- 14 Şubat 2021
- 1.499
- 9.347
- 108
- 44
Tamam insallah sabah elma sirkeli su , bol yesillik , kayisi keten tohumu , Ciya ve niceleri. ŞU dakikadan itibaren butun tuşlara basiyoruzCumartesi 77.400
Bugün 78. 700
+1.300
Ödem ve kabızlıktan, kaptanımCicekbocekkaktus korkmuyoruz, gözümüz cumarteside
LenaG
Ben kendim çok kinadim başıma geldidemekki farketmiyormuş cinsiyetleri ,bide oğlumda 3.5 aylık oda heryeri hareketli illede oturmak jstiyo kalkmaya çalışıyoorr ben birine çok yaramaz çok yaramaz diye diye kınadım kesin başıma bunlar geliyor
Insallah birden 65 kilo olup da 59u gorsem dedigim gunler geldi aklima. Bakma şimdiki kiloma tekrar 65 olucam insallah brn de 59 da 59 diyecem insallahBen de 59 görsem bi 6 kilocuk var
Sağol kaptanım çok iyiyim diyete full devamAfiyet olsun menüler ne güzeeellll
Afiyet olsun
Afiyet olsun yoğurt bari yemeye çalışsan çok iyi olur
Afiyet olsuntulumbalar tombul ve büyük olanlardan değildir umarım
Arada tek öğün olur canım afiyet olsunönemli olan kendini iyi hissetmen nasıl oldun ?
Afiyet olsun menüler güzel canım c.tesiyi görmüyorum ödül günü dedik
Çok geçmiş olsun grip demişsin en kısa sürede iyileşir inşallah
Günaydın ablacıımmm doğan güneş güzeliii
Çok iyi canım afiyet olsun
Günaydııın kaptanııımmm
Cacnım yediklerin bell sıkma canını aslında gidiyordur ödem gidince baya eksi göreceksin
Günaydııınn
Günaydın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Günaydııınnn
Tebrik ederim dinlenmeden hergün spor ve yürüyüş etkiliyor olabilir ama illa ki gidiyordur daha fazlası
Tebrik ederim canımOh bak ne güzel nick olmuş şişman yok olmayacak şişman fit olacak
Günaydın tomrs cumm
Yaa bak eksi gelmiiiş hoşgelmiş daha da gelsin hep gelsin
Hayırlı sabahlar
Günaydın tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim canım
Vaay regle rağmen güzel rksi tebrik ederim canım
Canım bırakmak yok seni daha da hırslandırsın bu durum biliyorum sinir bozucu ama bence online değil yüzyüze diyetisyene ihtiyacın var senin bir şey sana ödem yapıyor da olabilir. Vücudunun yağ,kas,ödem dengesini görsen iyi olurdu. Yurtdışında durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ya da çok mu pahalılar acaba bir fikrim yok en azından bir kere ölçüm yaptırsan fikir alsan iyi olur sanki
geçmiş ollaaaaaBen kendim çok kinadim başıma geldi
ya seni böyle görmek ne güzell biara hiç yapamıyordun nasıl olduSağol kaptanım çok iyiyim diyete full devam
Rabbim bağışlasın çocuklarimizi ve tüm çocuklarigeçmiş ollaaaaa
İnşallah kaptanımCanım geciktikçe ödem artıyor sorun etme olsun bitsin kısa sürede gider
Ben sen hamileyken yaptım diyeti 4 5 ay gibi bir süreçte sadece 11 kilo verebilirim çok zor geçti bıktım en sonda ara vermek zorunda kaldım şuanda da aralıklı oruç çok iyi geliyor hem bünyem alıştı hemde güzel zayıflatıyorya seni böyle görmek ne güzell biara hiç yapamıyordun nasıl oldu
Tebrikler canım. Herkese gülümseme bana dil çıkarma
Yalan değil valla artı bekliyordum hatta emin olmak için 3 kere tartıldımEksiler eksiler
rakibimsin looooTebrikler canım. Herkese gülümseme bana dil çıkarma
sana diyordum hepBen sen hamileyken yaptım diyeti 4 5 ay gibi bir süreçte sadece 11 kilo verebilirim çok zor geçti bıktım en sonda ara vermek zorunda kaldım şuanda da aralıklı oruç çok iyi geliyor hem bünyem alıştı hemde güzel zayıflatıyor
İsviçre canımnerdesinncanım
Tebrik ederim canım
Canım aslında ben ilk zamanlar bu kadar çok adım atmıyordum. Kilo vermede zorlandıkça adım sayımlarımı artırdımHangi yolla gönderiyorsun parayi neden olmuyor acabadiyetisyen niye kabul etmesin parayi sistemde bir sıkıntı vardir (western union vakifbantan sira bekleyip çekiliyordu bak o cekilecek gibi degil , bur de belli tarih var almazsan para iade oluyor falan , sikinti yani )
Umarim hallolur. Benim sende gözüme takilan yürüyüşun asiri olmasi. 20.000 civari adim atıyorsun degil mi ? Bir sakinlesen gunluk 30 dk stres yapmadan yurusen , beslenmen 1200-1400 kalori arasi dengrli olsa . En azindan ditetisyene su kaloride su içerikte diyet yapiyorum kilo veremiyorum veya su kadar gram veriyorum dersin. Dr Ayca kayanin diyet videolarini seviyorum ben , bir tane ekleyeyim. 1 kilo olmaz da yarim kilo verirsin ne olacak. Can sikmak yok
Benim böyle durumda aşırı modum düşüyorBen başı çekiyorum +1.75 ile
Bu haftanın en birinci artı geleni nurovic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?