Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel menuMerhaba
Gün planı
LenaG
9.45 Kahvaltı
1 hindi füme
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
12.30 ara öğün
Türk kahvesi
10 çiğ fındık
2 bardak su
16.00 ara öğün
1 şeftali
2 ceviz
18.00-19.00 akşam y
120 gr tavuk
Salata
Ayran
3lt su
7000 adım
Aynen aslında neden verme demiş ki çünkü 168 im 60 normalEvet ama ben 48 olmak istiyorum.
4 kg daha vercem.
Canım o zaman hareketi arttırıp proteini asla eksik etmemelisinAma ben mezun olmak istemiyorum
48 i görmeyi o kadar çok ama o kadar çok istiyorum ki. Kastan vermemek için sporla desteklesem bilgisi olanlar fikir verebilir mi lütfen
Aa bana hiç onu yiyemezsin bunu yiyemezsin demediler sadece lifli yiyecekleri sindirirken şişlik yaşıyorum ve tavuk,et gibi ama yumurta veya yağ yok denmedi.Ama kaptanım ameliyat öncesi 52ydim şuan kaç bilmiyorum ki ama dediğim gibi ameliyat sonrası perhiz olur herşeyden yiyemem diye iki gün herşeyi yedim ondan kilo şişti bu kadar ama cidden artık safra alındığı için yağlı yiyecekler yasak dendi yumurta filan da yemiycekmisim ot yeriz bizde artıkın neydek mecburen sağlıkli beslenicez abur cubur da fazla yemem zaten arada bir olur artık oda
Afiyet olsun kararında bir menüKaptanım ben günü yzayım yoğurtları 1 saate yerim
LenaG Cicekbocekkaktus
Kahvaltı
1 salkım üzüm 1 dilim peynir 1 armut
1 yumurtalı omlet+ 1/2 dilim kek
Ara
Yeşil çay
Maydanozlu salatalıklı Shake
İkindi
1 lahmacun şalgam suyu ile + 2 cigköfte
Akşam
2 kase yoğurt pul biberli ve chialı 2 parça
40 dk bisiklet
15 dk ağırlık
Tamam canım nasıl istersen
O yolladığım yağ oranı varya ona istinaden dedi. Yağ oranim alt seviyenin de altına düştüğü için vereceğim kg kastan gidecekmiş bundan sonra. Asıl benim kalbimdeki 45 di ama 48 de tamam durcam zaten. Koruma kısmını da çözdüm gibi.Aynen aslında neden verme demiş ki çünkü 168 im 60 normal
56 olsam çok iyi hedef 56
Lahmacun, cig kofte, salgam suyu cok degil ama 3u de ödem yapiyorbunlari dün yeseydin daha rahat olurdun. Maydanozlu shake yesil çay devam... son gun tam dikkatKaptanım ben günü yzayım yoğurtları 1 saate yerim
LenaG Cicekbocekkaktus
Kahvaltı
1 salkım üzüm 1 dilim peynir 1 armut
1 yumurtalı omlet+ 1/2 dilim kek
Ara
Yeşil çay
Maydanozlu salatalıklı Shake
İkindi
1 lahmacun şalgam suyu ile + 2 cigköfte
Akşam
2 kase yoğurt pul biberli ve chialı 2 parça
40 dk bisiklet
15 dk ağırlık
Bana da anlat korumayı canım nasıl yapacaksınO yolladığım yağ oranı varya ona istinaden dedi. Yağ oranim alt seviyenin de altına düştüğü için vereceğim kg kastan gidecekmiş bundan sonra. Asıl benim kalbimdeki 45 di ama 48 de tamam durcam zaten. Koruma kısmını da çözdüm gibi.
Kaptanım bilmiyorum ki özellikle dedi çıkışımızi verirken yağlı yememeye çalış yumurta da dokunur dediCanım o zaman hareketi arttırıp proteini asla eksik etmemelisin
Aa bana hiç onu yiyemezsin bunu yiyemezsin demediler sadece lifli yiyecekleri sindirirken şişlik yaşıyorum ve tavuk,et gibi ama yumurta veya yağ yok denmedi.
Afiyet olsun kararında bir menü
Tamam canım nasıl istersen
Canım şimdi akşam yemeginden sonra tatlı abur cubur vs asla yenmicek. Oldu ki yedin ertesi gün hemen telafi edecen. Gün icindeki beslenme şeklimiz aynen devam edecek sadece porsiyonları ayarlicaz artık kg vermicez diye. İşin özeti ne zamanki normalin ustu yedin ertesi gün muhakkak telafi günü olarak gecircen. Ben böyle yapcam.Bana da anlat korumayı canım nasıl yapacaksın
Kaptanım yarın sıvı günü yapcam inş Allahım utandırmasın lahmacun şalgamda hedef yanında cigköfte de koymuşlar yedimLahmacun, cig kofte, salgam suyu cok degil ama 3u de ödem yapiyorbunlari dün yeseydin daha rahat olurdun. Maydanozlu shake yesil çay devam... son gun tam dikkat
Ağrılık egzersizine başla o zaman ben de yavaştan başladım tavsiye ederimO yolladığım yağ oranı varya ona istinaden dedi. Yağ oranim alt seviyenin de altına düştüğü için vereceğim kg kastan gidecekmiş bundan sonra. Asıl benim kalbimdeki 45 di ama 48 de tamam durcam zaten. Koruma kısmını da çözdüm gibi.
Kas kaybetmemek icin pilates fitness tarzi antremam yapman lazim. Bir arastirmada 800 kalori beslenenlerin spor yaptiginda ( bildiğim kadarı ile agirlik antrenani ) kas kaybi olmamış. Normalde bu kadar düşük kaloride Kas kaybı kacinilmaz.Ama ben mezun olmak istemiyorum
48 i görmeyi o kadar çok ama o kadar çok istiyorum ki. Kastan vermemek için sporla desteklesem bilgisi olanlar fikir verebilir mi lütfen
Prritein ve yesillik de tuket sirf sivi olmasin yafKaptanım yarın sıvı günü yapcam inş Allahım utandırmasın lahmacun şalgamda hedef yanında cigköfte de koymuşlar yedim
Bu iki olcum arasinda kac gun var ?Kızlar diyetisyen bundan sonra kilo verirsem kastan gideceğini söyledi. Çok aşırı keyfim kaçtı anlatamam bunu. Vermem gereken 4 kg daha var benim. Size sorum şu: aynı şey sizin başınıza gelse diyetisyeni mi dinlersiniz yoksa bu yola çıkarken ki kendinize verdiğiniz sözü mü tutarsınız?
Eki Görüntüle 3483938
Bu önceki sonucumdu
Eki Görüntüle 3483939
Bugünkü sonucum da bu
LenaG Sitare55
2 ay varBu iki olcum arasinda kac gun var ?
O zaman tek öğün yaparım kaptanım detoksumsu bir şey yapmam şartPrritein ve yesillik de tuket sirf sivi olmasin yaf