahvaltı bile etmemiştim ö.den sonra böyle oldu
Bütün menüm 7 tane kurabiye 7 kupa filtre kahve
söyleyeceklerim bu kadar
Ben de sabah hüsrana uğradımGünaydın kızlar alıntı yapıp menü yorumlamaya yüzüm yok doğrusu dünkü menümü yazayım da neden olduğunu anlayın h
Dün reglimin 3.günüydü ve çok yoğundu aşırı canım tatlı istedi duramadım yani hiç planda yoktu üstelik karnım davul gibi şiş olduğu için canım birşey de istemiyordu kahvaltı bile etmemiştim ö.den sonra böyle oldu
söyleyeceklerim bu kadar
Kız ne yaptınGünaydın kızlar alıntı yapıp menü yorumlamaya yüzüm yok doğrusu dünkü menümü yazayım da neden olduğunu anlayın h
söyleyeceklerim bu kadar
Teşekkür ederim,yarım çay kaşığı toz zencefil,yarım çay kaşığı toz zerdeçal sıcak su ve yarım limonAfiyet olsun nasıl bişi ki bu