- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Yok canim degildi kendim yaptim küçüktüAfiyet olsuntulumbalar tombul ve büyük olanlardan değildir umarım
Baakkk bünye dayanamamış o güzel tabaklara kendisi de erimiişşş tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim çok güzel eksi
Günaydın canım tebrik ederim tatlım c.tesi daha da güzel eksi gelecek
Ne sabiti kız harika bir eksi çok tebrik ederim e bugün de çıkamadığına göre o zaman eksi buuuuuSelamlar kizlar ben kendimi sabit görüyorum cumartesiye göre eksiyim tabi ama o gun wc yuzunden artı idim geçen hafta bugun de ayni idim hoş bugün de wc çıkamadım ama yapacak bisey yok bazen olmuyo
Cumartesi: 85.55
Salı: 84.15
Fark: -1.40
LenaG Cicekbocekkaktus
Olur olurSabah WC çıkmadan tartilmistm kaptanım öğlen eve gidince tekrar tartilaym öyle yapayım bildirimi
O zaman bagirsak çalıştırıcı seyler tuketelim, menülerine o gozle bakarimSelamlar kizlar ben kendimi sabit görüyorum cumartesiye göre eksiyim tabi ama o gun wc yuzunden artı idim geçen hafta bugun de ayni idim hoş bugün de wc çıkamadım ama yapacak bisey yok bazen olmuyo
Cumartesi: 85.55
Salı: 84.15
Fark: -1.40
LenaG Cicekbocekkaktus
83leri goreydim iyiydi ya neyse cumartesiye gorurum insAllah canım benim kendi başlangıcım salı gunleri gecen hafta bugun de 84tum sonra ilac vs derken arti gormustum neyse sukur eksi gordum yineNe sabiti kız harika bir eksi çok tebrik ederim e bugün de çıkamadığına göre o zaman eksi buuuuu
İnsAllah canım normalde sıkintim yoktu ama şu sira asiri ilac kullaninca biraz degisti duzenim canimO zaman bagirsak çalıştırıcı seyler tuketelim, menülerine o gozle bakarimeksi eksidir cumartesiye kilo vermis olursun o zaman
Canım geciktikçe ödem artıyor sorun etme olsun bitsin kısa sürede giderCumartesi 64.35
Salı 64.75
+ 400 Gr
LenaG kaptanım reglim 4 gün gecikti hala tık yok tabi çokta dikkat edemedim allahtan hazırlığa geçmişim grubumu etkilemek istemezdim
Tebrik ederim canım
Eksiler eksiler
canım yesil bir kart var wise diye Turkiye odemelerinde kolay oluyor.Cicekbocekkaktus LenaG
Cumartesi 78.10
Bu gün 78.80
Fark +0.700
Ya gerçekten artık diyeti bırakma durumuna geldim
Ben anlamıyorum o kadar spor o kadar kalori açığı nereye gidiyor
Yurtdışı olduğu için Türkiye deki diyetisyenlerin çoğu ödeme kabul etmiyor nedense.
Hem diyetisyen hem yaşam koçu buldum
Sabahtan beri uğraşıyorum ödeme kabul olmuyor.
sagol kaptanımAfiyet olsun menüler ne güzeeellll
Afiyet olsun
Afiyet olsun yoğurt bari yemeye çalışsan çok iyi olur
Afiyet olsuntulumbalar tombul ve büyük olanlardan değildir umarım
Arada tek öğün olur canım afiyet olsunönemli olan kendini iyi hissetmen nasıl oldun ?
Afiyet olsun menüler güzel canım c.tesiyi görmüyorum ödül günü dedik
Çok geçmiş olsun grip demişsin en kısa sürede iyileşir inşallah
Günaydın ablacıımmm doğan güneş güzeliii
Çok iyi canım afiyet olsun
Günaydııın kaptanııımmm
Cacnım yediklerin bell sıkma canını aslında gidiyordur ödem gidince baya eksi göreceksin
Günaydııınn
Günaydın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Günaydııınnn
Tebrik ederim dinlenmeden hergün spor ve yürüyüş etkiliyor olabilir ama illa ki gidiyordur daha fazlası
Tebrik ederim canımOh bak ne güzel nick olmuş şişman yok olmayacak şişman fit olacak
Günaydın tomrs cumm
Yaa bak eksi gelmiiiş hoşgelmiş daha da gelsin hep gelsin
Hayırlı sabahlar
Günaydın tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim canım
Vaay regle rağmen güzel rksi tebrik ederim canım
Canım bırakmak yok seni daha da hırslandırsın bu durum biliyorum sinir bozucu ama bence online değil yüzyüze diyetisyene ihtiyacın var senin bir şey sana ödem yapıyor da olabilir. Vücudunun yağ,kas,ödem dengesini görsen iyi olurdu. Yurtdışında durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ya da çok mu pahalılar acaba bir fikrim yok en azından bir kere ölçüm yaptırsan fikir alsan iyi olur sanki
Canım doğru diyorsunAfiyet olsun menüler ne güzeeellll
Afiyet olsun
Afiyet olsun yoğurt bari yemeye çalışsan çok iyi olur
Afiyet olsuntulumbalar tombul ve büyük olanlardan değildir umarım
Arada tek öğün olur canım afiyet olsunönemli olan kendini iyi hissetmen nasıl oldun ?
Afiyet olsun menüler güzel canım c.tesiyi görmüyorum ödül günü dedik
Çok geçmiş olsun grip demişsin en kısa sürede iyileşir inşallah
Günaydın ablacıımmm doğan güneş güzeliii
Çok iyi canım afiyet olsun
Günaydııın kaptanııımmm
Cacnım yediklerin bell sıkma canını aslında gidiyordur ödem gidince baya eksi göreceksin
Günaydııınn
Günaydın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Günaydııınnn
Tebrik ederim dinlenmeden hergün spor ve yürüyüş etkiliyor olabilir ama illa ki gidiyordur daha fazlası
Tebrik ederim canımOh bak ne güzel nick olmuş şişman yok olmayacak şişman fit olacak
Günaydın tomrs cumm
Yaa bak eksi gelmiiiş hoşgelmiş daha da gelsin hep gelsin
Hayırlı sabahlar
Günaydın tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim canım
Vaay regle rağmen güzel rksi tebrik ederim canım
Canım bırakmak yok seni daha da hırslandırsın bu durum biliyorum sinir bozucu ama bence online değil yüzyüze diyetisyene ihtiyacın var senin bir şey sana ödem yapıyor da olabilir. Vücudunun yağ,kas,ödem dengesini görsen iyi olurdu. Yurtdışında durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ya da çok mu pahalılar acaba bir fikrim yok en azından bir kere ölçüm yaptırsan fikir alsan iyi olur sanki
Canım 200 gram ne ki bir öğün az yesen tamam. Benim bu gün o kadar spora rağmen +700 geldim
Canım bizim burda da diyetisyen sigortama dahil. Bir bakayım ya iş artık aşırı canımı sıkmaya başladıcanım yesil bir kart var wise diye Turkiye odemelerinde kolay oluyor.
Hangi ülkedesin
Bizim burda bekcikada her ay sgorta sirketine para oduyorsun oda sana optikte diyetisyende ne bileyim bir suru alanda indirimler sunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?