Çok geçmiş olsun nergisimKızlar Günaydın herkese kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum eşim rahatsız landi kalp sorunu vardı zaten onlarda irsi abisi kalp piliyle yaşıyor kız kardeşi erkenden kalp den öldü zaten ama yemek filan doğru düzgün yiyemedim yarına güzel bir eksi bekliyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayın @yosunlupapatya nasılsın nasıl oldun canım
Sitare55 kaptanım herkesi öpüyorum
Afiyet olsun canım bugün bpl su iç etkilemez bileGünaydın herkese.
Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 bardak kefir
2 adet kuru incir
1 çay kaşığı chia
1 çay kaşığı keten tohumu bizzzt yapıp içtim
Akşam
Küçük bir diljm ekmek
Sarelle sürdüm bir güzel yedim
İki üç parcada sonrasında et kavurma attım ağzıma
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 bardak yeşil çay
Sitare55 LenaG
Afiyet olsun gayet guzel27.09.24
11.00
Sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık maydanoz, 1 dilim ekmek 1 çk pekmez
16.00 sade kahve
19.00
1 kase et haşlama,4 YK taze fasulye, 1 dilim ekmek,az siyah üzüm
Çay ile fındık
Su2.5 lt.LenaG Cicekbocekkaktus
Tb ekmegi dilimlerinin 25 g lik tost ekmegi oldugu varsaymak istiyorumDünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
Tb ekmeği ile tost
Domates salatalık
Öğle
4 yk yeşil fasulye
2 yk pilav
Akşam
Bi kase çorba
Bi kase güveç
Salata
Su 2.5 lt
LenaG Cicekbocekkaktus
Ne yalan söyleyeyim sabah eksi gördüm.Çok geçmiş olsun nergisim
Ne kusuru canım biz de seni öpüyoruz
Afiyet olsun canım bugün bpl su iç etkilemez bile
canım regl öncesi başlıyor artı zaten buna takılma reglinin keyfini çıkar ne güzel gelmiş hoş gelmişRegl oldum yaa hiç bir belirti yoktu halbuki dün de ne güzel bir rakam görmüştüm tartıda
Minnacık yemişsin canım zatenNe yalan söyleyeyim sabah eksi gördüm.
Sağol kaptanım Allah razı olsunGüzel olmuş afiyet olsun
Çok güzel menü ama sarmalar serçe parmağı kadar olsa bile 10 fazla kaçmış olsun toparlar benim kaptanımAfiyet olsun
Canım çok geçmiş olsun görünmez kaza işte ucuz atlatmışsın
Afiyet olsun canımcım tost varken makarna nereden çıktı çok mu canın çektineyse ki 1 yk ile atlatmışsın
Günaydın nuroooo
Çok geçmiş olsun
Günaydın canım
Günaydııınnn tomrs cuum
Günaydın
Afiyet olsun canım protein ve yeşil yapraklı salata olsa çok iyi olurmuş
Günaydın canım kolaylıklar diliyorum
Afiyet olsun geç olmasaymış tatlı için iyi olurmuş halka tatlısı hem kızartma hem şerbetli oy oy diyorum
Afiyet olsun doyurucu olmamış ve dengesiz olmuş arada olur bugün toparlarsın sen
Teşekkür ederim canım,haklısın ama kendi evimde olmayınca bazen öyle oluyorAfiyet olsun akşam yemeğinin yanında eşlikçileri unutma canım (yoğurt ve salata bizim için önemli çünkü wc çok önemli)
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun gayet guzel
Evet canım onlardan .yoğurtda yedim sahi yazmamışımTb ekmegi dilimlerinin 25 g lik tost ekmegi oldugu varsaymak istiyorumoyleyse ,atistirma olmadığı icin ,öğünler de kontrollu olduğu için diyete uygun bir gün olmus. Öğlen bir yogurt aradi gözüm. Afiyet olsun
Bnde dün iki çocukla biraz hava alayım hemde yürüyeyim dedim ne cesaretse bndeki perperişan oldum geri döndük eveKızlar 4km yürüdüm. Adimsayarin pili bitmiş adım olarak hesaplayamadim. Ama resmen düz yolda yürümeyi unutmuşum. Bir ara kendi kendime çelme taktım zor toparladım. Artık en azından haftanın 4v5 günü açık havada yürüyeceğim. En azından havalar bozana kadar.
Bnde dün iki çocukla biraz hava alayım hemde yürüyeyim dedim ne cesaretse bndeki perperişan oldum geri döndük eve
Ay benim eşimde öyle ya. Bunlar doğuştan şanslı anacım.Benim eşim evdeydi bugün onunla gittik çocukları zapdetsin diye. Çay vs de alır kahvaltı ederiz dedik piknik tarzı. Ben güzelce hepsine kepekli sandiviçler yaptım. Bir baktım benim koca gitmiş börek almış yağlı yağlı banada diyordu bugün ye yarın başlarsın diyete. Adam yiyip yiyip fit geziyor gerçekten uyuz oluyorum. Birde böreğin üzerine kepekli sandiviçi yedi. Banada diyorki böreği bastırın diye yedim
Bnm eşimde öyle valla benden kat kat fazla yer gece yatmadan yer kiloyu onun yerine bn alırım sankiBenim eşim evdeydi bugün onunla gittik çocukları zapdetsin diye. Çay vs de alır kahvaltı ederiz dedik piknik tarzı. Ben güzelce hepsine kepekli sandiviçler yaptım. Bir baktım benim koca gitmiş börek almış yağlı yağlı banada diyordu bugün ye yarın başlarsın diyete. Adam yiyip yiyip fit geziyor gerçekten uyuz oluyorum. Birde böreğin üzerine kepekli sandiviçi yedi. Banada diyorki böreği bastırın diye yedim
Bu hazırlık mevxusu nasil işliyor bilmiyorum ben de takima ayak uyduramayinca haziliga geceyim gibi düşünüyordum. Biri şubat depreminden 3 gun once , digeri de 2 hafta önce. Ozur mesajimiDetoks yapmalıyım dediğim gün Burger yedim mini boy ama allahtançocuk menüsünden aldım
Kalorisi çok değildi içinde köfte vardı ama beyaz ekmekti
Ben yarından sonra 1 hafta hazırlıkta kalmak istiyorum biraz motivasyonum düştütoparlanıp gelmeliyim umarım yarın eksi çıkarım
Genel kendime yorumum Salı eksi çıkınca hemen cozutup cumartesi az eksi ya da aynı çıkıyorum filan(
Sabah
3 zeytin
1/4 parça tost
1 dilim helva
ara
Tarçınlı yeşil çay
Su
Öğle
2 mini burger
1 ayran
Ara
Yeşil çay kahve su tarçınlı su vs vs
Akşam
2 kase yoğurt
Cicekbocekkaktus LenaG
Sagol kuzumm iyi olmana sevindim bi de bakalım 15 gün sonra ultrason çekilecek şah damarında tıkanıklık şüphesi bakalımDaha iyiyim nergisim saolasinn sanada cokk geçmiş olsun çok dikkat edin bı doktora göründunuz dimi kalp bu asla ihmale gelmiyor Allah korusun
Sağol canım şu an çok iyi de şah damarı tıkanıklığı şüphesi var ultrason çekilecek 15 gün sonra ya randevu alabildikGecmis olsun ne durumdasiniz simdi ? Kalp miymis sorun ?
Sağol kaptanımÇok geçmiş olsun
Canım benim sağolÇok geçmiş olsun nergisim
Ne kusuru canım biz de seni öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?